فرهنگ ایثارو شهادت باید در جامعه نهادینه شود
به گزارش خبرنگار حوره ایثار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حجتالاسلاموالمسلمین محمدعلی شهیدی صبح امروز در چهارمین جشنواره تجلیل از خبرنگاران برتر رسانهها و فضای مجازی در حوزه ایثار و شهادت ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد شهید صارمی، گفت: از زحمات خبرنگاران تشکر میکنم که در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بنیاد شهید را یاری میکنند. ما هر زمانی در حیطه ایثار و شهادت پا گذاشتیم پیروزه بودهایم.
وی با بیان اینکه فداکاری و ایثارگری و همراهی با امام خمینی(ره) موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد، افزود: فرهنگ ایثار و شهادت باعث دوام و ماندگاری انقلاب اسلامی شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر اینکه طبق فرمایشات رهبری باید فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نهادینه شود، گفت: ترویج این فرهنگ و حفظ آن بر عهده بنیاد شهید است اما در این میان اصحاب رسانه نیز نقش مهمی دارند. بنده از خبرنگارانی که در این حوطه فعالیت میکنند تشکر میکنم اما معتقد هستم گامهایی که برداشته شده در شأن شهدا، جانبازان و آزادگان نیست زیرا گرد غربت بر دوش جامعه ایثارگران نشسته است و خبرنگاران موظف هستند این گرد را از چهره و دوش خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران پاک کنند.
شهیدی با بیان اینکه امروزه رسالت ما سنگینتر شده است، تصریح کرد: اکنون در زمانی هستیم که ناامیدسازی از ناحیه دشمن انجام میشود بنابراین ما موظف هستیم در وضعیت کنونی امیدواری ایجاد کنیم که در این میان نیز رسانهها نقش مهمی میتوانند داشته باشند.
وی ادامه داد: اکنون کشور ما از سوی آمریکا دچار التهاب شده است پس باید آرامش را در جامعه ایجاد کنیم که درصد بیشتری از این مسئولیت بر عهده اصحاب رسانه است. ما امروز باید جامعه آرامی ایجاد کنیم تا مسئولان با یک فکر و هدف آرامش را بازگردانند و مشکلات را حل کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با توجه به فرمایشان رهبری در خصوص رسانه، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند امروز رسانهها در دنیا فکر، فرهنگ، رفتار و هویت انسانها را القا میکنند در واقع نقش رسانهها فرهنگسازی است که باید با خلاقیت و نوآوری همراه باشد.
وی افزود: ما در بنیاد شهید طی سه الی چهار سال اخیر تلاش کردیم فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج دهیم زیرا همانطور که رئیس جمهوری در نخستین جلسه شورای عالی فرهنگ ایثار و شهارت گفتند لازم نیست جنگ باشد و جوانان به میدان بیایند زیرا اکنون ما در محیط اجتماعی نیز نیاز به فداکاری داریم. برای مثال وقتی در استان کرمانشاه زلزله رخ میدهد و عدهای برای کمک عازم میشوند نوعی ایثار و از خودگذشتگی است.
شهیدی در ادامه با گلایه نسبت به کم لطفیهای انجام شده در خصوص بنیاد شهید، گفت: اخیر در فضای مجازی و غیرمجازی مقداری نسبت به بنیاد شهید کم لطفی دیده میشود و در خصوص جامعه ایثارگری مطالب و جملاتی مطرح و نوشته میشود که برای جامعه ایثارگران گران تمام میشود که من از اصحاب رسانه درخواست میکنم در این خصوص بنیاد شهید را یاری کنند.
وی افزود: برای مثال در مجلس شورای اسلامی موضوع سهمیه ایثارگران در کنکور مطرح شده است که در این زمینه گفتارها این بود با این روش شاهد افت تحصیلی خواهیم بود این در حالی است که ما نمیتوانیم این ادعا را قبول کنیم زیرا ما اکنون 9 هزار نخبه، 1200 استاد دانشگاه، 154 هزار دانشجوی ایثارگر، 146 هزار دانشآموز و ... داریم. همچنین در آزمون پذیرش دستیاری پزشکی از میان 14 هزار داوطلب، 10 نفر حائز رتبه برتر که دو نفر بدون سهمیه احتساب سهمیه از دانشگاه شاهد هستند؛ همچنین نفر اول کنکور علوم انسانی در سالجاری فرزند جانباز بوده است.
شهیدی خطاب به اصحاب رسانه یادآور شد: نگذارید ایثارگران فراموش شوند زیرا این انقلاب برای ما گرام تمام شده است. از اصحاب رسانه میخواهم صرفاً به دیدار رهبری و مسئولان از آسایشگاه جانبازان اکتفا نکنند و خود نیز به میدان بیایند زیرا ما بیش از اینها مدیون جامعه ایثارگری هستیم و این فداکاریها با مادیات جبران نمیشود.
رئیس بنیاد شهید گفت: بنیاد شهید از نقد صحیح استقبال میکنیم اما به شرطی که نقدها با صداقت نوشته شود. هدف اصلی بنیاد شهید خدمت به ایثارگران است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند تنها در مسیر ایثار و شهادت گام برمیداریم.
به گزارش خبرنگار حوزه ایثار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در پایان مراسم از خبرنگاران برتر رسانهها و فضای مجازی در حوزه ایثار و شهادت در گسترده ملی و استانی تقدیر شد که در این میان از سارا امیری خبرنگار و ابوالفضل ماهرخ عکاس این خبرگزاری نیز تجلیل بعمل آمد.
انتهای پیام/4076/4038/
انتهای پیام/