خدمت به دانشجویان با ارائه اطلاعات صحیح توسط استادان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، حسین زمانی عصر روز گذشته در نشست هماندیشی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، خواستار بیان دستاوردهای انقلاب و پیشرفتهای کشور شد و متذکر شد که چرا بسیاری از افراد این پیشرفتها را نمیبینند و دستاوردها را به فراموشی میسپارند، بهعنوان مثال در مسئله انتخابات اعم از مجلس و ریاست جمهوری در راستای ایجاد توقع و بالا بردن مطالبات اجتماعی و برای رأی آوردن، کل دستاوردها را نادیده میگیرند و به نقد نظام میپردازند، بهنحوی که کل نظام را ناکارآمد تلقی میکنند و این کاری درست و اخلاقی نیست.
وی افزود: استادان دانشگاه دستاوردهای کشور را به سمع و نظر دانشجویان برسانند و جوانان را نسبت به این امر مهم آگاه سازند و با گفتمان سازی و ارائه اطلاعات صحیح، خدمت بزرگی به جوانان و دانشجویان بکنیم تا احساس امیدواری پیدا شود و امید است برگزاری چنین جلساتی، منشأ خیر و برکت باشد.
غلامرضا صفرپور، عضو شورای تحلیل و بررسی سازمان بسیج اساتید فارس هم درباره رابطه ایران و آمریکا اظهار کرد: رویارویی با آمریکاییها به ماهیت نظام برمیگردد؛ هدف اصلی آمریکا، مقابله با اسلام، انقلاب اسلامی و ارزشهای نظام است وگرنه بحثهای هستهای و موشکی و ... بهانهای بیش نیست.
صفرپور خاطرنشان کرد: نظام ما، نظامی بسیار کارآمد است و بهعنوان مثال در جنگ برنده شدیم و آنهم به خاطر حاکم بودن روحیه بسیجی در جنگ با عراق و جهان خوران شرق و غرب بود و در بُعد سیاسی در کشور ما، مردمسالاری دینی حاکم است و با مقبولیت مردمی همراه است، بهعنوان مثال تا به امروز 36 انتخابات را آزادانه برگزار کردهایم و این هم دلیلی بر مردمسالاری دینی نظام است.
وی افزود: در بحث امنیتی هم اکنون ایران جزیره ثبات و آرامش است و قدرت نیروهای نظامی و امنیتی ایران بر کسی پوشیده نیست و شکلگیری بسیج مستضعفین در همه کشورهای منطقه در حال شکلگیری است و بهطور کلی بحث موشکی و حضور در خلیجفارس هم نشان از عزت ایران دارد.
عضو شورای تحلیل و بررسی سازمان بسیج اساتید فارس از استادان خواست تا روح امید را در جوانان زنده کنند و جوانان را نسبت به دستاوردهای انقلاب اسلامی آگاه سازند تا روزبهروز جایگاه رهبری تحکیم یابد.
مجتبی حاجیزاده از مدرسان واحد شیراز بر شکلگیری گفتمانسازی در دانشگاهها تأکید کرد و خواستار توجه جدی مسئولان دانشگاه به این مهم شد.
حسین پوراحمدی، از استادان گروه معارف هم در سخنانی یکی از چالشهای کشور را بیکاری جوانان و تبعیض در بین آحاد جامعه دانست که میتواند خطرناک باشد و باید نسبت به این امر چارهاندیشی منطقی صورت گیرد.
مصطفی تجرد از دیگر مدرسان واحد شیراز هم مسائل عمده و چالش اصلی در کشور را کتابهای علوم انسانی غربی در دانشگاهها دانست و بیان کرد: باید تلاش کنیم علوم انسانی اسلامی را ترویج و تولید علم را آغاز کنیم زیرا با تفکرات غربی نمیتوان انقلاب را ادامه و ارزشها را حفظ کرد.
عبدالحمید فرزانه، دبیر هماندیشی استادان دانشگاههای استان فارس، بر اهمیت جلسات هماندیشی و تأثیرگذاری نظر و پیشنهادهای استادان شرکتکننده در مورد موضوعات تأکید کرد و از حاضران خواست به شفافیت، دیدگاههای خود را در مورد دستاوردها و چالشهای پیش روی انقلاب اسلامی بیان کنند.
به گزارش آنا، این نشست با پرسش و پاسخ بین استادان به کار خود خاتمه داد.
انتهای پیام/4062/خ
انتهای پیام/