ارتباط بنگاههای اقتصادی و صنعتی با نهادهای علمی کشور کمرنگ است
مهدی فتحالله در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهر قدس، مشکلات مربوط به صنایع چگونه می تواند به کمک دانشگاه حل شود؟ بسیاری از صنایع واحد تحقیق و توسعه ندارد و اساساً نیازی هم ندارند دانشگاه چگونه می تواند در این زمینه به صنایع کمک نمایند؟
«یکی از زیرساختهایی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، دفتر ارتباط با صنعت بوده و بهتازگی دفتر سرای صنعت و تجارت در واحد شهر قدس راهاندازی شده است. یکی از ابتداییترین کارها این است که با صنعت تعامل کنیم؛ چراکه تعامل راهگشاست.»
وی با بیان اینکه منظور از تعامل هرگونه داد و ستد و تبادل علم، دانش، تجربه و ارائه دیدگاهها و نظرهاست، ادامه داد: «در این سالها، ارتباط بنگاههای اقتصادی و صنعتی با نهادهای علمی کمرنگ شده است. در دانشگاه آزاد اسلامی تلاش میکنیم که ارتباط پررنگتری با صنعت داشته باشیم.»
رئیس واحد شهر قدس تاکید کرد: «لازمه ارتباط با صنعت این است که دانشگاه توانمندیهایش را بسیج کند تا ایده و تفکری برای ارائه در صنعت داشته باشد. اگر بخواهیم در تعامل با صنعت کار تأثیرگذار انجام دهیم باید در کارخانه حضور داشته باشیم و با مقامات مختلف شهر نشست برگزار کرده تا ارتباط بیشتر و بهتر شکل بگیرد.»
فتحالله گفت: «تلاش میکنیم برای توسعه و درآمدزایی، این هدف را به دو بخش پشتوانه علمی دانشگاه و نیازها و ظرفیتهای منطقه گره بزنیم. در واحد شهر قدس، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی ایجاد کردهایم که امکانات تحقیقاتی خوبی دارد؛ از طرفی شهر قدس هم ظرفیتهای کشت و کار خوبی دارد و موقعیت اقلیمی آن برای کشاورزی مساعد است.»
رئیس واحدهای دانشگاهی غرب استان تهران خاطرنشان کرد: «اگر بتوانیم ظرفیتهای علمیمان را به سمت و سوی نیاز و توانمندیهای منطقه سوق بدهیم در کنار آن، فعالیت اقتصادی و توسعهای خوبی در این شهر انجام میشود و این نتیجه حاصل خواهد شد که چرخه علم و فناوری و تجاریسازی را فعال کردهایم.»
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/