پذیرش قطعنامه 598 زمینهساز پیروزی جمهوری اسلامی ایران شد
سیدمرتضی موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قم با توجه به عوامل شکلگیری حمله عراق به ایران اظهار کرد: احساس نگرانی سران کشورهای عربی از انقلاب اسلامی ایران، تحرکات قومی در ایران و عراق(کردستان عراق و کردستان ایران)، ادعای عراق مبنی بر نقض قرارداد 1975 الجزایر توسط ایران، تحریک عراق و صدام از سوی کشورهای حاشیه خلیج فارس و تضعیف ارتش ایران بعد از انقلاب بهدلیل قطع کمک تسلیحاتی آمریکا از عوامل وقوع جنگ تحمیلی بود.
وی با توجه به اهداف دشمن بعثی در حمله به ایران، افزود: صدام قصد داشت با این حمله، جایگاه قدرت برتر در خلیج فارس را کسب کند و با پیروزی در آن از یکسو مانع صدور انقلاب اسلامی شود و از سوی دیگر با اعمال حاکمیت بر اروندرود، قلمرو و اراضی ایران را بهدست آورد.
مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در پاسخ به پرسشی درباره علت انتخاب صدام برای حمله به ایران از سوی آمریکا، خاطرنشان کرد: در حکومت پهلوی، آمریکا بر ایران تسلط داشت و نفت ایران را به غارت میبرد و شاه نیز غلام حلقه بهگوش آمریکا بود؛ اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دست آمریکا از ایران کوتاه شد و آمریکاییها مجبور شدند تا چاره دیگری بیندیشند که ماجرای طبس، نمونهای از این حرکتها بود.
موسوی تصریح کرد: این مسائل باعث شد جنگی علیه ایران ایجاد شود و صدام نیز بهعنوان فردی قدرتطلب برای این مهم انتخاب شد.
فرمانده بسیج کارکنان واحد قم، حضرت امام خمینی(ره) را نخستین فردی دانست که دفاع ملت ایران در برابر حمله عراق را دفاع مقدس نامید و گفت: جنگ یا نبرد مسلحانه بین دولتها را میتوان تهاجم نظامی، جنگ تدافعی، مشروع و یا نامشروع، معنا کرد؛ اما دفاع مقدس، حالتی تدافعی داشت و در راستای ارزشهای دینی و انقلابی ملت ایران بود.
امدادگر رزمی عملیات غرورآفرین مرصاد تأکید کرد: حضور فعال قوای مسلح و بسیجیان داوطلب با سنین مختلف، فرماندهان خلاق در میدانهای جنگ و امدادهای الهی را میتوان از عواملی دانست که باعث شد رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس پیروز شوند.
وی درباره پذیرش قطعنامه 598 نیز بیان کرد: پذیرش قطعنامه هرچند بهظاهر خیلی سخت و دشوار بود و بنا به فرموده حضرت امام خمینی(ره)، نوشیدن جام زهر تلقی میشد؛ اما از سوی دیگر زمینه پیروزی جمهوری اسلامی را در جنگ فراهم کرد.
مدیر حراست واحد قم گفت: فداکردن جان برای حفظ ارزشهای والای دینی و اسلامی، عزت نفس بخشیدن به افراد و کسانی که در مسیر دفاع از ارزشها قدم برداشتهاند، ایجاد هویت و هدف مشترک در جامعه، تقویت عوامل همبستگی اجتماعی مثل ترویج فرهنگ عاشورا و ایجاد روحیه و فرهنگ ظلمستیزی و عدالتطلبی، عواملی است که میتواند باعث گسترش فرهنگ دفاع مقدس شود.
موسوی با بیان جملاتی از شهید باکری مبنی بر اینکه افراد جامعه پس از دفاع مقدس به سه گروه تقسیم میشوند، ابراز امیدواری کرد دانشگاهیان و همه ملت ایران با قرارگرفتن در دسته سوم با ثبات قدم در مسیر دفاع از ارزشهای دینی و الهی پیش روند و مانند گروه نخست یا دوم، پشیمان و یا بیتفاوت نباشند.
انتهای پیام/4062/4065/خ
انتهای پیام/