دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 مرداد 1397 - 22:46
صالحی:

انتقال بخش صنعتی چاپ به وزارت صمت با نگاه تقویت این صنعت بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه یکی از دلایل طرح انتقال صنعت چاپ به وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) کمک و تقویت این صنعت بود، گفت: دلیل این انتقال با نگاه و هدف کاهش مسئولیت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نبوده و تلاش کردیم با این اقدام وجه صنعتی این حوزه تقویت شود.
کد خبر : 303459

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی در جلسه‌ای با رؤسای اتحادیه‌ها و تشکل‌های چاپ و واحدهای وابسته گفت: توانمندی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه صنعتی به پای وزارت صمت نمی‌رسید و نمی‌توانست پا‌به‌پای آن در این حوزه قدم بردارد و با این نگاه که منجر به مانع‌تراشی در این حوزه نشویم، بخش صنعتی چاپ را به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار کردیم.


وی با اشاره به دوره‌ گذار‌ صنعت چاپ در این انتقال، افزود: چاپخانه‌داران و فعالان این حوزه نباید در این نقل و انتقال با مشکل مواجه شوند و در وزارت صمت لازم است حوزه چاپ مورد توجه قرار گیرد.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: وزارت صمت دارای مشکلات و مسائل خاص خود است، اما ضروری است برای شرایط جاری صنعت چاپ و مشکلات آن‌ها از جمله مشکلات موجود در صنعت بسته‌بندی، ثبت و سفارش، نظارت‌های پس از دریافت و ... پیگیری‌های لازم را داشته باشد و روند دریافت و ثبت سفارش‌ها در این بخش سرعت بیشتری پیدا کند.


وی با تأکید بر توجه وزارت صمت به نیازهای صنعت چاپ ادامه داد: اگر بخش صنعتی حوزه چاپ به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است ولی تعلق خاطر ما هنوز به این حوزه وجود دارد.


صالحی گفت: در بخش صنعت چاپ حدود 8 هزار چاپخانه وجود دارد و تعداد شاغلان این حوزه نیز حدود 100 هزار نفر است، بنابراین توجه به این تعداد از چاپخانه، فعالان و شاغلان این حوزه از ضروریات است، بنابراین توجه به صنعت چاپ و فعالان آن از سوی وزارت صمت هم به اعتبار وظایف قانونی و هم به اعتبار نقشی که این صنعت در دیگر صنایع دارد، از اهمیت زیادی برخوردار است.


وی با اشاره به مشکلات این صنعت در انتقال به وزارت صمت ادامه داد: باید در این زمینه کارگروهی تشکیل شود و در آن به اینکه با این انتقال چه مشکلاتی همچنان وجود دارد، پرداخت و اگر نیاز به اصلاحیه و یا دستورالعمل جدیدی در این زمینه است، به آن رسیدگی کرد.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود بر توجه و رسیدگی به موضوعات قدیمی این صنعت از جمله صادرات، مالیات، مشکلات پست، نوسازی صنایع و ... تأکید کرد.


وی در پایان با اشاره به برگزاری جشنواره صنعت چاپ اظهار کرد: با توجه به واگذاری برگزاری این جشنواره به صنف مرتبط، امیدوارم این دوره از جشنواره با وفاق و همدلی که بین اصناف این صنعت وجود دارد، نسبت به دوره‌های قبل بهتر برگزار شود.


در ابتدای این جلسه همایون امیرزاده سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برگزاری این جلسه می‌تواند در حوزه صنعت چاپ و مسائل آن راهگشا باشد و افق روشن‌تری در حوزه سیاست‌گذاری چاپ ترسیم کند.


وی افزود: امیدوارم با همدلی، گفتگوی صمیمی و تخصصی که در حوزه صنعت چاپ برقرار شده، اتفاقات خوبی در این حوزه پدید آید.


در ادامه این جلسه مهرزاد دانش مدیرکل دفتر امور چاپ با اشاره به برخی اقدامات این دفتر در حوزه چاپ بیان کرد: در این مدت تلاش کردیم علاوه بر انجام وظایف محوله فضاهایی را برای تسهیلات چاپ ایجاد کنیم.


وی افزود: از جمله این اقدامات می‌توان به همایش کارشناسان استانی، بحث‌های مربوط به حمایت از ظرفیت‌های داخلی صنعت چاپ، نشست‌های مستمر با سازمان توسعه و صنایع و وزارت صمت برا انتقال این صنعت به وزارت صنعت، معدن و تجارت و ... اشاره کرد.


در این جلسه همچنین برخی از رؤسای اتحادیه‌ها و تشکل‌های چاپ و واحدهای وابسته به طرح نظرات و پیشنهادات خود در حوزه صنعت چاپ و بسته‌بندی پرداختند و از مشکلات پیش‌روی خود در این زمینه سخن گفتند.


انتهای پیام/4072/4031/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته