اتصال صنعت و دانشگاه برای توسعه پایدار مناطق ساحلی کشور
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از سازمان بنادر و دریانوردی، کنفرانس ICOPMAS از سال ۶۹ و به صورت دوسالانه با حضور متخصصان داخلی و خارجی و با همکاری دستگاههای اجرایی ، دانشگاههای معتبر و موسسات پژوهشی برگزار میشود.
ایجاد فضایی برای اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات و اطلاع از آخرین دستاوردهای علمی، فنی و اجرایی در عرصه مهندسی سواحل، بنادر و سازههای دریایی از جمله اهداف عام این نشست علمی و تحقیقاتی قلمداد میشود.
برگزاری همایش سواحل ، بنادر و سازههای دریایی در ارتقا و تحکیم این دانش و ایجاد شرکتهای دانش بنیان در حوزه مهندسی دریایی بسیار موثر است.
از دیگر فرصتهای این همایش امکان گردهمایی و مشارکت دستگاههای اجرایی مرتبط و اتصال هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه جهت توسعه پایدار مناطق ساحلی کشور با بهرهگیری از دانش روز است که میتواند زمینهساز شکوفایی اقتصادی در این مناطق و در نهایت موتور محرکی برای اقتصاد کشور در سال مزین به شعار حمایت از کالای ایرانی شود.
در دوره گذشته همایش یادشده ۱۳۰۰ دانشجو ، استاد و صاحب نظر در زمینه مهندسی دریا و بنادر از ۳۷ کشور جهان حضور داشتند و در همایش سیزدهم ، حضور متخصصان چشمگیر است. نمایندگان ۳۶ کشور برای مشارکت و بهرهگیری از محتوا و مقالات علمی و برای سفر به تهران، اعلام آمادگی کردهاند.
سیزدهمین همایش بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی با حمایت معنوی ۱۷ سازمان و انجمن ملی و بین المللی از جمله انجمن بینالمللی زیرساختهای حملونقل آبی(PIANC)، سازمان جهانی هواشناسی (WMO)، انجمن بینالمللی بنادر و لنگرگاهها(IAPH)، انجمن بینالمللی چراغهای دریایی ( IALA ) و البته انجمنهای داخلی برگزار میشود.
در راستای امکان مشارکت بیشتر متخصصان و دانشجویان در همایش ICOPMAS ۲۰۱۸، سخنرانیها و مقالات برگزیده شده بدون محدودیت مکانی و به صورت زنده و آنلاین در اینترنت برای مخاطبین پخش خواهد شد. سیزدهمین همایش بینالمللی بنادر ، سواحل و سازههای دریایی (۲۰۱۸ ICOPMAS ) از فردا تا ۷ آذر ماه در هتل المپیک برگزار میشود.
انتهای پیام/4094/
انتهای پیام/