دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 شهريور 1397 - 13:05
سرمربی تیم ملی ژیمناستیک در گفتگو با آنا:

جای ریسک در بازی‌های آسیایی نداشتم/ توانایی ژیمناستیک در کسب مدال آسیایی و جهانی

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک گفت: باتوجه به اینکه با تیم کاملی به بازی‌های آسیایی اعزام نشده بودیم، جای ریسک نداشتم و تلاش کردم از حداکثر توانایی ژیمناست‌ها استفاده کنم.
کد خبر : 309117

امیرحسین خیرخواه در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره عملکرد تیم ملی ژیمناستیک در بازی‌های آسیایی جاکارتا، گفت: ما با یک تیم چهارنفره به مهم‌ترین رقابت‌های آسیایی اعزام شدیم، آن هم در شرایطی که یکی از اعضای تیم هم تک‌وسیله‌رو بود و عملاً ما در بخش تیمی سه نماینده داشتیم، در صورتی که اگر با پنج ژیمناست در رقابت‌های آسیایی حاضر می‌شدیم، می‌توانستیم به نتیجه بهتری برسیم و به جای رتبه هشتم در رده پنجم قرار بگیریم.


وی افزود:‌ به گفته بسیاری از مفسران، مربیان و داوران حاضر در بازی‌های آسیایی تیم ایران در این رقابت‌ها بسیار تاکتیکی و زیبا کار کرد و برای همین هم موفق شد به فینال تیمی هشت‌نفره صعود کند. متأسفانه شب قبل از مسابقه فینال، سامان مدنی از ناحیه زانو مصدوم شد و ما ناچار شدیم که از یک ژیمناست در دو وسیله استفاده کنیم. اگر این کار را نمی‌کردیم، تیم نهم را که هند بود، به جای ما در فینال شرکت می‌دادند و من ناچار شدم برای آنکه رتبه هشتمی را از دست ندهیم، سعیدرضا کیخا را در مسابقه فینال در دو وسیله شرکت دهم؛ نهایتاً نیز با کسب امتیاز 230 در رده هشتم قرار گرفتیم.


سرمربی تیم ملی ژیمناستیک خاطرنشان کرد: به نظرم ژیمناست‌های ایران بدون افت نسبت به رکوردهای تمرینی در جاکارتا عمل کردند و این در حالی بود که 70 تا 80 درصد تیم ما را بازیکنان جوان تشکیل داده بودند. غیر از سعیدرضا کیخا، محمدرضا خسرونژاد، مهدی احمدکهنی و سامان مدنی ژیمناست‌های جوانی بودند که برای نخستین بار در بازی‌های آسیایی حضور پیدا کرده بودند.


وی ادامه داد: خسرونژاد در بخش بارفیکس موفق شد به مرحله فینال قهرمان قهرمانان صعود کند و سعیدرضا کیخا هم در خرک حلقه با اختلاف دو دهم از قهرمان المپیک در رده چهارم قرار گرفت. این در حالی بود که ژیمناست‌های ژاپن، کره‌جنوبی، قزاقستان و ازبکستان پشت‌سر کیخا قرار گرفتند. ضمن اینکه من معتقدم اگر داوران دقت بیشتری به خرج می‌دادند، شاید کیخا برای اولین بار می‌توانست ژیمناستیک ایران را صاحب مدال در بازی‌های آسیایی کند.


خیرخواه افزود: پیش از شروع بازی‌های آسیایی، فشار روحی و روانی زیادی روی تیم ما بود. من جای ریسک نداشتم و متأسفانه کسی هم در کنار من به رقابت‌ها اعزام نشده بود. شبی که سامان مدنی مصدوم شده بود، ناچار شدم به همراه او تا نیمه‌شب در بیمارستان باشم و این در شرایطی بود که نباید ورزشی مثل ژیمناستیک دچار نواقصی از این دست باشد.


سرمربی تیم ملی ژیمناستیک در مورد اینکه ستاد عالی بازی‌های آسیایی، ژیمناستیک را در زمره ورزش‌های حمایتی قرار داده بود و انتظار مدال از شاگردان او وجود نداشت، تصریح کرد: تا یک ماه قبل از بازی‌های آسیایی مشخص نبود در رقابت‌ها با دو یا چهار ژیمناست شرکت می‌کنیم. نباید در آستانه رقابت‌ها اضطراب داشته باشیم. در تمامی کشورها، سرمایه‌گذاری خوبی روی ورزش ژیمناستیک صورت می‌گیرد ولی در ایران این کار به میزانی که نیاز است، صورت نمی‌گیرد. البته امسال رئیس کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش و جوانان، نگاه حمایتی خوبی از ژیمناستیک داشتند ولی ما نیاز داریم تا شاهد حمایت کامل‌تری باشیم و با این کار شانس کسب مدال‌مان در رقابت‌های مهم بیشتر می‌شود.


خیرخواه یادآور شد: ژیمناستیک یکی از ورزش‌های مادر است و اگر حمایت درستی از این ورزش صورت بگیرد، بدون تردید با وجود جوانان با‌انگیزه‌ای که حضور دارند، می‌توانیم صاحب مدال در آسیا و حتی در جهان شویم. کمتر از دو سال تا بازی‌های المپیک 2020 توکیو باقی‌مانده است و امیدوارم با حمایت ویژه‌ای که از ورزش ژیمناستیک صورت می‌گیرد، بتوانیم در المپیک نماینده داشته باشیم.


انتهای پیام/4048/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب