دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دادستان کل کشور:

رسیدگی به پرونده‌های مهم و دانه‌درشت در راه است/ ممکن است با رسانه‌ای شدن برخی پرونده‌ها، عده‌ای مدارک را از بین ببرند

دادستان کل کشور گفت: برخی مسائل اگر برملا و رسانه‌ای شود نمی‌توان در مورد آن به نتیجه رسید چون ممکن است، افرادی مانعی ایجاد نموده و یا اسناد و مدارک را از بین ببرند.
کد خبر : 309040

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجعفر منتظری در همایش مبلغان اعزامی ماه محرم دفتر تبلیغات اسلامی حوزه در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فیضیه قم، اظهار کرد: در حال حاضر پرونده‌های قضایی مهم زیادی داریم و برخی می‌گویند چرا به مهره‌های بزرگ نمی‌پردازید، ولی برای دستگاه قضایی مهره بزرگ و کوچک ندارد.
وی افزود: ما الآن از آن مهره‌هایی که ممکن است، مدنظر برخی‌ها باشد، داریم که در بازداشت و یا تحت تعقیب هستند و یا پرونده آنها در جریان است.
وی با اشاره به اینکه همه مسائل قضائی را نمی‌شود رسانه‌ای کرد و باید به ما حق بدهید، گفت: برخی مسائل اگر برملا و رسانه‌ای شود نمی‌توان در مورد آن به نتیجه رسید، و الآن پرونده‌های مالی، اقتصادی و سیاسی داریم ولی چون ممکن است، افرادی مانعی ایجاد نموده و یا اسناد و مدارک را از بین ببرند، و راه رسیدگی را منحرف کنند به‌شدت دنبال این هستیم که مکتوم و پنهان بماند، اما مطمئن باشید قوه قضائیه با فاسد و مفسد چه دانه‌درشت و یا دانه‌ریز باشد برخورد می‌کند.
منتظری همچنین با اشاره به استجازه قوه قضائیه از رهبر معظم انقلاب در خصوص برخورد با مفسدان افزود: متأسفانه در رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی از زبان برخی افراد مطالبی گفته می‌شود که نشان دهند مغرض و یا جاهل بودن آنهاست.
وی گفت: آنچه از محضر رهبر انقلاب استجازه شد و معظم له نیز اجازه فرمودند، اصلاً برخورد با مساله جزا و مجازات و اصول اولیه و مهم آیین دادرسی نبود. برخی‌ها نیز می‌گویند چرا برای مجازات مفسدان از رهبری استجازه کردید، اما این بندگان خدا متن استجازه را نخوانده، نفهمیده و یا ندیدند، چون این استجازه ربطی به مسئله جرم و مجرم نداشته است.
دادستان کشور در تبیین علت این اقدام قوه قضائیه افزود: ما در رسیدگی به امور قضائی دو سه مانع داشتیم چرا که در برخی جرائم شرایط جامعه و عامه مردم و مصلحت کشور اقتضا می‌کند که دستگاه قضا با جرائم به‌صورت جدی و فوری برخورد کند.
وی گفت: از مواردی که از رهبری کسب اجازه شده این بوده که ما بتوانیم دادگاه را با سه قاضی باسابقه حداقل 20 سال تشکیل بدهیم و همین دادگاه نیز یک مرحله‌ای باشد، و در همان مرحله نخست حکم قطعی صادر شود.
این مقام قضائی همچنین با اشاره به اینکه از مجموع 11 هزار قاضی دادگستری در کشور تعداد کمی از آنها روحانی هستند، تعامل حوزه علمیه با قوه قضائیه را ضروری دانست و افزود: کسانی که از حوزه برخاسته و دارای شرایط هستند به قوه قضائیه کمک کنند چرا که قضاوت از شئون روحانیت و تربیت‌یافتگان حوزه است.
وی گفت: اینکه به‌رغم همه انتظارها از قوه قضائیه برای ارائه عملکرد مطلوب، اعتراف می‌کنم، که ما در این قوه در حد مطلوب نتوانستیم، کار کنیم.
منتظری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مقوله انتقاد، افزود: اینکه در عالم دوستی و همسایگی و فامیلی نسبت به هم انتقاد داشته باشیم، اشکالی ندارد و یک امر طبیعی است ولی امروز شرایط کشور به‌گونه‌ای است که نباید در جهت تضعیف یکدیگر حرکت کنیم.
وی گفت: به‌عنوان نمونه من ضمن اینکه به دولتمردان اقتصادی انتقاد داریم و در جلسه‌ها فریاد می‌زنیم و مکاتبه می‌کنیم ولی بر اساس تذکرها و رهنمودهای رهبری و فهم و درک خود از مسائل، فارغ از جریان‌های سیاسی چپ و راست و اصلاح‌طلب و اصول‌گرا و حزب‌الله و غیر حزب‌الله باید مصلحت عامه مردم را در نظر بگیریم.
وی گفت: وظیفه داریم که در بین مردم و نظام اعتماد ایجاد کرده و نقشه‌های دشمن برای سلب اعتماد مردم از نظام را از بین ببریم.
منتظری خطاب به طلبه‌های اعزامی به نقاط مختلف کشور در ماه محرم افزود: در ایام تبلیغ ضمن اینکه دردهای مردم را می‌شنوید و انتقاد به برخی از عملکردها دارید ولی بدانید امروز دشمن به دنبال ایجاد اختلاف و سلب اعتماد از مردم است، که به هر وسیله‌ای مردم را در مقابل نظام قرار دهد.


منبع: ایرنا


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب