دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سریال «پدر»؛ آرزوی مدیر رادیویی که برآورده شد

مدیر رادیو قرآن گفت: من سال‌ها آرزو داشتم که چنین سریالی ساخته شود و مردم طعم زندگی با قرآن را تجربه کنند که این اتفاق با سریال «پدر» رخ داده است.
کد خبر : 301991

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، شبکه رادیویی قرآن در مراسمی از حامد عنقا و بهرنگ توفیقی تهیه‌کننده و کارگردان سریال «پدر» تقدیر کرد.


در این مراسم احمد ابوالقاسمی مدیر رادیو قرآن حضور داشت که در سخنانی با بیان اینکه به عنوان کسی که سال‌ها در این مسیر گام برداشته، معتقدم بهترین کار برای ارتقای سطح اطلاعات مردم از قرآن، ایجاد انگیزه در میان جامعه است.


وی تأکید کرد: زندگی بدون قرآن معنا ندارد، اگر ما بتوانیم جایگاه قرآن را در جامعه به خوبی معرفی و نیاز قطعی در جامعه ایجاد کنیم دیگر نیازی نیست که مبلغ قرآن باشیم.


مدیر رادیو قرآن ادامه داد: چرا که در این صورت خود افراد جذب قرآن می‌شوند. من سال‌ها آرزو داشتم که چنین سریالی ساخته شود و مردم طعم زندگی با قرآن را تجربه کنند که این اتفاق با سریال «پدر» رخ داده است.


وی با اشاره به اینکه اگر در سطح جامعه نسبت به چیزی احساس نیاز شود، مردم خود فعال می‌شوند، گفت: این موضوع برای تولید این‌گونه سریال‌ها بسیار مؤثر است و برخی از دیالوگ‌های سریال «پدر» نیز پیام‌های بسیار خوبی برای مردم است.


ابوالقاسمی تصریح کرد: به عنوان عضوی از جامعه قرآنی از عوامل سریال «پدر» تشکر می‌کنم. در تیتراژ انتهایی سریال آیه‌های خوبی انتخاب شده و حتی شاهد استفاده دقیق واژه‌ها توسط حافظان قرآن در این سریال هستیم.


در ادامه عنقا نویسنده و تهیه‌کننده سریال نیز بیان کرد: از توجه رادیو قرآن به «پدر» ممنونم و امیدوارم نتیجه کار باعث روسیاهی ما در مقابل شما نباشد.


وی یادآور شد: پس از نگارش سریال و آماده شدن نسخه نهایی فیلمنامه، سید حسین امیرجهانی به عنوان یکی از همکاران کنار ما بود و به دلیل درگیری من در تهیه کار، حضور او در نسخه نهایی و در کنار کارگردان بسیار مهم است.


در ادامه توفیقی کارگردان «پدر» با اشاره به اینکه ذات هنر و هنرمند تشنه دیده شدن است، اظهار کرد: زمانی که کاری ساخته می‌شود و متوجه استقبال مخاطب می‌شویم خستگی از تن عوامل در می‌آید. از همین‌رو از همه به دلیل اینکه با جزئیات کار را دیدند، تشکر می‌کنم.


این کارگردان ادامه داد: شاید برای من ساخت این کار با کارهای دیگر تفاوت اساسی داشت؛ جدا از دنیایی تکنیک که در ساختار کارهایمان استفاده می‌کنیم مفاهیمی در «پدر» وجود داشت که می‌توانستیم به سادگی از آن بگذریم اما نیازمند اجرای صددرصد درست بود.


وی در پایان خاطرنشان کرد: به تواضع و فروتنی حامد عنقا احترام می‌گذارم اما او علاوه بر نویسندگی و تهیه‌کنندگی، طراح کار و صاحب اثر است و من هیچ کدام از صحنه‌ای قرآنی را بدون مشورت او فیلمبرداری نکردم.


در پایان این مراسم از سوی مدیر شبکه قرآن و سازمان اوقاف و امور خیریه از حامد عنقا و بهرنگ توفیقی با هدایایی قدردانی شد.


انتهای پیام/4072/4073/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب