سیاستهای ربیعی در تأمین اجتماعی ادامه مییابد
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، انوشیروان محسنی بندپی، در حاشیه همایش تعاونیهای دهیاری در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره برنامههای این وزارتخانه برای حمایت از معیشت اقشار ضعیف و کارگران، گفت: همانطور که رئیس جمهور در مصاحبه تلویزیونی اعلام کردند، سیاستگذاریهایی در دست انجام است که بتوانیم اقشاری که نیازمند حمایت ویژه هستند را مورد توجه ویژه قرار دهیم تا افزایش قیمتها آنها را دچار مشکل نکند. این طرح، هم مستمریبگیران کمیته امداد، سازمان بهزیستی و هم حداقل حقوقبگیران را شامل خواهد شد.
وی درباره نشست شورایعالی کار برای بررسی اصلاح دستمزد و سبد معیشت کارگران گفت: هنوز سیاستی در این مورد اتخاذ نشده است؛ بلکه برنامههایی که در این زمینه اعلام شد، در دست بررسی است.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره حفظ منابع تأمین اجتماعی برای کارگران گفت: برنامههای آقای ربیعی در این راستا به شدت دنبال میشود. ما مکلف و موظفیم از سرمایههای کارگران در سازمان تأمین اجتماعی صیانت کنیم.
وی همچنین درباره اشتغال روستایی با تأکید بر اینکه جوامع روستایی از ظرفیتهای بالقوه کشور ما هستند، ادامه داد: هم منابعی که برای اشتغال آنها نیاز است میتواند کمتر از جوامع شهری باشد و هم ظرفیتهای خوبی در اجتماعات روستایی وجود دارد که میتواند زمینه اشتغال را فراهم کند.
محسنی بندپی با اشاره به موضوع همایش امروز گفت: کاری که امروز صورت گرفته، پیوند بین دهیاریها و تعاونیها بود تا بتوانیم در قالب حمایت از تعاونی، زمینه اشتغال جوامع روستایی را فراهم کنیم و به اشتغال روستایی رونق بدهیم.
وی با اشاره به اینکه ۲۰ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در سرشماری سال ۹۵ در روستاها سکونت دارند، گفت: این رقم نسبت به سرشماری سال ۹۵ نشان میدهد که مهاجرت بسیاری صورت گرفته، چرا که ما نسبت به اشتغال روستاها کم توجهی کردهایم.
سرپرست وزارت کار گفت: در این دولت اولویت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اشتغال مولد در همه جوامع و توجه ویژه به اشتغال روستایی است و به همین دلیل، صندوق ضمانت سرمایهگذاری شرایط ضمانت ۲۵۰ میلیون تومانی را برای تعاونیهای روستایی منظور نموده و برای زنان روستایی که در تولید فرآوردههای غذایی و صنایع دستی نقش دارند و میتوانند اشتغالزا باشند، بهرهبرداری از ضمانت ۳۰۰ میلیون تومانی را فراهم کرده است.
وی همچنین گفت: راهاندازی سامانهای را در دستور کار داریم که تعاونیهای برتر در روستاها شناسایی و موانع پیش روی توسعه تعاونیها برداشته شود تا بتوانیم اشتغال مولد را در روستاها فراهم کنیم.
محسنی بندپی گفت: اشتغال مولد از چند جهت میتواند به ما کمک کند؛ اول اینکه مهاجرت را کم کند؛ دوم اینکه بار مالی اشتغال در روستاها بسیار کمتر از اشتغالزایی در شهرهاست و زمینه ماندگاری روستایی در روستاها با این کار فراهم میشود.
انتهای پیام/ن
انتهای پیام/