دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر طهرانچی:

سعی می‌کنیم در ریل‌جدید موتور محرکِ دانشگاه استاد فرشچیان باشیم

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تلاش می‌کنیم یک موتور محرک در یک ریل جدید برای دانشگاه استاد فرشچیان باشیم و ان‌شاءالله ره‌نگاشت دانشگاه را تصویب خواهیم کرد.
کد خبر : 322333
126327.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه بررسی ره‌نگاشت و اساسنامه دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، استاد محمود فرشچیان و دکتر نامور مطلق ریاست این دانشگاه و اعضای هیأت امنا برگزار شد.


در ابتدای جلسه دکتر طهرانچی با اشاره به حصول قطعی یاری اهل‌بیت (ع) در صورت وجود اخلاص در کار گفت: تا زمانی که ریل و ساختار دانشگاه‌ها را تغییر نداده‌ایم، چیزی تغییر نخواهد کرد و تمام تغییرات شبیه تغییر دکوراسیون است. برای اینکه ریل را تغییر دهیم، دانشگاه استاد فرشچیان را یک قدم اصلی و اساسی تلقی می‌کنیم.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: خوشبختانه استاد فرشچیان، اساتید قابلی را دورهم جمع کرده‌اند؛ ما هم در کنار این جمع تلاش خواهیم کرد یک موتور محرک در یک ریل جدید برای این دانشگاه باشیم و هرچقدر دوستان تلاش کنند به‌تبع آن ما هم حمایت خواهیم کرد و ان‌شاءالله ره‌نگاشت دانشگاه را که متشکل از 14 بند است به نیت 14 معصوم بررسی و تصویب خواهیم کرد.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ان‌شاءالله این هنر بتواند خارج از فرم‌های صورتگرایانه علم و بلکه با فرم‌های معناگرا این ریل را تغییر دهد.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: وزیر علوم اساسنامه دانشگاه اسلامی ایرانی استاد فرشچیان را از بنده خواستند تا ظرفیت‌های اساسنامه را بررسی کنند. باید نظامات اداری و سیستم آموزشی مدنظر استاد فرشچیان را به تأیید خودشان تثبیت کرده و اساسنامه دانشگاه را در قالبی جدید و با نظام آموزشی جدید ارائه کنیم.



در ادامه این جلسه دکتر حسن بلخاری از اعضای هیأت امنای دانشگاه استاد فرشچیان افزود: ان‌شاءالله دانشگاه مبین هویت، اعتقادات و هنر اصیل ما در دنیا خواهد بود، با خلوص نیت کامل یقیناً به مراتب عالی‌تر خواهیم رسید، آن‌چنان‌که دانشگاه مزین به نام استاد والامقام است.


دکتر محمدعلی رجبی از اعضای هیأت امنای دانشگاه هنرهای ایرانی اسلامی استاد فرشچیان هم با اشاره با اینکه اول و آخر این دانشگاه استاد فرشچیان است، تصریح کرد: استاد در فرهنگ ما جایگاه ویژه‌ای دارد و برای این است که به نظام آموزشی استاد شاگردی تأکید داریم و این امر رجوعی است به خودِ خداوند که استاد اعظم است؛ این روش که یک بخش آن عملی است و یک بخش دیگر آن نظری و بخش دیگر آن طبیعی است.


استاد محمود فرشچیان هم در سخنان کوتاهی با بیان اینکه در تمام ممالک دنیا با هنر ایرانی، هنرنمایی می‌کنند اظهار داشت: در نظام آموزشی خودمان در گرو غرب مانده‌ایم و آثار ما را دیگران منتشر می‌کنند، امیدوارم این دانشگاه با همت عزیزان، هنر ایرانی را آن‌گونه که شایسته است، نشر دهد.


در پایان دکتر بهمن نامور مطلق ریاست دانشگاه هنرهای اسلامی استاد فرشچیان ضمن تأکید بر ایرادات سیستم آموزش هنر در کشور و لزوم بازخوانی نظام آموزشی گفت: نظام آموزشی کشور ما به‌مانند ربع رشیدی‌ها، دارالفنون‌ها و جندی‌شاپورهایی داشته و اساتید برجسته‌ای در آن‌ها مشغول تربیت شاگردانی بوده‌اند؛ توسعه درست، نگاه کردن به ظرفیت‌های آموزشی کشور است و باید به این دیدگاه برگردیم و امید داریم با حضور استاد فرشچیان و عنایات دکتر طهرانچی این نهضت راه‌اندازی شده و تا سال‌های سال ادامه پیدا کند.


انتهای پیام/4071


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب