رفتار دوگانه تلویزیون درخصوص ممنوعالتصویری فاطمه معتمدآریا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا به نقل از خبرآنلاین، این بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایران مدتهاست که با این مشکل در تلویزیون ایران روبهروست و حتی کار به حذف نام او از تیتراژ سریال قدیمی «آرایشگاه زیبا» هم کشیده است.
او در پاسخ به این پرسش که «چرا در تیزرهای تلویزیونی فیلم «یحیی سکوت نکرد»، اسم و تصویر شما نیست؟» گفته: «برای شروع تبلیغات فیلم، کارگردان، آقای ابراهیمپور، به من زنگ زد و گفت تیزری برای پخش به تلویزیون دادیم و به ما گفتهاند اسم و تصویر و صدای شما اجازه پخش ندارد. علتش را من هم نمیدانم.»
فیلم سینمایی «یحیی سکوت نکرد» به کارگردانی کاوه ابراهیمپور این روزها در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران شده که به نمایش فیلمهای هنری و تجربی سینمای ایران اختصاص دارد.
او در مورد فیلمها و سریالهایی که با بازی او از تلویزیون پخش میشود گفته:«فیلمها و سریالهایم از تلویزیون پخش میشود، مثل «گل پامچال» یا «مهر مادری». البته اسمم را از تیتراژ «آرایشگاه زیبا» درآوردند.»
«آرایشگاه زیبا» سریالی 15 قسمتی است که به کارگردانی مرضیه برومند برای شبکه دوم سیما تولید شد و یکی از سریالهای موفق تلویزیون ایران بود.
معتمد آریا در نمایی از یحیی سکوت نکرد
معتمدآریا در این گفتوگو با بیان این که ما امروز در دنیا با خیلی از کسانی که دشمن بودند، هم گفتوگو میکنیم و به توافق میرسیم، گفته: «اما برای تبلیغ یک کار فرهنگی هنوز این اتفاقات میافتد؟ با استناد به چه قانونی و کدام حکم قضائی این رفتارها صورت میگیرد؟ من بیخبرم. اگر من حق خودم را هم فراموش کنم، به تهیهکننده متعهد هستم. نمیدانم این چه ضرری است که تهیهکننده باید متحمل شود. البته من از طریق مراجع قانونی کشور دنبال رفع این رفتارها و دوگانگیها هستم و امیدوارم به نتیجه برسد.»
مدیران پیشین سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بارها ماجرای ممنوع التصویر بودن برخی از چهرهها را رد کرده بودند.
معتمدآریا درباره تاثیر توافق صورتگرفته و لغو تحریمها بر سینمای ایران هم گفته: «فکر میکنم لغو تحریمها روی همه چیز تأثیر بگذارد، چه برسد به مناسبات فرهنگی. ولی غیر از تأثیرات اقتصادی که لغو تحریمها میتواند روی سینما داشته باشد، مهمترین اثر آن بازشدن دریچههای جدیدی از امید و شادی و صلح و دوستی در جامعه است؛ این چیزی است که جامعه امروز ما بیش از هر زمان به آن نیازمند است. امروزه دیگر عصر دشمنیها گذشته است.»
انتهای پیام/