2.5 میلیارد تومان بدهی به ارث بردیم/ برخی قهرمانان حقوق میگیرند
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، نشست خبری زهرا اینچهدرگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک در محل این فدراسیون در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد.
وی در ابتدا در خصوص انتخابات صحبت کرد و گفت: انتخابات فدراسیون ژیمناستیک در تاریخ 19 تیر 96 برگزار شد و برنامهها بهطور منظم در حال انجام است. مدالهای زیادی گرفتیم. آخرین مدال را هم آقای بهلولزاده گرفتند. هدف مهم ما کسب سهمیه المپیک است.
وی در پاسخ به این پرسش که زمانی که رئیس فدراسیون شده است، مشکل عمده بدهیهای قبلی بود و آیا این بدهیها پرداخت شده است؟ اظهار کرد: رقمی نزدیک به رقم نهایی 2.5 میلیارد تومان بدهی را به ارث بردیم. بخشی از این بدهی، مالیاتی بود که غیرقابل بخشش و غیرقابل چانهزنی بود. این رقم بین 970 تا 980 میلیون تومان بود. 95 میلیون تومان بدهی به شرکت توسعه و تجهیز داشتیم. از وقتی ریاست را بر عهده گرفتیم، کارها رو به بهبود است. به بیمه تامین اجتماعی نیز بدهی داریم. بخشی از بدهی هم برای سنوات افراد جدا شده است. فقط یک نفر در جریان تسویه حساب قرار دارد که اسناد آن موجود است. عدهای هم که از مسیر شکایت وارد شدند حکم برای آنها صادر شده است.
اینچهدرگاهی درخصوص شایعه مناقصه سالن فدراسیون که به تازگی افتتاح شده است، گفت: سالن در اختیار فدراسیون است. اجرا از ما بود. الان هم طبقه پایین فدراسیون تمرین تیم ملی پسران برای اعزام به آلمان در جریان است. وزارت ورزش و شرکت توسعه برنامهای برای بازپسگیری این سالن ندارند.
وی در مورد اینکه گفته شده در کلاسهای مربیگری، مربیان نفری 5 میلیون تومان باید پرداخت کنند، اظهار کرد: آکادمی سطح یک مربیگری را با شروع به مکاتبه و ایدهپردازی با فدراسیون جهانی آغاز کردیم. خانمهای مربیان ایرانی در شاخه هنری در 40 سال گذشته هرگز در کلاس مربیگری در خارج از ایران شرکت نکردهاند. آن هم به خاطر قوانین کلاسها که معمولا افراد آن ترکیبی از آقایان و خانمها هستند و قدری اجرای موارد عملی در آن امکانپذیر است که حضور خانمهای ما تقریبا دشوار و غیرعملی است. در ابتدای ورود صحبتی با فدراسیون جهانی داشتیم که موفق شدیم میزبانی امتیاز آکادمی علمی مربیگری ژیمناستیک هنری در سطح یک به ایران برسد و برای حضور خانمها و بدون حضور آقایان باشد و بعد روی مورد دیگری کار کردیم که سهمیه برای ایرانیها باشد. اصل این است که کلاسهای بینالمللی با حضور خارجیها انجام پذیرد اما با توجه به تشریح مسائل به فدراسیون جهانی، آنها با ما همکاری کردند و به ما اجازه دادند.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در پاسخ به این سؤال که توسعه سالن پایینی فدراسیون و اضافه شدن خوابگاه به آن در چه مرحلهای است، گفت: خوابگاه در همین سالن وجود دارد، به دنبال این هستیم که امکانات رفاهی را نیز اضافه کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که برای توسعه در جوانان چه برنامهای دارید؟ اظهار کرد: جوانان و بزرگهای ما خیلی به هم نزدیکند. رسولزاده 17 ساله است، فاصله بین جوانان و نوجوانان عمیق نیست، جوانان در حال شکوفایی هستند. در المپیک 2020 میتوانیم آنها را ببینیم. تیم بزرگسالان با سن 28 تا 29 سال احتمال آسیبدیدگی دارند. جوانان ما بسیار خوب هستند. هدف نخست ما در جوانان کسب سهمیه بود و الان هدف، کسب مدال آسیایی است. معمولا تیم برای المپیک با پنج نفر اعزام میشود که سه نفر نخست انتخاب میشوند، در مسابقات اخیر چهار نفر انتخاب شدند که ما با سه نفر رفتیم و متاسفانه مدنی ایسیال پایش پاره شد و تیم ما در ششاسباب ناقص و دو نفره شد. میخواستند تیم کشور هند را جایگزین تیم ما کنند. با چنگ و دندان مقام هشتمی را کسب کردیم و از این مقام ناراضی هستیم. در بدترین شرایط مقام هشتمی را کسب کردیم. ما دنبال تیم کامل بودیم که برویم. من گفتم اعزام این تعداد که میگویند شکننده است. ما تعداد اعلام نکردیم و میخواستیم کامل برویم.
اینچهدرگاهی درخصوص وضعیت مصدومیت خنانینژاد و اینه وی اکنون بازیکن است یا مربی؟ گفت: خنانینژاد با توجه به مصدومیت، مربی جوانان ما خواهد بود.
وی در مورد همکاری با مربیان خارجی گفت: مربی خارجی برای کوتاهمدت است. به دنبال مشاور و مربی خارجی هستیم. دنبال آقای جرارد بودیم که متاسفانه جذب شدند و هماکنون به دنبال گرفتن مشاور خارجی هستیم.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در پاسخ به این سؤال که وضعیت خرید وسایل برای تیم ژیمناستیک هنری چگونه است؟، اظهار کرد: متاسفانه با مشکل ارزهای خارجی این مسئله سخت شده. هنوز موفق نشدیم که وسایل جدید را داشته باشیم. وسایل موجود ترکیبیاند. در وسایل پایه از جنس مرغوب ایرانی استفاده میکنیم اما چوبهای آن خارجی و مرغوباند.
وی در خصوص جذب اسانسر نیز گفت: زمان انتخابات گفتم بهدنبال یک شرکت ایرانی بودیم که تأخیر باعث شد جدا شود. الان بخشهای مختلف آوردههایی را به ما میدهند اما کم است. پخش مستقیم مسابقات میتواند کمک کند که انشاءالله از دی امسال این مسئله شروع میشود.
اینچهدرگاهی در خصوص وضعیت مدال خنانینژاد گفت: پیگیریها انجام میشود ولی میگویند در جریان است. ایشان پاداش خود را با تأخیر گرفتند. مشابه این را در رشته وزنهبرداری هم داشتیم.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در پاسخ به این پرسش که در بازیهای آسیایی یک داور خانم ایرانی داشتیم، اما رسانهای نشد و به ایشان ظلم شد، آیا این درست است؟ بیان کرد: دوست داشتیم ایشان حضور داشته باشد و حمایت کردیم و در مورد خبر نیز بازتاب داشتیم. شاید از دید شما پنهان مانده است.
وی درخصوص اینکه آیا کسب سهمیه در المپیک 2024 امکانپذیر است یا خیر، گفت: قبل از رأیگیری در انتخابات گفتم فکر میکنم از یک جا باید این حلقه شکسته شود. برای 2024 خودم را درگیر میکنم شاید مدیریتهای پایدار در ورزش ما مورد نیاز است.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در این خصوص که چرا در مورد ایروبیک حرفی زده نمیشود، اظهار کرد: به شاخههای دیگر نیز ما اهمیت میدهیم. شکافهای بزرگی داریم که در حال پر کردن آن هستیم. رشتههای المپیکی برای ما اهمیت ویژهای دارد.
وی در مورد برنامه فدراسیون برای بازگشت ژیمناستهایی که از ایران رفتهاند، بیان کرد: این افرادی که جدا شدند، ژیمناستیککارهای خوبی هستند ولی نخبه نیستند. قهرمانان خوب و نزدیک به هم خیلی داریم. خدا را شکر به یک نفر وابسته نیستیم.
اینچهدرگاهی در پاسخ به این سؤال که چرا بانوان در این رشته جایگاهی ندارند نیز توضیح داد: ژیمناستیک و شنا شرایط خاص خود را دارند. کلاسهای مربیگری را در سطوح مختلف برگزار کردیم. مسابقات کشوری هر سال انجام میشود و مسابقات کشورهای اسلامی آذر برگزار میشود.
وی همچنین در خصوص همجمهها به فدراسیون تحت مدیریتاش گفت: در مورد هجمهها کاری نمیشود کرد و ما شکایت کردیم. شبنامهها به جاهای مختلف ارسال میشود و بار اول نیست. امیدوارم ژیمناستیککارها نتایج خوبی را کسب کنند، این رشته ورزش بلندمدتی است.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری آنا که تامین معیشت ملیپوشان برای آنکه انگیزههای آنها باقی بماند، بسیار مهم است. چه راهکارهایی در این زمینه دارید؟ گفت: سعی بر این است که ملیپوشانی که نیاز به حمایت و کمک دارند به آنها رسیدگی شود که تاکنون تا حدودی انجام شده است. قهرمانانی که تا حدودی موفق باشند و بالاتر از مقاطعی خاص مدال بگیرند مشمول حقوق میشوند. مشاور تغذیه، ماساژور و دکتر داریم که کمترین فدراسیونی این مشکلها را حل شده دارد.
وی در پایان درباره با اشاره به انحلال شرکتی که با فدراسیون همکاری میکرد، اظهار کرد: لازم است نکاتی را اضافه کنم. این شرکت مرداد سال گذشته به پیشنهاد یک دوست به ما پیشنهاد شد و بعد تأسیس شد، نفر سوم قول دادند که با توانمندیهای مالی فعالیت شروع شود. متاسفانه معلوم شد که این توانمندی را ندارد و شرکت منحل شد. ما چیزی مخفیای نداشتیم. قضاوت برعهده شماست. از سال 2009 تا 2017، 9 مدال گرفته شد که فقط یک مدال آن طلا بود و از سال 2017 تا 2018، 54 مدال گرفتیم که 24 مدال طلا بود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/