دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 مرداد 1397 - 16:28

محمدرضا بایرامی دبیر جایزه جلال آل احمد شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی محمدرضا بایرامی را به عنوان دبیر یازدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد منصوب کرد.
کد خبر : 301809

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، محمدرضا بایرامی که در سال ۹۵ با کتاب لم یزرع برنده جایزه جلال شده بود، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دبیر علمی یازدهمین جایزه ادبی جلال‌ک‌آل‌احمد انتخاب شد.


بر پایه این گزارش، به زودی اعضای هیأت علمی یازدهمین جایزه ادبی جلال‌آل‌احمد که از سوی معاونت امور فرهنگی پیشنهاد می‌شوند، تعیین شده و حکم انتصاب خود را از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت خواهند کرد.


گفتنی است، از سال ۱۳۹۳ و در پی تصمیم کارگروه ویژه جشنواره‌های معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزاری جایزه ادبی جلال‌آل‌احمد، جشنواره بین‌المللی شعر فجر و جایزه ادبی پروین اعتصامی به بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان واگذار شده است.


متن حکم این نویسنده برای این سمت به این شرح است:


جناب محمدرضا بایرامی


نظر به پیشنهاد معاونت امور فرهنگی و با توجه به سوابق و تجارب ارزنده جناب‌عالی در عرصه ادبیات داستانی و به موجب این حکم به عنوان دبیر علمی یازدهمین دوره جایزه ادبی جلال‌آل‌احمد منصوب می‌شوید.


امید است بر اساس وظایف مندرج در آئین‌نامه جایزه اقدام لازم را معمول نمایید.


لازم به یادآوری است، محمدرضا بایرامی سال ۱۳۴۴ در روستای لاطران در دامنه کوه سبلان استان اردبیل به دنیا آمد.


در اواخر دوره دبستان خانواده‌اش روستا را ترک می‌کنند و به تهران می‌آیند. هنوز خاطرات کودکی در ذهنش وجود دارد و موجدِ آثار ارزشمندی از او شده است. برخی از داستان‌های او سرگذشت‌نامه‌اند که در قالبی متفاوت و داستانی روایت شده‌اند که از جمله آنها سرگذشت شهید احمد کاظمی است.


آثار بایرامی داستان‌نویس در زمینه کودکان و ادبیات جنگ تا به حال از ده‌ها مرجع موفق به دریافت جایزه شده است. بایرامی جایزه کبرای آبی از سوئیس برای کتاب کوه مرا صدا زد و جایزه جلال‌آل‌احمد و کتاب سال جمهوری اسلامی برای لم یزرع را در کارنامه خود دارد.


وی همچنین داور جوایز متعددی همچون هشتمین جایزه ادبی جلال‌آل‌احمد و قلم زرین بوده است.


از بایرامی بیش از ۵۰ اثر به چاپ رسیده که هفت روز آخر، کوه مرا صدازد، پل معلق، گرگ‌ها از برف‌ها مهمترین آنهاست.


انتهای پیام/4031


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب