ضرورت انجام پژوهش همراه با تولید محتوا
تقی اكبرزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره پرتال پژوهشی تئاتر اظهار کرد: در این پرتال جستجو براساس عنوان، موضوع و نام است؛ وقتی وارد میشوید میگوید چه میخواهید جستجو کنید، شما خرمشهر را انتخاب میکنید، پس از آن میگوید این نمایشنامهها درباره خرمشهر است، در این نمایشنامهها هم درباره خرمشهر، بخشی وجود دارد. پس شما با یک رصد کلی متوجه میشوید که پیش از این آیا نمایشنامه مستقلی نوشته شده یا نه، کدام نمایشنامهها راجع به خرمشهر مطلبی دارد.
وی با بیان اینکه پیگیری برای راهاندازی پرتال برای امسال نیست، گفت: این حاصل سالها کار است، به این معنی که ما هر چیزی که در حوزه تئاتر مقاومت بوده و پیش از این خواندیم را جمعآوری کردیم و در این پرتال آوردهایم.
پژوهشگر و نویسنده انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس درباره اینکه از سال 59 تاسال 95 مطالب پژوهشی در رابطه با تئاتر مقاومت و دفاع مقدس وجود دارد، بیان کرد: پرتال از سال 1359 تا 1395 را پوشش میدهد.
وی گفت: در پرتال آنچه که پیش از این منتشر شده یا اجرا شده را نمایهسازی کردیم که این نمایهسازی دو بخش کل اثر یا بخشی از اثر را دارد.
اکبرزاده در پاسخ به اینکه برای پررنگ شدن کارهای پژوهشی در عرصه تئاتر، چه برنامهای باید انجام داد، اظهار کرد: بودجه لازم است ولی شرط کافی نیست. پژوهش به موازات تولید، ضرورت دارد؛ بنابراین اگر ما پژوهش را در فرآیند تئاتر کشور یک ضرورت بدانیم، بودجه و آدمهایش پیدا میشود و کار انجام میگیرد، ولی تا زمانی که پژوهش را یک ضرورت ندانیم، همین است که هست! یعنی هرجا چیزی کم میآورند، برای پر کردن آن از بودجه پژوهش میکاهند.
وی افزود: من نه اینکه بخواهم حکم صادر کنم ولی پیشنهاد میکنم یک بار فکر کنیم که اگر پژوهش نباشد چه اتفاقی خواهد افتاد؟ با این روش فکر میکنم پژوهش باید باشد.
انتهای پیام/4046/خ
انتهای پیام/