دیر به فکر کنترل نوسانات ارزی افتادهایم
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، ابراهیم محمدولی در واکنش به افزایش مجدد قیمت طلا و سکه در هفته جاری، اظهار کرد: این اتفاق دور از نظرها نبود و تمامی فعالان این بازار پیشبینیهایی در این باره کرده بودند.
وی افزود: پس از گذر یک هفتهای از ثبات قیمت سکه و طلا، چند روزی است که شاهد تغییرات شدید قیمتها بودهایم بهطوری که در یک ساعت شاهد افزایش 15 الی 20 هزار تومانی نرخ طلا بودهایم.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان تهران ابراز کرد: این اتفاقات ناشی از دو عامل مهم است، یکی از این عوامل، عدم برنامهریزی دولت برای مقابله با تحریمهاست، یعنی باید سالها پیش بر اساس شناختی که از بدعهدیهای آمریکا داشتیم راه مقابله با تنشهای اقتصادی و مالی را چیده و امروز با وحشت دوران تحریم روبهرو نمیشدیم. معتقدم دیر به فکر ساماندهی نوسانات ارزی افتادهایم.
وی در ادامه اضافه کرد: همین امر سبب شده است تا جامعه تصور روزهای سخت را در ذهن خود بپروراند و اندک اندوخته خود را نیز به طلا و یا ارز تبدیل کند که این موضوع منجر به مواجهه با مشکل کمبود عرضه و در نهایت افزایش قیمت شده است.
محمدولی با اشاره به کاهش 10 الی 15 درصدی قیمت جهانی هر اُنس طلا در روزهای گذشته افزود: این در حالیست که در داخل کشور با افزایش قیمت سکه و طلا روبرو هستیم .این موضوع نشانگر عدم مدیریت صحیح در داخل کشور است
وی اضافه کرد: یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار بر گرانی سکه و ارز، برنامهها و بستههای جدید ارائه شده بانک مرکزی در جهت مقابله با نابسامانیهای بازار سکه و ارز بود که این بستهها گاهی از اعتبار بسیار کمی برخوردار است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان تهران گفت: در سطح کلان نیز با کم و کاستیهایی بویژه در حوزه برنامهنویسی و تدوین قوانین مواجه هستیم، نقدینگی افسار گسیختهای که هنوز هم با هیچ برنامهای مهار نشده و سیل عظیمی از افراد بیتجربه در حوزه ارز و سکه با در دست داشتن مقادیر زیادی نقدینگی موجب ایجاد تنش در قیمتها شدهاند.
محمدولی در پایان تصریح کرد: نیازمند یک بانک جامع اطلاعاتی برای شناسایی افراد زبده و فعال در این زمینه هستیم تا از فعالیت غیرحرفهایها جلوگیری شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/4028
انتهای پیام/