دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجتی تأکید کرد:

ضرورت زنجیره‌ای کردن تولیدات بخش کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی، زنجیره‌ای‌کردن فعالیت‌ها در تولید محصولات کشاورزی را از اولویت‌های این وزارتخانه دانست.
کد خبر : 324272
enews_EToolsFile_hojjati-khj2-3d066c03-35a8-455b-943e-396e26bbed95.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی در بازدید از مجتمع کشت و صنعت بیدمشک در شهرستان سربیشه با بیان این‌که زنجیره‌ای‌کردن فعالیت‌ها در تولید محصولات کشاورزی از اولویت‌های این وزارت در دولت‌های یازدهم و دوازدهم بوده و خوشبختانه این مهم به مرور در حال عمومیت یافتن است، اظهار کرد: ایجاد زنجیره تولید محصولات در بخش کشاورزی موجب پایداری تولید، بهره‌مندی تولیدکنندگان از ارزش افزوده فعالیت خود و حذف واسطه‌های غیرضروری می‌شود.


وی با اشاره به این که استان خراسان جنوبی از استان‌های کم بارش کشور و مقاوم در برابر خشکسالی است، خاطرنشان کرد: مردم این استان با اجرای سیستم‌های نوین آبیاری از جمله روش‌های نواری و قطره‌ای، برای افزایش راندمان آبیاری تلاش کرده‌اند.


حجتی با بیان این که وزارت جهاد کشاورزی در حوزه بهره‌وری آب علاوه بر سیستم‌های نوین آبیاری، مجموعه سیاست‌هایی نظیر بهزراعی، خاک‌ورزی و کشت‌ نشایی را پیگیری می‌کند، ادامه داد:کشت نشایی در محصولات چغندر قند و پنبه در استان خراسان جنوبی در حال توسعه است.


وی با اشاره به این که مصرف آب در کشت نشایی تا ۳۰ درصد کاهش و تولید محصول افزایش می‌یابد، تأکید کرد: تولید محصولات سبزی و صیفی در محیط‌های کنترل شده و گلخانه‌ها در استان خراسان جنوبی لازم است توسعه یابد و مسئولان استان باید در این زمینه اهتمام بیشتری داشته باشند.


وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به راهبرد این وزارتخانه در اجرای طرح‌های سازگار با اقلیم، توسعه شترداری در خراسان جنوبی را از جمله این طرح‌ها دانست و تصریح کرد: اقدامات لازم برای حمایت ویژه از کارآفرینان و سرمایه‌گذاران در زمینه شترداری و همچنین تمهیدات مقتضی به منظور تخصیص تسهیلات برای تأمین نژادهای پربازده شتر شیری باید صورت گیرد.


حجتی، توسعه کشت گیاه خارشتر که گیاهی بومی و سازگار با اقلیم منطقه است را برای تأمین خوراک پرورش شتر ضروری دانست و افزود: با فرآوری گیاه خارشتر ضمن بهره‌‌گیری از این گیاه در ساخت عرقیات و داروهای پزشکی، می‌توان از باقیمانده آن در تولید خوراک دام استفاده کرد.


وزیر جهاد کشاورزی گفت: توسعه کشت و فراوری گیاه دارویی خارشتر در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد و از سرمایه‌گذاران در این زمینه حمایت می‌شود.


/انتهای پیام/4002/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب