دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 مرداد 1397 - 11:35
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین مطرح کرد؛

کمک انگلیس به رژیم‌ صهیونیستی در جنایت ضدبشری علیه فلسطینی‌ها

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: رژیم‌ صهیونیستی بدون کمک انگلیس نمی‌توانست جنایت ضدبشری علیه فلسطینی‌ها را مرتکب شود.
کد خبر : 302385

به گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، ناصر ابوشریف، پیش از ظهر امروز در نشست بررسی پیامدهای قانون قومیت رژیم‌ صهیونیستی بر معادلات داخلی و بیرونی فلسطین که در دفتر خبرگزاری آنا برگزار شد گفت: «من به این موضوع به شکل جزئی نگاه نمی‌کنم و در درجه نخست می‌خواهم یک دیدگاه کلی نسبت به موضوع داشته باشم و سپس وارد جزئیات شوم. طرح رژیم‌ صهیونیستی براساس جنایت‌های بشری و ضدبشری بنا شده است و عامل آن جنبش صهیونیسم بود اما جنبش صهیونیسم هیچ‌وقت نمی‌توانست این جنایت را به تنهایی انجام دهد و ابرقدرت‌هایی همچون انگلیس در کنار آنها بودند. انگلستان در آن زمان کمک‌های بسیار زیادی را به جنبش صهیونیسم کرد که مهم‌ترین آن اعلامیه بالفور بود. در واقع و پس از 100 سال ما شاهد بودیم که نخست‌وزیر انگلستان به جای این‌که از امضای بیانیه بالفور عذرخواهی کند با وقاحت آن را بزرگترین دستاورد انگلستان توصیف و به آن افتخار کرد.»



ناصر ابوشریف افزود: «در واقع اعلامیه بالفور حق مردم فلسطین را سلب کرد و آن را به مهاجرینی داد که از کشورهای مختلف دنیا به فلسطین آمده بودند در آن زمان اروپا کاملاً از یهودی‌ها ناامید بود و می‌خواست از شرّشان خلاص شود و آنها را به این شکل به فلسطین فرستاد. این در زمانی بود که جنگ جهانی اول شعله‌ور بود و امپراطوری عثمانی پس از مدتی سقوط کرد و فلسطین بخشی از امپراطوری عثمانی بود. بدین شکل که فلسطین اول به اشغال انگلستان درآمد و سپس تحت قیمومیت انگلستان قرار گرفت. در واقع با این اقدام زمینه جنایت بزرگ علیه فلسطینیان فراهم شد.»


نماینده جنبش جهاد اسلامی گفت: «فلسطین تحت قیمومیت انگلستان قرار گرفت و البته قرار بود این قیومیت به گونه‌ای باشد که فلسطین آماده شود تا به صورت خودگردان حکومت کند و مردم فلسطین حق تعیین سرنوشت خود را داشته باشند. اما انگلستان متأسفانه نقش دیگری را بازی کرد و به اصطلاح گوشت را به گربه داد و این همان شیوه‌ای بود که انگلستان علیه فلسطین انجام داد. در واقع انگلستان زمینه را برای باندهای صهیونیستی فراهم کرد تا بر فلسطین مسلط شود و در آنجا جنایت‌های خود را دنبال کنند. حتی در آن زمان هربرت ساموئل نماینده عالی انگلستان در فلسطین که خودش یک یهودی بود 100 هزار کارمند را به فلسطین آورد که 80 هزار نفرشان نظامی بودند و هدف‌شان مقابله با هرگونه شورش مردم فلسطین در سرزمین‌های اشغالی بود. همچنین به خاطر قیمومیت انگلستان تعداد جمعیت یهودیان که در ابتدای قرن بیستم میلادی فقط 14 هزار نفر بود در سال 1948 میلادی به 180 هزار نفر افزایش پیدا کرد و همه اینها به خاطر کمک قیمومیت انگلستان بود. پس از اینکه باندهای صهیونیستی توانستند سلاح حمل کنند و به انواع سلاح مجهز شدند انگلستان از سرزمین‌های اشغالی خارج شد و آنجا را به باندهای صهیونیستی سپرد.»


وی در ادامه افزود: «این درحالی بود که انگلستان باندهای صهیونیستی را به انواع سلاح مجهز کرد اما همزمان اگر یک فلسطینی یک گلوله و حتی یک قطعه سلاح حمل می‌کرد براساس قانون قیمومیت انگلستان اعدام می‌شد. بدین شکل بود که انگلستان زمینه را برای باندهای صهیونیستی فراهم کرد تا جنایت‌های ضد بشری خود را علیه فلسطینیان انجام دهند. حتی یک یهودی رژیم صهیونیستی که دارای شناسنامه است به نام ایلان باوه که کتابی درباره جنایت‌های جنبش صهیونیسم در فلسطین هم نوشته است و در این کتاب اینگونه نقل می‌کند که چگونه کشتار مردم فلسطین به وسیله رژیم‌ صهیونیستی به شکلی بسیار سازمان‌یافته از قبل طراحی شده بود. پس از آن بود که در سال 1948 میلادی دو سوم مردم فلسطین از سرزمین خودشان رانده شدند و 530 شهر و روستا در سرزمین‌های اشغالی نابود شد. اما بزرگترین جنایتی که مردم فلسطین شاهد آن بودند در سال 1948 میلادی رخ داد و آن تشکیل رژیم صهیونیستی بود که رژیمی جنایتکار به‌شمار می‌رود. انگلستان، رژیم صهیونیستی و پس از آن جامعه بین‌الملل در طراحی این جنایت علیه فلسطینیان نقش دارند و کمک کردند که این جنایت علیه ملت فلسطین پدیدار شود.»



ابوشریف گفت: «در سال 1948 میلادی وقتی رژیم‌ صهیونیستی تشکیل شد قوانینی را وضع کردند که یکی از این قوانین قانون بازگشت بود. این قانون در واقع به همه یهودیان جهان این حق را می‌داد که به سرزمین‌های اشغالی بازگردند به این عنوان که فلسطین سرزمین آنهاست. آنها در آن زمان این موضوع را بدین صورت جلوه دادند و این قانون به همه یهودیانی که به فلسطین وارد می‌شدند این امکان را می‌داد که فوری شناسنامه اسرائیلی دریافت کنند، اما درباره فلسطین وضع کاملاً فرق می‌کرد. با این‌که سازمان ملل متحد قطعنامه 194 را صادر کرده بود که برمبنای آن به فلسطینیان این حق را می‌داد به سرزمین خودشان برگردند ولی این قطعنامه هرگز اجرا نشد ولی شاهد اجرای قانون بازگشت به اراضی یهودی هستیم که از سوی رژیم‌ صهیونیستی اجرا می‌شود.»


وی تاکید کرد: «در واقع قانون یهود به همه یهودیان جهان این حق را می‌دهد که به اصطلاح به سرزمین خودشان بازگردند. در آغاز تشکیل رژیم‌ صهیونیستی این رژیم خود را به عنوان یک رژیمی دموکراتیک جا زد و اعلام کرد در کنار یهودیان همه اقلیت‌ها نیز حق دارند، اما پس از 70 سال ما شاهدیم که یهودیان ماهیت واقعی خودشان را نشان دادند و اکنون قانون جدید کشور یهود را که شاهد آن هستیم همان قانون یهودیت رژیم‌ صهیونیستی است و چیز جدیدی ندارد.»


نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت:‌ «اکنون موضوع کاملاً مشخص شده است و قانون یهودیت رژیمی را به نام اسرائیل به رسمیت می‌شناسد و براساس این قانون فقط یهودیان حق زندگی دارند و آنها هستند که حاکم این کشورند و شهروند به حساب می‌آیند و همه افراد دیگر خواه فلسطینی، عرب یا غیر عرب هیچ حقی در این سرزمین ندارند و فقط مقیم محسوب می‌شوند و مالک در واقع یهودیان هستند و باقی اقلیت‌ها هیچ حقی در این سرزمین ندارند.»


ناصر ابوشریف با بیان اینکه رهبران فلسطینی از ابتدا می‌دانستند ماهیت رژیم‌ صهیونیستی همین‌گونه است گفت: «اکنون رژیم‌ صهیونیستی ماهیت خود را برای همه جهان نشان داده است. البته این قانون برای رژیم صهیونیستی کاملاً زیان‌بار است و حتی آنهایی که این قانون را وضع کردند یعنی یهودیان در واقع می‌دانند این قانون یک چهره بسیار بدی را از رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد و وجهه این رژیم را در دنیا خدشه‌دار می‌کند، وجهه‌ای که در آن رژیم صهیونیستی می‌کوشد خود را به عنوان یک رژیم دموکراتیک در یک منطقه پرآشوب جلوه دهد. در حال حاضر رژیم‌ صهیونیستی مجبور است داستان‌هایی را که در 70 سال گذشته ساخته بازنویسی کند. اما این ماجراجویی رژیم صهیونیستی دلایل بسیاری دارد.»


وی در توضیح دلایل این موضوع تصریح کرد:‌ «نخستین علت آن این است که تعداد فلسطینیان در سرزمین‌های تاریخی فلسطین بیشتر از یهودیان است به همین دلیل دوگانگی قومی در فلسطین تاریخی خطری برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است. بی‌شک این رژیم تلاش کرده است تا از این وضعیت خلاص شود آنها در این زمینه دو شیوه را پیش‌روی خود قرار دادند نخست اینکه دو دولت را برای دو ملت ایجاد کنند یکی کشور یهودی برای یهودیان و کشور فلسطین برای فلسطینیان که طبعاً این را انجام ندادند. شیوه دوم اعطای حق کامل به یهودیان بود که این را انجام دادند که فقط یهودیان حق داشته‌ باشند که در این سرزمین سکونت کنند و باقی افراد تنها مقیم باشند.»


ابوشریف گفت: «موضوع بعد این است که اگر فضای بین‌المللی و منطقه‌ای آماده نبود رژیم‌ صهیونیستی هرگز نمی‌توانست این قانون را اجرایی کند. نخستین پارامتری که رژیم‌ صهیونیستی در اختیار داشت حمایت کامل آمریکا از آنها بود. واشنگتن در همه امور چه حق یا باطل از رژیم‌ صهیونیستی حمایت می‌کند دوم اینکه گروهی که در حال حاضر دولت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا را حمایت می‌کنند همگی یهودی هستند. داماد ترامپ یعنی جراد کوشنر یک یهودی و موافق شهرک‌سازی است همچنین گرینبلات مشاور ترامپ یک یهودی طرفدار سرسخت شهرک‌سازی است. همچنین سفیر آمریکا در رژیم صهیونیستی نه تنها یک یهودی است بلکه خودش در شهرک‌های رژیم صهیونیستی زندگی می‌کند. به همین دلیل تیمی که ترامپ را همراهی می‌کند کلاً یهودی صهیونیست هستند و نه یهودی آمریکایی. آنها صهیونیست بودن خودشان را بر آمریکایی‌ بودن‌شان ترجیح می‌دهند.»



نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد: «پارامتر دیگری که در این موضوع اهمیت دارد موضوع عربی و اسلامی بودن آن است متأسفانه ما شاهدیم برخی حکام عرب از جمله محمد بن‌سلمان ولیعهد عربستان و همچنین ولیعهد امارات آمادگی خودشان را برای همکاری با رژیم‌ صهیونیستی اعلام کردند و این همکاری را از حالت محرمانه به حالت آشکارا درآوردند. مجموعه این عوامل باعث شد تا رژیم‌ صهیونیستی به صدور چنین قانونی تشویق شود.»


وی افزود: «در زمینه پیامدهای قانون کشور یهود باید گفت این قانون تأثیرات منفی و همچنین ارتباطی با معامله موسوم به معامله قرن دارد. معامله قرن یک طرح آمریکایی صهیونیستی است که برای خدمت به رژیم‌ صهیونیستی و حذف موضوع فلسطین مطرح شده است و این‌که می‌خواهند با این طرح پیروزی صهیونیست‌ها را بر طرح اعراب و مسلمانان اعلام کنند. همان‌گونه که می‌دانید معامله قرن با اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم‌ صهیونیستی آغاز شد و پس از آن آمریکا آن را به رسمیت شناخت و سفارت خود را از تل‌آویو به قدس منتقل کرد. همچنین براساس این قرارداد حق بازگشت فلسطینیان به سرزمین خودشان کاملاً رد می‌شود و قطعنامه سازمان ملل متحد که حق بازگشت در آن درج شده است لغو ‌می‌گردد. زیرا حق بازگشت فلسطینیان به سرزمین‌شان مصیبتی برای رژیم‌ صهیونیستی بود زیرا تعداد فلسطینیان در خارج از سرزمین‌های اشغالی 7.5 میلیون نفر است که اگر ما بخواهیم این را به 6.5 میلیون فلسطینی در داخل سرزمین‌های اشغالی اضافه کنیم تقریباً 14 میلیون فلسطینی می‌شود که این تعداد بیشتر از تعداد یهودیان در سراسر جهان است به همین دلیل آنها تلاش کردند این حق را لغو کنند و حق اسکان را تنها به یهودیان دادند.»


ابوشریف گفت: «توطئه دیگری که در این زمینه و براساس معامله قرن انجام شد این بود که تلاش کردند موجودیت فلسطینان را در فلسطین حذف کنند. در همین راستا می‌توان گفت که حق بازگشت یکی از مهم‌ترین محورهایی بود که رژیم‌ صهیونیستی تلاش کرد که این موضوع را بر اساس قانون یهود دنبال و خیال خود را از این بابت راحت کند. قانون دولت یهود ارتباط زیادی با معامله قرن دارد و این آخرین مرحله از تسویه موضوع فلسطین است که می‌خواهند بدین شکل آن را دنبال کنند. به ویژه با توجه به اینکه رژیم‌ صهیونیستی حمایت کامل آمریکا را از خودش دارد و متأسفانه وضع کشورهای عربی و اسلامی بسیار بد است.»


وی تاکید کرد: «نکته بعد اینکه اجرای طرح قانون یهود در رژیم‌ صهیونیستی بازتاب‌های بسیار بدی برای خود این رژیم دارد نخستین مورد آن این است که 20 درصد از ساکنان رژیم‌ صهیونیستی فلسطینی هستند و طبعاً تعداد زیادی از این فلسطینی‌ها مسلمان‌اند. 9 درصدشان مسیحی‌اند و باقی افراد دروزی هستند. رژیم‌ صهیونیستی به طور حتم با اینها درگیر خواهد شد.



ابوشریف گفت: «این درگیری، درگیری آسانی برای رژیم‌ صهیونیستی نخواهد بود و آنها نمی‌توانند با این درگیری همچون انتفاضه‌های قبلی برخورد کنند در گذشته اگر آنها با انتفاضه‌های غزه و کرانه باختری مواجه می‌شدند یک درگیری ساده بود اما اگر این‌بار آنها بخواهند درگیر شوند با کسانی درگیر می‌شوند که شناسنامه اسرائیلی دارند و این موضوع برای رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک خواهد بود.»


وی افزود: «موضوع بعد اینکه رژیم‌ صهیونیستی دیگر همچون غزه و کرانه باختری نیست که فرد مقابل خودش را به تروریسم متهم کند بلکه این افرادی که با آنها مقابله می‌کند خودشان شهروند‌ سرزمین‌های اشغالی هستند بنابراین این درگیری برای آنها بسیار مهم و در عین حال بسیار دشوار است.»


ابوشریف تصریح کرد:‌ «نکته بعد اینکه جامعه فلسطینی جامعه ساده‌ای نیست و آنها آموزش‌دیده هستند. به عنوان نمونه بیشتر شعرای منطقه، فلسطینی هستند از جمله محمود درویش که فلسطینی است و در داخل سرزمین‌های اشغالی سکونت دارد همچنین فیلسوف و دانشمند بزرگی همچون عزمی بشاره فلسطینی است و شناسنامه اسرائیلی دارد کتاب‌های این دانشمند بزرگ فلسطینی در دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی تدریس می‌شود. وی عضو و نماینده کنست (مجلس رژیم‌ صهیونیستی) بود و به پنج زبان زنده دنیا مسلط است.»


وی افزود: «مانند این فیلسوف فلسطینی شخصیت‌های برجسته فرهنگی و علمی زیادی وجود دارند که در سرزمین‌های اشغالی زندگی می‌کنند و به همین دلیل درگیر شدن با چنین افرادی برای رژیم‌ صهیونیستی آسان نخواهد بود. در نهایت تاکید می‌کنم که قانونی که رژیم‌ صهیونیستی صادر کرده، موضوع جدیدی نیست و فقط درگیری‌ها را در منطقه گسترش خواهد داد و موجب به وجود آمدن تنش‌های جدیدی می‌شود زیرا دیگر گفتگوها تمام شده و راه‌حل‌ها پایان یافته و قانونی که در رژیم‌ صهیونیستی تصویب شده می‌تواند زمینه را برای اتحاد فلسطینیان فراهم سازد.


انتهای پیام/4077/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب