دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 مرداد 1394 - 15:20
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان:

سرمایه انسانی، نقش اول ثروت‌‌آفرینی در کشورهای توسعه یافته را ایفا می‌کند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان گفت: سرمایه انسانی، نقش اول ثروت‌‌آفرینی در کشورهای توسعه یافته را به خود اختصاص داده‌، در حالی که سهم منابع طبیعی و فیزیکی بسیار کمتر است.
کد خبر : 32545

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علیرضا مهرابی در نشست مشترک با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان که به منظور انعقاد تفاهم نامه همکاری در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد، گفت: امروزه نیروی انسانی ، سرمایه ای ارزشمند و بالنده به شمار می رود که قدرت باز تولید دارد و در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه کیفیت کار نیروی انسانی، از طریق بهسازی نیروی انسانی و تجهیز آن به وسیله مهارت آموزی به شکل جامع و پویا ارتقا داده شده است.


وی تصریح کرد: سرمایه دانش بسیار مهم تر از سرمایه تولید است و بر اساس آمار، کشورهای‌ درحال‌ توسعه‌ از سرمایه‌ انسانی بیش از سرمایه فیزیکی بهره‌ برده اند و به همین ترتیب سرمایه انسانی، نقش اول ثروت‌ آفرینی در کشورهای توسعه یافته را به خود اختصاص داده‌، در حالی که سهم منابع طبیعی و فیزیکی بسیار کمتر است.




مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان اظهار کرد: توسعه منابع انسانی به معنای ذخیره سازی از نظردانش، مهارت، سازماندهی و تجربه­‌های یادگیری به منظور تحقق اهداف کسب و کار، به توسعه جامعه منجر می­‌شود.


مهرابی تاکید کرد:آموزش‌های مهارتی به عنوان یکی از ارکان اصلی توانمندسازی سرمایه انسانی، امکان ثروت آفرینی و قابلیت دسترسی همگانی را در تربیت نیروی متخصص و کارآفرین متناسب با استعدادهای افراد و نیاز بازار کار همزمان با استفاده از ظرفیت بخش های مختلف بومی اعم از دولتی و غیردولتی فراهم می‌­کنند.


وی تصریح کرد: در این راستا سازمان آموزش فنی و حرفه­‌ای رسالت خطیری بر عهده دارد که باید از طریق تعامل و مشارکت سازنده با سایر دستگاههای اجرایی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی بستری جهت مهارت آموزی مادام العمر برای کار و زندگی و ظرفیت سازی و توانمندسازی افراد جامعه، مهیا کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز در این نشست با بیان اینکه علم همراه با عمل نیاز امروز جامعه و کشور است تصریح کرد: به جرات می توان گفت امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی منحصر به فرد است.



سعید جامه بزرگی افزود: این واحد دانشگاهی پنج سال پس از پیشنهاد آیت الله رفسنجانی, در 25 مرداد سال 1366 فعالیت خود را با چند رشته محدود و 642 نفر دانشجو آغاز کرد و اکنون با فضای آموزشی افزون بر یکصد هکتار چهل هکتار با بیش از14 هزار دانشجو، 230 عضو هیات علمی، 300 کارمند، 165 رشته تحصیلی، بیش از 40 هزار فارغ التحصیل، چهار دانشکده، ، 5 مرکز آموزشی، به لحاظ رتبه بندی به عنوان جامع است.


جامه بزرگی تصریح کرد: حرکت به سمت دانشگاهی کارآفرین و موثر در رشد و توسعه اقتصادی کشور، برتر در ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به اقشار مختلف جامعه، پیشتاز در تولید علم، نظریه و اندیشه، مجهز به مراکز پژوهشی پیشرفته بر اساس استانداردهای بین‌المللی، پاسخگو به انتظارات جدید جامعه و شناخته شده در مجامع معتبر بین‌المللی که فارغ‌التحصیلان آن جامعة انسانی آینده را خواهند ساخت در اولویت های برنامه ای این دانشگاه قرار دارد.


وی اظهار کرد: در همین راستا توامان کردن آموزش تئوری با عملی، تجهیز کارگا ها و آزمایشگاه‌های مدرن وبه روز، تعامل با دانشگاه های و سازمان آموزش فنی و حرفهای سرلوحه کار مدیران این دانشگاه در راستای کیفی سازی هرچه بیشتر قرار کرفته است.


در ادامه مدیر کل سازمان فنی حرفه‌ای استان همدان از چند آزمایشگاه و کارگاه‌ دانشگاه آزاد اسلامی همدان بازدید کرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب