تألیف کتاب گلستان سعدی با نگاه آموزشی
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، غلامعلی حدادعادل طی بازدید چند ساعته خود از کلاسهای هشتادوپنجمین دوره دانشافزایی زبان فارسی که به دوره تربیت مدرس اختصاص یافته است، اظهار کرد: گلستان سعدی از نظر آموزشی خصوصیات بسیاری دارد که میتوانید در کلاسهای خود از آن استفاده کنید.
طی این بازدید، رئیس بنیاد سعدی و معاونان ایشان و برخی از اعضای شورای علمی این بنیاد از نزدیک در جریان روند کلاسهای دوره تربیت مدرس قرار گرفتند و با شرکتکنندگان این دوره آموزشی دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار، رئیس بنیاد سعدی ضمن گفتوگو با شرکتکنندگان کلاس روش تدریس ادبیات فارسی گفت: میوه شیرین زبانآموزی فهم ادبیات است. ادبیات جلوه روح انسان است، در فارسی چه در ادبیات کهن و چه ادبیات معاصر آثار بسیار گرانقدری وجود دارد.
وی همچنین توصیه کرد: گلستان سعدی از نظر آموزشی خصوصیات بسیاری دارد که میتوانید در کلاسهای تدریس خود از متنهای آن بهره ببرید. گلستان سعدی از گذشته تاکنون در ذهن فارسیآموزان بسیار شیرین و جذاب بوده و به عنوان نمونهای از ادبیات کلاسیک خوانده میشده است.
حدادعادل در همین باره توضیح داد: آثار سعدی متنهای متنوع و کوتاهی دارد. سعدی نصیحت را در دل داستان بیان کرده است و داستانهای وی ترکیبی از نظم و نثر است و به همین خاطر تأثیر زیادی بر مخاطب میگذارد.
وی همچنین از تألیف کتاب گلستان سعدی با نگاه آموزشی توسط بنیاد سعدی خبر داد، به گفته حداد عادل این کتاب جهت تدریس متنهای گلستان برای مدرسان زبان فارسی بسیار کاربردی خواهد بود.
در بازدید شرکتکنندگان هر کدام از کلاسها از سابقه یادگیری زبان فارسی و همچنین تدریس خود، کمبودها و موانع تدریس این زبان در کشورهایشان و نیز اهمیت دوره تربیت مدرس فعلی گفتند.
استادان ایرانی نیز که برخی از آنها سابقه تدریس زبان فارسی در کشورهای دیگر را در رزومه کاری خود دارند، در خصوص دلایل استقبال فارسیآموزان خارجی به یادگیری این زبان نکاتی را بیان کرد.
اعضای شورای علمی بنیاد سعدی که در این بازدید حضور داشتند شامل محمد دبیرمقدم استاد زبانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی و معاون علمی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، احمد صفار مقدم، مؤلف کتاب آموزش زبان فارسی و مدیر گروه پژوهشی پژوهشکده زبانشناسی، امیررضا وکیلیفرد رئیس مرکز آزفای دانشگاه بینالمللی امام خمینی، ناطق نماینده مؤسسه جامعه المصطفی و مجتبی منشیزاده، مدیرگروه زبانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی، بودند.
انتهای پیام/4072/4073/
انتهای پیام/