دشمن بداند که امروز دهه هشتادیها دستشان روی ماشه است
به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، امیر دریادار حسین خانزادی صبح امروز در مراسم تجدید میثاق فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با آرمانهای امام راحل گفت: امروز در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب پرشکوه انقلاب اسلامی ایران در این مکان مقدس گردهم آمدیم تا با آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بیعتی دوباره داشته باشیم و همراهی خود را با این آرمانها نشان دهیم.
وی تصریح کرد: اگر به کارنامه عملکرد ۴۰ ساله نیروی دریایی ارتش نگاه کنیم چند دوره متفاوت را در این مسیر تجربه کردهایم که هریک از آنها تاریخساز بودهاند و در نیروی دریایی ارتش ارزشمند تلقی میشوند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در سال ۵۷ اتفاقی در این منطقه استراتژیک رخ داد گفت: ملت ایران تصمیم گرفتند تا به رهبری امام خمینی (ره) از زیر یوغ سلطه آمریکا و استکبار خارج شوند و این در نوع خودش بیبدیل است، زیرا این ملت تحت سلطه کشوری بود که تاریخش به ۵۰۰ سال هم نمیرسید و سالهای سال این ملت و سردمدارانش تحت یوغ استکبار بودند و طبیعی است وقتی کشوری از سلطه استکبار خارج میشود، استکبار تلاش میکند تا دوباره آن را تحت سلطه خود درآورد.
خانزادی ادامه داد: هر چهقدر از عمر انقلاب اسلامی گذشت، ساختارهای انقلاب مستحکم شد اما چیزی از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که جنگ تحمیلی را آغاز کردند.
وی با بیان اینکه خیلی از کشورهای اروپایی و منطقهای پشت سر رژیم بعث عراق گرفتند گفت: آنها فکر میکردند که چون ساختارهای نظام اسلامی شکل نگرفته میتوان آن را نابود کرد و فکر میکردند که ارتش و نیروهای مسلح چون به دست جوانانی افتاده که جنگ را تجربه نکردند بهراحتی میتوانند این انقلاب را تخریب کنند اما دفاع مقدس چیز دیگری را نشان داد و شور و شوق جوانان عکس آن را ثابت کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه دشمن در زمان جنگ تحمیلی به دنبال جدایی خوزستان بود افزود: کلاه سبزهای نیروی دریایی، جانانه با این دسیسه دشمن مقابله کردند و از آنجا که تیمهای اطلاعاتی رژیم بعث عراق درصدد جمعآوری اطلاعات برای ضربه زدن به ایران بودند یک هسته مقاومتی در خرمشهر به نام گردان تکاور شکل گرفت و نیروی دریایی ارتش در شهریور ۵۹ طرحی را به نام ذوالفقار شکل داد و طرح کلان جنگی را ارائه کرد و این نشان میدهد که نیروی دریایی ارتش در سطح بالایی از آمادگی قرار داشته است و در نهایت در ۲۹ شهریور ۵۹ فرمانده نیروی دریایی ارتش، جانشین خودش را مسئول پیادهسازی این طرح میکند و در نهایت با آغاز جنگ ۶۰۰ نفر از تکاوران نیروی دریایی کاری میکنند که این یک روز را به ۳۴ روز برای سربازان عراقی تبدیل میکنند.
خانزادی با بیان اینکه فردا سالروز حماسهای است که سیطره جمهوری اسلامی ایران بر خلیج فارس تکمیل میشود تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در زمان جنگ، کشوری با اقتصاد تکمحصولی بود و مثل امروز پیشرفت بنادر دریایی نداشت و با این حال در آن زمان تکنیکهایی را خلق کردیم که بیبدیل بود و با وجود آنکه اقتصاد تکمحصولی داشتیم و دشمن میخواست با قطع صادرات نفت، ما را از پای درآورد در اسکورت نفتکشها این تکنیکهای بیبدیل را به رخ کشاندیم و توطئههای دشمنان را شکست دادیم و نگذاشتیم صادرات نفتمان قطع شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی با زیرکی و هوشیاری، نیروی دریایی ارتش را یک نیروی راهبردی نامیدند افزود: استکبار در متوقف کردن انقلاب موفق نشد و با حربه تحریم میخواست که این ملت را از پای درآورد و باوجوداینکه در آن زمان حتی سیم خاردار هم نداشتیم توانستیم مقابل دشمن بایستیم و امروز وقتی از سیم خاردار صحبت میکنیم یک چیز کماهمیت تلقی میشود؛ چون امروز در تولید سیم خاردار توانمندی داریم اما در آن زمان اینگونه نبود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در تولید ناوهای موشکانداز توانمندیهای بالایی داریم خاطرنشان کرد: بعد از دوران دفاع مقدس ناوشکن جماران را در مدت ۱۲ سال در قالب پروژه موج ساختیم و از آن عبور کردیم و امروز ناوشکن جمهوری اسلامی سهند را در مدت ۶ سال ساختیم.
خانزادی با اشاره به بازسازی ناوشکن دماوند گفت: امروز با پیشرفتهایی که در حوزه ساخت ناوشکن داشتهایم، ساخت ناوشکن دماوند جدید ۱۸ ماه بیشتر طول نخواهد کشید که تاکنون به پیشرفت خوبی در ساخت سازه و زیرسازه این ناوشکن دست یافتهایم و متخصصان ما این قول را به من دادند که تا ۶ ماه آینده ناوشکن دماوند جدید با تمام امکانات به آب انداخته شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: تحریم بر ما نه تنها اثر نداشت بلکه موجب پیشرفت ما هم شد و برای اثبات این صحبت شاهد خواهیم بود که پنجشنبه این هفته زیردریایی کلاس غدیر و شنبه هفته آینده ناوشکن سهند به نیروی دریایی ارتش الحاق میشوند و ناوشکن سهند آماده انجام مأموریت طولانی مدت در اقیانوس میشود.
خانزادی گفت: ناوشکن دنا نیز بهزودی و تا ۶ ماه آینده به نداجا تحویل میشود. همچنین در کمتر از یک ماه دیگر هم اولین زیردریایی کلاس متوسط یعنی زیردریایی فاتح به نیروی دریایی ارتش ملحق میشود.
وی با بیان اینکه در برههای حساس قرار گرفتهایم اظهار کرد: دشمن بداند که امروز دهه هفتادیها و دهه هشتادیهای دستانشان روی ماشه است و شاید مثل ما صبر و حوصله نداشته باشند و این نسل نسبت به نسل زمان ما آگاهتر، شجاعتر و استکبارستیزتر هستند و این را هم باید مدنظر داشته باشیم که استکبار در حال سیر کردن مسیر افول است اما قدرت دریایی ایران روزبهروز پیشرفت میکند.
انتهای پیام/4071/4079/ن
انتهای پیام/