مرکز اسناد کتابخانه پژوهشکده حج راهاندازی شد
حجتالاسلام علی احمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه حج و زیارت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، از راهاندازی مرکز اسناد کتابخانه حج خبر داد و گفت: کتابخانه تخصصی پژوهشکده حج و زيارت، همزمان با مرکز تحقيقات حج در سال 1370، به عنوان يکی از واحدهای مرکز تحقيقات حج راهاندازی شد.
وی افزود: هر سال کتابهای جديد خريداری شده و الآن ۲۶ هزار عنوان در ۴۰ هزار جلد، گردآوری شده است. کتابهايی مهم در حوزه حج و زيارت، سفرنامهها، حرمين شريفين، عتبات عاليات و حوزه شامات گردآوری شده است که مورد استفاده محققان قرار میگيرد.
مسئول کتابخانه تخصصی پژوهشکده حج و زیارت تصریح کرد: بخش ديگر کتابخانه، گردآوری کتابهای ديجيتال است که تا کنون بيش از ۲۰ هزار عنوان کتاب گردآوری شده و همچنان گردآوری کتابهای مرتبط ادامه دارد.
وی ادامه داد: بخش ديگر مرکز اسناد است که تاکنون حدود هزار سند از آرشيو ملي ايران و مرکز اسناد انقلاب اسلامي شناسايي و يک نسخه ديجيتال تحويل مرکز گرديده و کار فهرستنويسي آنها انجام شده است. همچنين تمامی اسناد داخلي مربوط به پژوهشکده حج و زيارت، شناسايي و طبقهبندي شده و اکنون کار فهرستنويسي آن انجام ميپذيرد.
کار شناسايی و جمع آوری اسناد همچنان ادامه دارد و با مرکز اسناد دانشگاه تهران و نيز اسناد حرم مطهر امام رضا عليهالسلام رايزني شده است.
احمدی خاطرنشان کرد: برنامه جامع کتابداری اين کتابخانه پارسآذرخش و سيستم ردهبندی کتابها، بر اساس ردهبندی کنگره است. فضای کل کتابخانه 1500 متر مربع و دارای سه اتاق آرشيو اسناد، انبار و اتاق فهرستنويسی، مخزن و سالن مطالعه است. مجلات ارسالی از ديگر مراکز هم در محل خاصی در مخزن نگهداری میشود.
انتهای پیام/۴۰۹۰/خ
انتهای پیام/