نبود حداقل امکانات فنی بزرگترین ضعف تماشاخانههای خصوصی است
امیر دژاکام در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا گفت: وقتی اولویت تماشاخانهها پول در آوردن میشود، طبیعی است که سالنداران تصمیم بگیرند که در یک روز سه نمایش روی صحنه رود و این آرامش گروه و طراحی صحنه را به هم میریزد.
وی اظهار کرد: شاید بتوان اجرای چند اثر نمایشی در یک روز را به عنوان اقتضای اقتصادی و تولید قابل توجه آثار پذیرفت، اما آنچه باعث نارضایتی بیشتر هنرمند میشود این است که برخی از فضاها و سالنهای نمایشی از حداقل امکانات هم برخوردار نیستند.
کارگردان و مدرس تئاتر بیان کرد: مشکلاتی چون سرویسهای بهداشتی، پشت صحنه، کمبود زمان برای نصب دکور و عدم حضور نورپرداز حرفهای تنها بهعنوان مسائل فنی این روزهای سالنهای تازهتأسیس به شمار میرود.
وی تصریح کرد: البته در بین دهها تماشاخانه و سالن جدید، مجموعه شهرزاد، تئاتر مستقل تهران، عمارت نوفللوشاتو و مهرگان سالنهای نسبتاً خوبی هستند که حتی مدیرانشان هم در حوزه تئاتر و نمایش درس خواندهاند. بر همین اساس نمیتوان تمامی سالنها را غیرحرفهای دانست.
دژاکام افزود: از سویی دیگر دیدن آثار نمایشی باکیفیت و حرفهای در سالنهای خصوصی این نوید را میدهد که میتوان کارهای خوب را هم در تماشاخانهها روی صحنه برد.
وی گفت: در میان سالنهایی که در گوشه و کنار شهر فعال شدهاند، برخی از تماشاخانهها مثل تماشاخانه استاد مشایخی و تماشاخانه باران در حال تلاش هستند تا به شکل حرفهای کار کنند ولی به نظر من ما باید ساختمانهایمان را عوض کنیم، گروهها تغییر مکان دهند و سالنهای بهتری را فراهم کنند. استانداردها در برخی از سالنها مناسب نیست و در برخی از سالنها خیلی بد است.
انتهای پیام/4031/خ
انتهای پیام/