دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس بنیاد توانمندسازی گندم‌کاران در گفتگو با آناخبرداد:

زمان پرداخت پول گندمکاران از سوی دولت/ اعتراض به نرخ خرید تضمینی گندم

رئیس بنیاد توانمندسازی گندم‌کاران ایران با اشاره به اینکه حدود دو سال است که قیمت خرید تضمینی گندم کاران از سوی دولت تغییر نکرده است، گفت: گندم‌کاران نسبت عدم‌ افزایش قیمت اعتراض دارند.
کد خبر : 312989

علی‌قلی ایمانی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی متولی تولید و توزیع گندم در کشور است، گفت: در سال زراعی 1397 -1396 دولت حدود 10 میلیون تن گندم از گندمکاران خریداری کرده است که از این میزان 9.5 میلیون تن گندم و 500 هزار تن بذر بوده است.

وی افزود: سالانه گندمکاران حدود 4 میلیون تن گندم را برای مصارف و برطرف کردن نیازهای خود ذخیره می‌کنند.

ایمانی تصریح کرد: از هفتم فروردین سال جاری، برداشت و فروش گندم از استان سیستان و بلوچستان آغاز شد و تا امروز ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه تا اوایل مردادماه سال جاری هیچ گندم‌کاری از دولت طلبکار نیست، گفت: پرداخت مبلغ خرید تضمینی گندم از سوی دولت به گندمکاران در دو مرحله انجام می‌گیرد به‌طوری‌که در مرحله اول 50 درصد از مبلغ خرید گندم هم‌زمان با فروش آن به گندم‌کار پرداخت می‌شود و 50 درصد مابقی در 2 ماه پس از فروش گندم از سوی گندم‌کار توسط دولت پرداخت می‌شود.

رئیس بنیاد توانمندسازی گندم کاران ایران اضافه کرد: در شرایط کنونی تنها فقط عده‌ای از گندمکاران کشور که در مناطق سردسیر کاشت گندم داشته‌اند 50 درصد از مبلغ فروش گندم خود را از دولت طلبکارند که از این میزان، 20 درصد مبلغ پرداخت‌ شده است.

وی گفت: آخرین تسویه‌حساب دولت با گندمکاران در آبان ماه سال جاری اتفاق خواهد افتاد تا هیچ گندم‌کاری از دولت بابت خرید تضمینی گندم طلبکار نباشد.

انتهای پیام/4083/

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱
۰
رئیس جمهور عزیز با سلام و احترام
اینجانب یک دانشگاهی هستم و در مورد قیمت تضمینی گندم توانائی اظهار نظر را ندارم اما وقتی یک کشاورز برای تولید گندم از قطعات و تجهیزات مربوط به موتور تلمبه و هزینه تراکتور جهت آماده سازی زمین و خرید بذر و مزد کارگر همه و همه بر اساس قیمت چند برابری برآورد می کند و قیمت گندم خودش 10 درصد افزایش یابد در واقع دخلش به خرجش نخواهد خورد و تصمیم می گیرد که گندم نکارد چون پول خریدش هم ماهها بعد به او می دهند و هزینه کمباین هم سرسام آور شده که قبل از درو باید پرداخت کند و وضعیت بانک کشاورزی و رفتارش با کشاورزان که مزید بر علت است در آینده خطر بزرگی این محصول استراتژیک را تهدید می کند با وجود دشمنی های برون مرزی ممکن است با مشکل مواجه شویم متولیان امر بهتر است به این مهم توجه نمایند و افزایش قیمت گندم را بر اساس هزینه های تولید گندم بر آورد نمایندقیمت همه چیز دوبرابر شده ولی قیمت گندم 10 درصد افزایش داده اید که این یک زنگ خطر برای تولید گندم در آینده این کشور است.
به امید ساختن ایرانی آباد
استان فارس
هلدینگ شایسته