دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حقوق ۵ میلیون تومانی برای یک شغل عجیب در فضای مجازی+ عکس

گسترش شبکه‌های مجازی امروزه فرصت را برای درآمدزایی برخی از افراد در نقاط مختلف دنیا فراهم کرده است.
کد خبر : 302128

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در حال حاضر بسیاری از کسب و کارهای فیزیکی جای خود را به کسب و کارهای مجازی داده است و اغلب جوانان سعی دارند تا کسب و کاری را از این طریق راه‌اندازی کنند. اما باید گفت که کسب و کارهایی که از طریق شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده‌اند، در فروش محصول و ارائه خدمات خلاصه نمی‌شوند.


به تازگی آگهی‌های استخدامی عجیبی منتشر شده است که در آن‌ها از افراد بیکار درخواست می‌شود تا از طریق لایک یا بازدید کردن برخی از صفحات مجازی درآمد کسب کنند.



نکته قابل توجه در این آگهی‌ها مزایا و حقوق بالایی است که به متقاضیان کار از سوی صاحبان این آگهی‌ها پیشنهاد می‌شود و گاهی اوقات میزان این حقوق پیشنهادی به 5 میلیون تومان در ماه نیز می‌رسد.


در این آگهی‌ها از متقاضیان کار درخواست می‌شود که پست‌ها و کپشن‌های خصوصی را بازدید کنند و آن‌ها را برای گروه‌ها و کانال‌های دیگر ارسال کنند که به ازای هر یک هزار بازدید از پست‌های صفحات مجازی، نرخ‌های مشخصی در نظر گرفته‌ شده است.


نکته قابل توجه این است که این شرکت‌ها تنها کارمند ایرانی را استخدام می‌کنند که بازدید کنندگان پست‌ها هم فقط باید افراد ایرانی باشند.


این روزها به واسطه اینترنت و فضای مجازی، کسب و کارهای بسیاری شکل گرفته است، اما به همان اندازه هم راه‌های کلاهبرداری و سوء استفاده به وجود آمده است و حال باید گفت کم نیستند افرادی که از این طریق کلاهبرداری می‌کنند.


صاحبان این قبیل کسب و کارها مبلغی را از مدیران کانال‌ها دریافت می‌کنند تا بازدید این کانال‌ها افزایش یابد و از طرفی دیگر افرادی استخدام می‌شوند تا در سوپر گروه‌های تبلیغاتی پست و کانال مشخصی را تبلیغ کنند و این افراد به ازای بازدید مشخصی پورسانت دریافت می‌کنند. در این شرایط مدیر کانال بر این باور است که پست‌های کانالش توسط افراد واقعی دیده می‌شود و فردی که تبلیغ این کانال را برعهده گرفته است، دستش به جایی بند نیست و تنها یک کانال و ربات بی نام و نشان دارد، در حالی که وقت و اینترنتش را هدر داده است و در آخر هم هیچ مبلغی عایدش نمی‌شود.


در هر صورت این کار یک نوع کلاهبرداری است و افراد زیادی به واسطه کسب درآمد از این روش‌ها، پس از صرف هزینه و زمان هیچ پورسانتی دریافت نمی‌کنند و در این میان فقط فرد کلاهبردار به واسطه پولی که از طرف اول یعنی سفارش دهنده می‌گیرد، سود می‌کند و منتشر کننده‌ها هم وقتی موضوع را می‌فهمند فقط افسوس می‌خورند و کار به شکایت نمی‌رسد. البته راه برای شکایت از این افراد نزد پلیس فتا باز است. چه سفارش دهنده‌ها و چه منتشر کننده‌ها می‌توانند با مستندات و داشتن شناسه(ID) کانال‌ها و سایر مشخصات از این افراد شکایت کنند.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/4028


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب