بیتوجهی به نشاط اجتماعی عامل بروز ناهنجاری
سيمين حسينيان در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، خانواده و جوانان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص شادکامی اجتماعی اظهارکرد: ارضای نیازها؛ چه روانی و چه اجتماعی میتواند رضایت و شادمانی را برای افراد در پی داشته باشد.
این روانشناس با بیان اینکه مقبولیت اجتماعی خود نوعی رضایت درونی است، افزود: زمانیکه افراد احساس میکنند از سوی جامعه مقبولیت دارند و مورد حمایت هستند، سلامت روحی و روانیشان تقویت میشود.
وی اذعان کرد: ما میبایست برای مدیریت شادکامی و نشاط اجتماعی برنامهریزی کرده و حتی در سطح یک وزارتخانه بتوانیم دست به عمل بزنیم، چون بروز یکسری مسائل و مشکلات در سطح کلان همچون بحرانهای اقتصادی میتواند زمینههای بروز ناهنجارهایی مانند خودکشی و اشکال مختلف خشم را در سطح اجتماع رشد دهد.
عضو هیأت علمی دانشگاه، عوامل اقتصادی مثل بیکاری و مشکل تأمین مسکن را مانعی جدی در ایجاد شادکامی درونی دانست و گفت: ناتوانی در پیشبینی شرایط و فشارهای ناشی از آن، امید به آینده را از بین برده و ممکن است باعث بروز اختلالات روانی مثل افسردگی شود.
حسینیان در پایان با اشاره به اینکه رفع این مشکلات به سرعت قابل انجام نیست، گفت: یکی از کارهای مهمی که در برنامهریزیها در خصوص ایجاد نشاط اجتماعی در زمان بروز بحران میبایست مدنظر قرار گیرد، توجه به تجربیات کشورهای مختلف در چنین برهههای حساس تاریخی است. مسلماً اینطور نیست که دیگران تاکنون با چنین شرایطی دست و پنجه نرم نکرده باشند. باید از تجربیات آنها استفاده کنیم.
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/