دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۰۵:۳۰
دبیر فدراسیون هندبال در گفتگو با آنا:

وضعیت تمدید قرارداد سرمربی خارجی مشخص نیست/ با برنامه‌ریزی مقطعی در پایه نتیجه نمی‌گیریم

دبیر فدراسیون هندبال گفت: نتیجه‌گیری در رده‌های پایه تنها با یک مقطع تمرین تحقق پیدا نمی‌کند و باید سال‌ها برای موفقیت این رده برنامه‌ریزی داشته باشیم.
کد خبر : ۳۱۴۲۹۳

محمدرضا رجبی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا درباره تمدید قرارداد زوران کاستاراتویچ سرمربی تیم ملی هندبال گفت: قرارداد ما با زوران بعد از بازی‌های آسیایی به پایان رسید و برای تمدید قرارداد فعلاً با او صحبتی نکرده‌ایم. با توجه به شرایط فعلی و نوسانات ارز بدون شک قرارداد با مربی خارجی با محدودیت‌های خاصی روبه‌رو می‌شود. البته ما تمام تلاشمان را می‌کنیم تا منابعی را که در اختیار داریم حفظ کنیم، اما هنوز در مورد تمدید قرارداد این مربی تصمیمی گرفته نشده است. 

وی در پاسخ به اینکه با توجه به ارز ثانویه که وزارت ورزش در اختیار فدراسیون‌های ورزشی می‌گذارد این مشکل حل نمی‌شود اظهار کرد: ما طبق بودجه سالیانه برنامه‌های خودمان را اجرا می‌کنیم. وزارت ورزش اعتباراتی را به فدراسیون‌های ورزشی می‌دهد، اما مابقیه آن را ما باید خودمان از طریق جذب اسپانسر تامین کنیم. ما از ابتدای سال اعزام‌هایی را در برنامه خود داشته‌ایم که با توجه به شرایط ارزی تمام تلاشمان این بود که همه آنها را به اجرا در بیاوریم. در حال حاضر اواخر پاییز مسابقات قهرمانی آسیایی بانوان را در کشور ژاپن پیش‌رو داریم که با توجه به اینکه به‌صورت گروهی تیم باید اعزام بشود هزینه‌های زیادی را در بر دارد ولی با این حال تمام تلاشمان این است که اعزامی را لغو نکنیم. از طرفی ارز ثانویه برای اعزام‌ها به ما داده می‌شود و برای جذب مربی خارجی باید از طریق اعتبارات خود آن را تأمین کنیم. 

دبیر فدراسیون هندبال درباره عملکرد تیم نوجوانان در رقابت‌های قهرمانی آسیا عنوان کرد: ما اردوهای خوبی را برای ملی‌پوشان هندبال تشکیل داده‌ایم و آنها هم در این مدت تمام تلاش خود را به کار گرفتند، اما نتیجه‌گیری در رده‌های پایه تنها  با یک مقطع تمرین تحقق پیدا نمی‌کند. در رقابت‌های قهرمانی آسیا بهترین تیم‌ها حضور داشته‌اند که ایران توانست در رده پنجم آسیا قرار بگیرد. ما روی کاغذ نتیجه خوبی به دست آورده‌ایم، ضمن اینکه تیم نوجوانان سال گذشته در قهرمانی آسیا شرکت نکرده‌ بود و تجربه خیلی زیادی هم نداشتند. آنها با یک باخت به عنوان پنجمی رسیدند. تیم جوانان هم در رقابت‌های قهرمانی آسیا سه پله صعود کرد و نتیجه‌ای که به دست آمد قابل قبول بود.

رجبی در ادامه صحبت‌هایش عنوان کرد: نسل قبلی هندبال ایران در یک دوره در رده‌های پایه مدال‌های خوبی کسب کرد، نتیجه‌گیری در آن زمان به دلیل این بود که سال‌ها بر روی این تیم کار کردند. از طرفی در گذشته پشتوانه‌سازی خوبی هم در رده‌های پایه صورت گرفته بود و آن نسل چندین دوره در رقابت‌های قهرمانی جهان و آسیا به مقام قهرمانی رسید. به هر حال فدراسیون هندبال تمام تلاش خود را می‌کند تا با تمام شرایط موجود بهترین نتیجه را به دست بیاورد. 

رجبی گفت: اگر تیم نوجوانان در دوره گذشته در رقابت‌های قهرمانی آسیا شرکت کرده بودند در این دوره نتیجه بهتری کسب می‌کرد. ما در حال حاضر رقابت‌های قهرمانی آسیایی بانوان را پیش‌رو داریم که تمام تلاشمان هم این است که این تیم را اعزام کنیم. 

گوشتیران
قالیشویی ادیب

دبیر فدراسیون هندبال در پاسخ به اینکه برای فدراسیون هندبال سرپرست تعیین شده است یا خیر؟ عنوان کرد: قانون منع به کارگیری بازنشستگان تصویب شد و رحیمی رئیس هندبال هم از بازنشسته‌ها محسوب می‌شود. ما تابع تصمیماتی هستیم که در دولت گرفته می‌شود، اما یک سؤالی که برای من مطرح شده است این است که وضعیت کرسی‌های جهانی و آسیایی به کجا می‌رسد. در حال حاضر رئیس فدراسیون هندبال یکی از تاثیرگذارترین کرسی‌های کنفدراسیون آسیا را بر عهده دارد و اگر دوره چهار ساله آنها بگذرد و در فدراسیون سمتی نداشته باشند خود به خود کرسی آنها حذف خواهند شد. ما سال‌های زیادی در هندبال تلاش کردیم تا این شش کرسی را به دست بیاوریم و قطعاً با جابه‌جایی‌هایی‌که صورت می‌گیرد این کرسی‌ها از دست می‌رود. 

وی تاکید کرد: البته همان‌طور که گفتم ما تابع قوانین و مقررات هستیم و تاکنون در مورد سرپرستی فدراسیون هندبال چیزی به ما ابلاغ نشده است، اما قانون منع به کارگیری بازنشستگان در ورزش تنها محدود به ایران نمی‌شود بلکه جوامع آسیایی و جهانی را در برمی‌گیرد. در حال حاضر فدراسیون هندبال ۶ کرسی در آسیا و یک کرسی در جهانی دارد و ممکن است با این جابه‌جایی‌ها این کرسی‌ها از دست برود.در سال‌های گذشته ما کرسی کمیته داوران هم داشتیم، اما به دلیل رفت و آمدهای زیادی که در فدراسیون هندبال به‌وجود آمد این کرسی از دست رفت و حالا سؤال اصلی من این است که چند سال باید بگذرد تا دوباره این کرسی‌ها را به دست بیاوریم؟! در آسیا معمولاً کرسی‌ها به رئیس‌ فدراسیون داده نمی‌شود بلکه به شخصی که سکان‌دار این پست است داده می‌شود و رحیمی هم به‌دلیل ارتباط‌های گسترده‌ای که با کنفدراسیون آسیا داشت توانست این کرسی‌ها را به دست بیاورد. 

انتهای پیام/۴۰۵۷/


ارسال نظر