دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جامه‌بزرگی مطرح کرد:

آخرین اخبار از روند تولید کیت تشخیص سرطان در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان گفت: دانشجوی دکتری زیست‌شناسی در دانشگاه آزاد همدان، انحصار آمریکا را در تولید کیت‌های تشخیص سرطان شکست.
کد خبر : 325841
جامه بزرگی.jpg

سعید جامه‌بزرگی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به پتانسیل‌های دانشگاه آزاد همدان گفت: در همدان به دلیل موقعیت خوب گردشگری و زیرساخت‌هایی که از نظر امکانات رفاهی وجود دارد، تاکنون درآمدزایی نسبتاً مناسبی ایجادشده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان با اشاره به پیگیری سیاست کاهش وابستگی به شهریه دانشجو و استفاده بهینه از املاک و دارایی‌های دانشگاه آزاد همدان تصریح کرد: برخی خوابگاه‌هایی که تخلیه‌ شده‌اند، میزبان مسابقات ورزشی و همایش‌های کشوری هستند.


وی با بیان سیاست حمایتی دانشگاه آزاد از پژوهش‌های دانش‌بنیان، گفت: بعد از روی آوردن دانشگاه آزاد به سمت اقتصاد دانش‌بنیان، مأموریت پایان‌نامه‌ها نیز تغییر و به سمتی سوق پیدا کرد که درآمدزایی هم داشته باشند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان ادامه داد: در واحد تویسرکان، یک شرکت دانش‌بنیان تأسیس‌ شده و تولیدات خوبی در آن انجام‌ شده است. اخیراً شرکت مس سرچشمه کرمان درخواست داده که با ما همکاری کند و  فکر می‌کنم بتوانیم قرارداد خوبی را با آن‌ها منعقد کنیم.


جامه‌بزرگی با بیان دیگر اقدامات صورت گرفته در زمینه حل مسائل کشور و حمایت از پژوهش‌های کاربردی، گفت: دانشجوی دکتری زیست‌شناسی دانشگاه آزاد همدان، انحصار آمریکا را در تولید کیت‌های تشخیص سرطان شکست.


وی با اشاره به تقدیر سازمان مرکزی از طرح  تولید کیت‌های تشخیص سرطان، گفت: پروانه بهره‌برداری تولید کیت‌های تشخیص سرطان را اخذ کرده‌ایم و به‌ محض رسیدن به مرحله توزیع، با هزینه 3-4 میلیاردی می‌توانیم کار را شروع کنیم. این کیت هم در داخل کشور و هم در خارج از کشور، مشتریان زیادی دارد. 


جامه‌بزرگی تصریح کرد: گام بعدی تولید واکسن‌های مختلفی در راستای کار دانشجویان دکتری زیست‌شناسی است که حتی انستیتو پاستور هم آنها را انجام نمی‌دهد. اگر موفق به تولید این واکسن‌ها شویم، درآمدهای خوبی برای دانشگاه آزاد استان همدان ایجاد می‌شود.


وی ادامه داد: پایان‌نامه‌های دانشجویی باید به سمت ایجاد دانش و اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنند که این تغییر سخت است و در واقع باید یک جراحی در کشور شروع شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: پژوهش‌های استادان دانشگاه نیز می‌توانند در جهت رفع مشکلات استان‌ و کشور مؤثر باشند و توصیه بنده این است که استادان دانشگاه بر این بخش تمرکز کنند.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب