دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 آبان 1397 - 18:30

عوارض جراحی‌های ناشیانه زیبایی بینی

رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران، با اشاره به آمار بالای جراحی بینی در کشور، گفت: اکثریت متقاضیان جراحی زیبایی بینی، افراد زیر ۲۰ سال هستند.
کد خبر : 326852

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محسن نراقی اظهار کرد: اکثر افرادی که متقاضی جراحی زیبایی بینی هستند، در محیط مدرسه و دانشگاه و تحت‌تأثیر نظرات دوستان، نسبت به جراحی زیبایی بینی اقدام می‌کنند. در حالی که بینی این افراد، غالباً طبیعی و در تناسب با صورت آن‌ها است.


وی ادامه داد: این دسته از افراد، وقتی عمل زیبایی بینی انجام می‌دهند، نه تنها چهره آن‌ها بهتر نمی‌شود، بلکه از سوی همان اطرافیان و دوستان که آن‌ها را مجاب به عمل زیبایی بینی کرده بودند، مورد ایراد قرار می‌گیرند.


نراقی با عنوان این مطلب که بهترین کاندیداهای جراحی زیبایی بینی کسانی هستند که دچار مشکلات تنفسی و بدشکلی‌های ظاهری بینی هستند، افزود: این افراد از عمل جراحی بینی توقع طبیعی دارند و آن داشتن بینی سالم با عملکرد طبیعی است.


وی تأکید کرد: بعضی بیماران تقاضای کوچک شدن بیش از حد بینی را دارند، تصریح کرد: این دسته از افراد متوجه نیستند که این اقدام، باعث ایجاد مشکلات تنفسی برای آن‌ها خواهد شد.


نراقی گفت: جراحی بینی باید به شکل کاملاً طبیعی انجام شود و در نهایت منجر به رفع ناهنجاری‌ها شده و بعد از عمل کسی متوجه نشده باشد که شخص، عمل زیبایی بینی انجام داده است.


رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران، ادامه داد: وجود تقاضای بسیار زیاد برای جراحی زیبایی بینی، باعث شده که یک عده از پزشکان فاقد تخصص وارد این عرصه شوند و جراحی زیبایی بینی انجام دهند.


نراقی، به متقاضیان جراحی زیبایی بینی توصیه کرد قبل از هر اقدامی، تحقیق و مطالعه لازم برای انجام عمل را داشته باشند. زیرا، اگر عمل اول مشکل پیدا کند، اصلاح مشکل سخت خواهد شد.


وی افزود: روش‌های قدیمی جراحی زیبایی بینی، بیشتر مبتنی بر برداشتن بافت‌های بینی بوده است تا بینی کوچک شود که همین مسئله در دراز مدت، مشکلاتی را برای بیمار به وجود می‌آورد. اما، در حال حاضر، این روش‌ها جای خودشان را به روش‌هایی داده‌اند که به جای کوچک کردن بینی، جراحی را متناسب با چهره فرد انجام می‌دهند و رضایت بیشتری به همراه دارد.


نراقی، از عمل زیبایی بینی به‌عنوان سخت‌ترین جراحی صورت نام برد و گفت: در روش‌های جدید، زمان عمل طولانی‌تر شده و به جای برداشتن بافت‌های بینی، این بافت‌ها را جابه‌جا می‌کنند. از همین رو، نیاز به دقت و حوصله و همچنین زمان کافی برای انجام عمل است.


وی با تأکید بر اینکه عوارض جراحی هیچگاه به صفر نمی‌رسد، تصریح کرد: در جراحی‌های غیرعلمی، نیاز است برای تنفس بیمار که دچار مشکل شده، جراحی سنگین انجام داد و غضروف مورد نیاز بینی را از دنده یا لاله گوش برداشت و پیوند زد.


رئیس انجمن تحقیقات راینولوژی ایران، ادامه داد: معمولاً جراحی بار دوم، حداقل ۲ تا ۳ برابر بیشتر از عمل اول زمان می‌برد و این مسئله علاوه بر عارضه‌هایی که برای فرد دارد، نظام سلامت را دچار مشکل و هزینه‌های زائد می‌کند. به‌طوری‌که اتاق‌های عمل اشغال شده و هزینه‌های سلامت بالا می‌رود.


منبع: مهر


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب