رئیس دولت اصلاحات از اوضاع اقتصادی مردم خبر ندارد/ مردم حصر را فراموش کردهاند
محمد دهقان در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره 15 راهکاری که رئیس دولت اصلاحات در جمع نمایندگان ادوار مجلس برای برون رفت کشور از مشکلات ارائه داده بود، گفت: در این وضعیت پر تلاطم اقتصادی که بر اثر سیاستهای غلط دولت و فشارهای اقتصادی دشمنان خارجی بر کشور ایجاد شده است، رئیس دولت اصلاحات فقط چند توصیه اخلاقی کرده، مبنی بر اینکه باید اقتصاد را درست کرد؛ وگرنه هیچ راهکاری برای حل مشکلات مردم ارائه نداده است.
وی افزود: راهکار یعنی نشان دادن راهی که بتوان از مشکلات بیرون آمد؛ ولی نکاتی که رئیس دولت اصلاحات بیان کرده، توصیهنامه است و نشان میدهد که وی کاملاً از اوضاع و فضای مردمی دور است و از شرایط اقتصادی و معیشتی مردم خبر ندارد. مثلاً گفته که حصر سران فتنه باید رفع و برطرف شود. در حال حاضر فقط جریان اصلاحطلبی که اطراف رئیس دولت اصلاحات هستند دنبال این هستند که مسئله حصر را همچنان زنده نگه دارند، وگرنه مردم اصلاً حصر را فراموش کردهاند. باید از اینها پرسید که آیا با رفع حصر کروبی و موسوی که خیانتهایی را به نظام و کشور کردند، مشکلات اقتصادی مردم حل میشود؟ این واقعاً یعنی راهکار برای برونرفت از مشکلات فعلی؟
دهقان با انتقاد از راهکارهای ارائه شده، بیان کرد: رئیس دولت اصلاحات در بخشی از راهکار خود گفته که باید همه زندانیان سیاسی آزاد شوند و آزادی زندانیان سیاسی گرهگشاست. در جواب ایشان باید گفت که زندانیان سیاسی، یک تعدادی جاسوس هستند که در زندان به سر میبرند، یک تعدادی هم هستند که اقداماتی علیه امنیت ملی و نظام انجام دادهاند و عدهای هم به خاطر فتنه 88 بازداشت بودند که آزاد شدند و واقعاً نمیدانم آزادی زندانیان سیاسی چه ربطی به مشکلات کنونی و اقتصادی کشور دارد؟
نماینده مردم طرقبه و شاندیز در مجلس شورای اسلامی، دولت روحانی را ادامه دولتهای موسوی، هاشمی و خاتمی دانست و تصریح کرد: رئیس دولت اصلاحات میخواهد به شکل متعارضی، هم از دولت حمایت کند و هم از طرفی نمیخواهد مسئولیت دولت را بر عهده خود و جریان وابستهاش قرار دهد. تردیدی نیست که دولت روحانی، ادامه دولت میرحسین موسوی، هاشمی و خاتمی است و عناصری که در دولت فعلی حضور دارند از این سه دولت هستند. دولت روحانی به طور مستقیم با حمایت اصلاحطلبان روی کار آمد و وضعیت موجود کشور، حاصل کار مشترک اصلاحطلبان و دولت فعلی است و حالا که دولت به مشکل برخورده، اصلاحطلبان میخواهند خود را کنار بکشند و خودشان را منتقد وضع فعلی نشان دهند که این یک نامردی سیاسی است. آنها شریک این دولت هستند و حالا که دولت با مشکل مواجه شده میخواهند مسئولیت را نپذیرید.
عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی، با اینکه کشور با مشکلات اقتصادی مواجه شده است گفت: اما رئیس دولت اصلاحات، تا بند 12 راهکارهایش درباره مسائل سیاسی صحبت کرده و درباره مسائل اقتصادی هم بیشتر توصیه کلان میکند و راهکاری ارائه نمیدهد. وی در بخشی از راهکار خود میگوید: «با همه وجود از رهبری معظم درخواست میکنم که با فرمان و دستورات خود، مسائل و مشکلاتی که امروز کشور را دچار چالش کرده حل فرمایند» که واقعاً این حرف، تعجبآور است. دخل و خرج کشور در دست دولت است و همه میدانند که دولت با توجه به چندین میلیون کارمند و در اختیار داشتن تمامی امکانات کشور، این مشکلات را به وجود آورده و با مدیریت خود باید مشکلات را حل کند. از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و سیاسی این یک مطلب ناصحیح و کارشناسی نشده است و به جای اینکه در این موقعیت به کمک دولت بیایند و دولت را در مسیر بهتری هدایت کنند و خودشان را مثل گذشته شریک دولت بدانند، خودشان را از دولت جدا کرده و از رهبری میخواهند دستور دهند تا مشکلات حل شود. اگر با فرمان و دستور قرار است مشکلات حل شود، خود خاتمی به روحانی دستور و فرمان دهد تا مشکلات حل شود.
نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رئیس دولت اصلاحات در راهکار خود میگوید که «امروز مشکلات زیادی گریبانگیر کشور است و ناکارآمدی حکومت برای حل مشکلات مردم هم مزید بر علت شده است». واقعاً جای تعجب است. سخنانی که از رسانههای ضدانقلاب و معاند نظام جمهوری اسلامی منتشر میشود اینها و برخی تندروهای اصلاح طلب، همان حرفهای بیگانگان را در داخل کشور تکرار میکنند. در کشور مشکلات و اشکالاتی وجود دارد ولی ناکارآمدی نیست. از یک طرف میگویند که حامی نظام هستند و از طرفی دیگر ناکارآمدی دولت را به نظام نسبت میدهند. واقعاً در این موقعیت که در جنگ اقتصادی و روانی با آمریکا هستیم چه لزومی دارد که ناکارآمدی دولت را به اصل نظام نسبت میدهید؟ ناکارآمدی مربوط به دولت و وزراست و این دولت را ادامه همان دولت اصلاحات میدانیم.
انتهای پیام/4071/ن
انتهای پیام/