کتابداران دانشگاه آزاد اسلامی لارستان تجلیل شدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان، مراسم قدردانی از کتابداران دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در آغازین روزهای هفته کتاب با حضور مهدی معتمد معاون مدیرکل و رئیس کتابخانههای عمومی لارستان، مسئولان و کتابداران کتابخانه شهر لار، مهدی زارع سرپرست واحد و هیأت رئیسه دانشگاه صبح امروز برگزار و از امکانات کتابخانه این دانشگاه بازدید شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این مراسم با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی در فرهنگ غنی ایرانی، جایگاه خاصی دارد، گفت: وجود دانشمندان و محققان ایران زمین دلیل نشان میدهد مردم ما از دیرباز با کتاب و قلم رابطه نزدیکی دارند و فرهنگ اصیل ما اندیشمندانی را پرورش داده است که همگی اهل اندیشه و مطالعه هستند.
زارع با بیان اینکه مبانی دینی ما هم بر کتاب و قلم تأکید دارد، اظهار کرد: اگر به کتاب آسمانی قرآن کریم بنگریم، خواهیم دید که نخستین آیات نازل شده، آیات سوره مبارک علق است که تأکید بر خواندن دارد.
وی با بیان اینکه مبانی اعتقادی و عرفی ما اعتقاد بر کتاب است و اما متأسفانه در مدت زمان زندگی خود کمتر به این موضوع توجه میکنیم، خاطرنشان کرد: اگر آموزههای علمی، اعتقادی و دینی خود را به نسل جوان و دانشجوی کشورمان انتقال بدهیم، بسیاری از مشکلات امروز ما حل خواهد شد و بیشک جوامع پیشرفته زیربنای پژوهشی دارند که بدون توجه به کتاب و نوشتار ممکن نیست.
زارع گفت: رویکرد ما در این واحد توجه به پژوهش و کتابخوانی است و تلاش میکنیم که جامعه هدف ما به سمت کتاب و تحقیق سوق داده شود و من فکر میکنم که برای رسیدن به این امر مستلزم کار و تلاش فراوان در این حوزه است.
سرپرست واحد لارستان تعظیم کتاب را مایه پویایی علم و جوامع دانشگاهی دانست و افزود: با ایجاد اتاق فکر و استفاده از نظریات محققان و صاحبنظران در این حوزه باید راهکارهای مناسب و گامهای اساسی را بهمنظور اشتیاق جوانان به فرهنگ مطالعه برداریم تا با داشتن دانشگاهیانی مشتاق به کتاب و کتابخوانی، پویایی، تحرک و پیشرفت را برای کشورمان به ارمغان آوریم.
معاون مدیرکل و رئیس کتابخانههای عمومی لارستان گفت: کتابخانه این واحد دانشگاهی یکی از غنیترین کتابخانههای شهرستان است و با توجه به منابعی که در این مکان وجود دارد، بهعنوان کتابخانه بینالمللی معرفی شده است.
معتمد با بیان اینکه سرانه مطالعه حتی در دانشگاهها و مراکز علمی ما هم پایین است، گفت: پیشنهاد شده با تشکیل باشگاههای کتاب جوان و حلقههای مطالعاتی در دانشگاهها، دانشجویان را به مطالعه و کتابخوانی علاقهمند کنیم.
وی نشستها و نقدهای کتاب، ایستگاههای مطالعه و طرح پیک مهر را ازجمله فعالیتهای اساسی بهمنظور زیرساختهای فرهنگ مطالعه در بین جوانان و خانوادهها دانست و یادآور شد: اگر بتوانیم با تشکیل کانونهای خانوادگی، فرهنگ مطالعه را نهادینه کنیم، خانواده و جامعهای پویا و کتابخوان داریم.
رئیس کتابخانههای عمومی لارستان خاطرنشان کرد: امروز نیاز به مطالعه در جامعه احساس نمیشود و بههمین دلیل سرانه مطالعه در کشور ما پایین است و اگر بتوانیم با فرهنگسازی و ایجاد باشگاههای کتاب جوان این نیاز را در جامعه بهوجود آوریم، بدون تردید وضعیت پژوهش در کشور رشد میکند.
به گزارش خبرنگار آنا، در این بازدید از فاطمه اسماعیلی و شبنم داوری کتابداران دانشگاه با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.
انتهای پیام/4101/4062
انتهای پیام/