پاسخ موشکی به گروهک تروریستی اقلیم کردستان برای هر تهدیدی اعمال میشود
به گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا از کانال دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی، علی شمخانی در نشست مشترک با مدیران ارشد خودروسازی و شرکتهای اصلی قطعهسازی و انجمنهای صنفی این صنعت، فرصتهای پیش رو و راهکارهای مقابله با چالشهای فعلی و آتی صنعت خودروسازی را مورد بررسی قرار داد.
شمخانی با گرامیداشت ایام عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) مبانی اعتقادی، فرهنگی و ارزشی مردم ایران را منبعث از پیام عاشورا و ارزشهایی چون شجاعت، ایثار، جوانمردی و همت عنوان و اظهار کرد: این ملت هیچگاه در برابر ظلم، بیعدالتی و تحقیر سر فرود نخواهد آورد و ذلت و خواری را به دشمنان و بدخواهانش تحمیل خواهد کرد.
نماینده مقام معظم رهبری شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر ضرورت پیگیری راهبرد مأیوسسازی آمریکا از بدعهدی و اعمال تحریمهای غیرقانونی علیه ملت ایران گفت: مجموعه بخشهای سیاسی، دفاعی، اجتماعی و اقتصادی کشور متناسب با این راهبرد میبایست توانمندیهای بالقوه و بالفعل خود را ارتقا دهند.
وی افزود: دوران بزندررو در عرصه جهانی پایانیافته و هر اقدام خصمانه علیه کشور را در هر عرصهای 10 برابری پاسخ میدهیم.
شمخانی گفت: پاسخ موشکی اخیر به اقدامات ناامنساز یک گروهک تروریستی در منطقه اقلیم کردستان عراق رویکردی است که در پاسخ به هرگونه تهدیدی اعمال خواهد شد.
وی هدف از اعمال تحریمها را محدود کردن ابزارها و ظرفیتهای قدرت ساز و اقتدار آفرین ملت ایران توصیف کرد و عنوان کرد: ما قادریم همانند عرصه امنیت و دفاع، اقتصاد خود را نیز مصون و قدرتمند سازیم.
دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: مطابق اصل سوم سیاستهای اقتصاد مقاومتی بایستی رشد بهرهوری در اقتصاد با تقویت عوامل تولید، توانمندسازی نیروی کار و تقویتِ رقابتپذیری اقتصاد موردتوجه قرار گیرد و پیادهسازی این موارد در صنعت مهم خودروسازی یک اولویت است.
وی با اشاره بهقرار گرفتن خودروسازی در حلقه اول تحریمهای ظالمانه آمریکا به دلیل اهمیت قابلتوجه این صنعت و تأثیرگذاری آن بر اشتغال و کاهش درآمد صادراتی کشور افزود: دشمن در کنار جنگ اقتصادی به دنبال ضربه زدن به رضایت عمومی و تغییر ادراک اجتماعی در کشور است، لذا خودروسازی یکی از خطوط مقدم مقابله با این جنگ محسوب میشود.
شمخانی افزایش کیفیت، بومیسازی و ایجاد تنوع در خودروسازی کشور در طی سالهای پس از جنگ تحمیلی و تبدیلشدن به سیزدهمین کشور در توان خودروسازی را نتیجه تلاش صنعتگران متعهد و مدیران و متخصصان باانگیزه دانست و تأکید کرد: با توجه به دانش روز و پیشرفت خودروسازی در جهان بایستی با کار جهادی و پرشتاب خلأها و عقبماندگیهای موجود را نیز مرتفع کرد.
دبیر شورایعالی امنیت ملی گفت: وجود سازمانهای متعدد برای حمایت از مصرفکنندگان و کنترل کیفیت محصولات نشان میدهد در کنار حمایتهایی که از صنایع بایستی صورت گیرد، به حقوق مردم نیز اهمیت داده میشود و خودروسازها موظف هستند در مسیر کسب رضایت خریداران تلاش بیشتری انجام دهند.
وی با قدردانی از تلاش مؤثر کارکنان و مدیران شرکتهای خودروساز و قطعهسازان، تلاش آنها را جهاد در شرایط دشوار نبرد اقتصادی توصیف کرد.
قبل از این نشست، دبیر شورایعالی امنیت ملی و هیأت همراه از خطوط تولید ایرانخودرو از جمله سالنهای پرس، بدنهسازی، موتورسازی، رنگ، مونتاژ و مرکز طراحی و توسعه محصولات جدید ایرانخودرو بازدید کردند و از نزدیک با دستاوردهای گروه صنعتی ایرانخودرو و روند تولید در خطوط مختلف آشنا شدند.
در نشست نمایندگان و مدیران خودروسازی و قطعهسازی کشور با دبیر شورایعالی امنیت ملی شرکتکنندگان، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت تأمین مواد اولیه، تولید قطعه و خودرو و برنامههای تدوینشده برای عبور از بحران ناشی از تحریمها، راهکارهایی را برای تأمین مالی از بازار سرمایه و توسعه روند تولید قطعه عنوان کردند.
انتهای پیام/4034/پ
انتهای پیام/