دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

وزارت کار: راه حلی برای افزایش دستمزد کارگران وجود ندارد

مدیر کل روابط کار وزارت تعاون ،​ کار و رفاه اجتماعی با بیان این که حقوقی که برای کارگران مشخص کرده‌ایم فقط پاسخگوی یک سوم سبد معیشتی آنهاست در عین حال گفت: اکنون راه حلی برای افزایش دستمزد کارگران وجود ندارد.
کد خبر : 310130

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اسماعیل ظریفی‌آزاد مدیر کل روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: کسی منکر کاهش قدرت خرید کارگران نیست و بخش قابل توجهی از این قدرت از دست رفته است.


وی افزود: برای تأمین سبد معیشتی سال گذشته کارگران که درباره آن توافق شده بود به حدود سه میلیون و 300 هزار تومان حقوق نیاز است در حالی که در آن زمان این رقم دو میلیون و 670 هزار تومان در نظر گرفته شد.


ظریفی‌آزاد گفت: ممکن است درآمدهای دولت به دلیل افزایش قیمت نفت و دلار افزایش یافته باشد اما دولت این پول را در این جامعه هزینه می‌کند.


مدیر کل روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: دولت اراده تامین کالاهای اساسی مردم را دارد و کارگران نیز بخشی از این مردم هستند اما در قالب ستاد بن می تواند حمایت های بیشتری از کارگران کرد.


وی گفت: مطالبات کارگران به حق است و حقوقی که برای آنها مشخص کرده‌ایم فقط پاسخگوی یک سوم سبد معیشتی آنهاست.


ظریفی‌آزاد افزود: مهمترین راهکار عملی تأمین کالاهای اساسی برای کارگران است اما در زمینه افزایش حقوق، کارفرمایانی که از افزایش نرخ ارز منتفع شده‌اند دستمزد کارگران را افزایش دهند.


مدیر کل روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش‌های منتفع شده و متضرر شده باید مشخص شوند و سپس با دولت برای چگونگی افزایش دستمزد کارگران مذاکره شود.


وی افزود: اکنون واحدهای تولیدی با مشکلات زیادی در تولید روبرو هستند و نباید به مشکل آنها مسأله افزایش دستمزد کارگران را نیز اضافه کرد.


ظریفی‌آزاد گفت: اکنون راه حلی برای افزایش دستمزد کارگران وجود ندارد.


مدیر کل روابط کار وزارت تعاون،​ کار و رفاه اجتماعی افزود: دولت نباید از بیت‌المال به کارفرمایانی که از شرایط کنونی اقتصاد کشور سود برده‌اند کمک کند.


وی گفت: افزایش دستمزد کارگران در چند سال گذشته مناسب بوده است.


ظریفی‌آزاد افزود: افزایش حقوق کارگران به دلیل پایین بودن آن تأثیری بر تورم ندارد.


مدیر کل روابط کار وزارت تعاون،​ کار و رفاه اجتماعی گفت: پیش از نوسانات اقتصادی میانگین سهم جبران خدمت هزینه تمام شده کالا و خدمات کمی بیش از پنج درصد و در بخش صنعت هشت درصد بود اما اکنون این سهم به زیر سه درصد کاهش یافته است.


منبع: تسنیم


انتهای پیام/4028


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب