خیز مخالفان اتحادیه اروپا برای فتح پارلمان قاره سبز
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، انتخابات محلی امروز در سراسر بلژیک برگزار میشود و مردم برای انتخاب شهرداران بیش از 500 شهر در 10 استان بهپای صندوقهای رأی میروند. شرکت در انتخابات در بلژیک اجباری است و اگر فردی در انتخابات شرکت نکند حدود 50 یورو جریمه میشود.
بر اساس نظرسنجیها 38 درصد از بلژیکیها اگر جریمهای در کار نبود بهپای صندوق رأی نمیرفتند زیرا فکر میکنند رأی آنها هیچ تأثیری بر بهبود اوضاع ندارد.
انتخابات در بلژیک به دلیل آنکه مقر اصلی اتحادیه در آن واقع شده است، برای گروههای طرفدار اتحادیه اروپا و مخالفان آن (احزاب دست راست افراطی که با اتحادیه اروپا مخالف هستند) بسیار مهم است.
احزاب دست راست افراطی در تلاش هستند با پیروزی در انتخابات جاری، مقر اصلی اتحادیه اروپا را در کنترل گرفته و ضربه سنگینی به این نهاد فرا دولتی بزنند. این احزاب تلاش میکنند با گسترش پیروزیهای خود در انتخابات سراسری کشورهای اروپایی، خود را برای پیروزی نهایی در انتخابات پارلمان اروپا که سال آینده میلادی برگزار خواهد شد آماده کنند.
ازاینرو، بسیاری از رهبران احزاب دست راست افراطی اروپایی با سفر به بلژیک و سخنرانی در کمپینهای انتخاباتی تلاش کردهاند تا مردم را علیه سیاستهای اتحادیه اروپا و احزاب ملیگرا (راست افراطی) متحد کنند.
در مقابل، احزاب طرفدار اتحادیه اروپا تلاش میکنند تا با شکست دادن مخالفان خود، بلژیک را بهعنوان سنگر اصلی مقابله با یوروسپتیسیم (واگرایی اتحادیه اروپا) تبدیل کنند.
این انتخابات همچنین بر سرنوشت دولت بلژیک در آستانه برگزاری انتخابات سراسری در سال آینده میلادی بسیار مؤثر است. بهعلت اختلاف میان دو گروه فلاندریها و والونها در بلژیک، دولت این کشور در وضعیت شکنندهای قرار دارد. بهدلیل اختلافهای سیاسی میان گروههای مختلف در بلژیک، دولت فعلی بعد از حدود یک سال بعد از انتخابات سراسری 2014 تشکیل شد.
بلژیک بعد از ورود سیل مهاجران به اروپا بهعنوان محلی برای ترانزیت مهاجران از شرق به غرب اروپا بود و همین موضوع احساسات ضد مهاجرتی در این کشور را زیاد کرده است.
بروکسل در وضع پیچیدهای گرفتار آمده است. از یکسو، این کشور ناچار است تکالیف قانونی خود را بهعنوان کشور مقر اصلی اتحادیه اروپا انجام دهد و از سویی نگران افزایش مهاجران ورودی به این کشور است. بلژیک ازلحاظ میزان پذیرش مهاجر، در رتبه دوم در میان کشورهای اروپایی قرارگرفته است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/