لزوم ایجاد فضای کسبوکار از سوی دانشگاه آزاد و صندوقهای حمایتی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه هماندیشی با صندوقهای پژوهش و فناوری و شرکتهای سرمایهگذاری با حضور پیام نجفی مدیرکل امور اقتصادی دانشبنیان و سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
نجفی در این جلسه هماندیشی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سهم بهسزایی در بحث توسعه فضای کسب و کار دانشبنیان در کشور دارد.
وی با بیان اینکه یکی از ویژگیهای مهم دانشگاه آزاد اسلامی، گستردگی واحدهای آن در سطح کشور است، خاطرنشان کرد: این موضوع فرصت بسیار بزرگی برای دانشگاه است و میتواند در زمینه توسعه امور دانشبنیان تأثیرگذار باشد.
نجفی در ادامه با ارائه آماری از مراکز رشد، هستههای فنآور و شرکتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: در حال حاضر 128 مرکز رشد، 136هزار و 451 مترمربع فضای مراکز رشد در واحدهای دانشگاهی، 601 هسته فنآور و 1244 محصول تولیدشده توسط شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که قطعاً ظرفیت دانشگاه بیش از این موارد است.
مدیرکل امور اقتصادی دانشبنیان و سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه با توجه به ظرفیت و پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی، فرصتهای سرمایهگذاری بسیار خوبی در این دانشگاه فراهم است، تصریح کرد: برخی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از نظر توانمندی و محصولات دانشبنیان بسیار شگفتانگیز هستند و میتوانند به محلی برای سرمایهگذاری صندوقهای پژوهش و فناوری تبدیل شوند.
دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال یک همکاری مستمر با صندوق های سرمایه گذاری است
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال یک همکاری مستمر با صندوقهای سرمایهگذاری است، افزود: سعی ما بر این است که یک نمایشگاه دائمی با صندوقهای سرمایهگذاری ایجاد کنیم و به تناوب محصولات دانشبنیان خود را در معرض خرید، فروش و معاوضه قرار دهیم. در واقع ایجاد یک فضای کسبوکار و تبادل نظر از اهداف ماست. البته ظرفیتسازی و طراحی این نمایشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است.
در ادامه این جلسه، اقبال شاکری رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پتانسیل بالای این دانشگاه در فضای کسبوکار دانشبنیان گفت: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی یک فضای کسبوکار با عقبه دانشی و نیروی کار فراهم کردهاند که به یک فرصت برای صندوقهای سرمایهگذاری تبدیل شده است.
دانشگاه آزاد اسلامی میتواند در اقتصاد کشور نقش مؤثری ایفا کند
وی با تأکید بر لزوم کار مشارکتی دانشگاه آزاد اسلامی با صندوقهای پژوهش و فناوری و شرکتهای سرمایهگذاری، خاطرنشان کرد: حوزههای کشاورزی، صنعت گردشگری، سلامت و درمان و تبدیل به احسن کردن املاک و داراییها ازجمله حوزههای مهم در دانشگاه آزاد اسلامی است که میتواند موضوع همکاری دوطرفه در فعالیتهای پژوهشی و دانشبنیان باشد.
شاکری تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با شبکه گسترده دانشی و داراییهای خود، میتواند در اقتصاد کشور نقش مؤثری ایفا کند.
داود ثمری مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه ایده در دانشگاه آزاد اسلامی به وفور یافت میشود، تأکید کرد: رسالت صندوقهای سرمایهگذاری، تبدیل ایده به محصول و ایجاد ثروت است. بنابراین این دو حوزه میتوانند با یک همکاری مشترک، زمینه ایجاد فضای کسب و کار در کشور را فراهم کنند.
وی از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای همکاری با صندوقهای سرمایه گذاری خبر داد.
در ادامه این نشست، مسئولان صندوقهای پژوهش و فناوری و شرکتهای سرمایهگذاری به بیان نظرات و پیشنهادات خود درباره همکاری و ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند.
انتهای پیام/4040
انتهای پیام/