لزوم توجه حوزه فرهنگی و پژوهشی دانشگاهها به پژوهشهای کاربردی در غدیر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رودان، حجتالاسلام والمسلمین محمد داوری در جمع کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان به مناسبت جشن غدیر خاطرنشان کرد: حرکتی که با رسالت حضرت آدم (ع) آغاز شده و تا رسالت پیامبر اسلام(ص) ادامه پیدا کرده با ولایت امیرالمومنین(ع) و ائمه استمرار مییابد و نقطه اتصال رسالت ۱۲۴ هزار پیامبر با ولایت ائمه در غدیر است.
وی بر ضرورت توجه به پژوهشهای کاربردی در موضوع غدیر تاکید و خاطرنشان کرد: حوزه فرهنگی و پژوهشی دانشگاهها باید مسئله غدیر را بهعنوان یکی از برنامههای جدی خود در دستور کار قرار دهند و در کنار بزرگداشت عید غدیر فلسفه این روز بزرگ را برای دانشجویان تبیین کنند.
این پژوهشگر علوم اسلامی خاطرنشان کرد: کتاب قرآن قطعاً بزرگترین معجزه پیامبر اسلام(ص) است؛ اما وجود امیرالمؤمنین(ع) به عنوان قرآن ناطق که تربیتیافته مکتب اسلام بوده نیز یکی از معجزات پیامبر(ص) است؛ چراکه پیامبری که به تصریح قرآن کریم درسی نخوانده بود و کتابتی نکرده بود، چنین فردی را تربیت میکند که تمام ظاهر و باطن قرآن را در قلب خود داشته و در شجاعت، فصاحت، تقوا و علم روزگار به خود ندیده است.
این مدرس حوزه و دانشگاه اظهار کرد: کافیست به نهجالبلاغه به عنوان یکی از فضائل امیرالمؤمنین(ع) نگاه کنیم، آنگاه به عظمت وجود آن حضرت بهعنوان یکی از تربیتیافتگان مکتب پیامبر(ص) پی خواهیم برد.
این استاد جامعهشناسی بیان کرد: نظم درونی با تقوای درونی ایجاد میشود، یعنی در درون انسانها یک نظمی نسبت به رابطه با خداوند ایجاد میشود که همان تقواست و نظم بیرونی یعنی برنامهمحور بودن، نظم کاری، نظم خواب، نظم تغذیه، نظم مطالعه و سایر کارها.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/