دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 مرداد 1397 - 07:58
در گزارش آنا بخوانید؛

30 سال درخشش علمی، پژوهشی و تعالی فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر به منظور توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با رویکرد اشتغال، اقدام به راه‌اندازی و فعال‌کردن مرکز ارتقای شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان (SCD) با 4200 برنامه مهارت‌آموزی فنی و حرفه‌ای کرده است.
کد خبر : 301494

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر، دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر 27 اردیبهشت 1367 راه‌اندازی شد. این دانشگاه در نزدیک‌ترین فاصله با مرکز استان اصفهان و در قلب طبیعت زیبای کوهستانی و مجاورت با منطقه نمونه گردشگری چشمه لادر خمینی‌شهر قرار دارد و به دلیل قرارداشتن در موقعیت جغرافیایی ممتاز از جمله همسایگی آن با دانشگاه صنعتی و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و شهرک‌های صنعتی برق و الکترونیک و در آینده‌ای نه چندان دور، شهرک‌های صنایع غذایی، حمل و نقل و پایانه‌ها، حوله‌بافی و صنایع چوب و سنگ، وارد مرحله‌ای جدید از بالندگی و رشد و شکوفایی شده است.


وجود ده‌ها آزمایشگاه و کارگاه صنعتی پیشرفته و به‌روز و رشته‌های تحصیلی جذّاب و اشتغال‌آفرین در شاخه‌های فنی و مهندسی، علوم انسانی و پزشکی در کنار هیأت علمی مجرّب، انتخابی مطمئن و امیدبخش برای ادامه تحصیل داوطلبان ورود به تحصیلات دانشگاهی و علاقه‌مندان به علم و پژوهش است.


اکنون دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر و آموزشکده سما وابسته به آن، دارای بیش از 100 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی است که حدود 8 هزار دانشجو در آن مشغول به تحصیل بوده و تاکنون افزون بر 32 هزار نفر نیز از این واحد دانشگاهی فارغ‌التحصیل شده‌اند.


این دانشگاه دارای 100 هزار متر مربع فضای آموزشی و رفاهی در زمینی به مساحت 72 هکتار بوده و علاوه بر دانشکده‌های متعدد، ساختمان‌های مختلفی نظیر مسجد، رستوران و سلف سرویس دانشجویی، سایت اینترنت، خوابگاه دانشجویی، ساختمان اداری و کتابخانه مرکزی، مجموعه ورزشی، کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها در آن جای دارد.



کتابخانه این دانشگاه با مساحت 1377 متر مربع دارای 134 هزار و پانصد جلد کتاب فارسی و لاتین است و یکی از کتابخانه‌های بزرگ استان اصفهان محسوب می‌شود.


به منظور توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با رویکرد اشتغال، این دانشگاه اقدام به راه‌اندازی و فعال کردن مرکز ارتقای شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان (SCD) با 4200 برنامه مهارت‌آموزی فنی و حرفه‌ای کرده که دانشجویان در کنار تحصیلات دانشگاهی می‌توانند مهارت‌های حرفه‌ای را نیز فرا گیرند و مدرک بین‌المللی فنی و حرفه‌ای دریافت کرده و پس از فراغت از تحصیل، جذب بازار کسب و کار در داخل و خارج از کشور شوند.



دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر به دلیل برجستگی‌های علمی و پژوهشی و دارابودن زیرساخت‌های تحقیقاتی به‌عنوان مرجع «داوری و تعیین سطح علمی اختراعات» کشور شناخته شده و همین موضوع موجب بروز و ظهور استعدادهای پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاهی شده است که ثمره آن ثبت ده‌ها اختراع و اکتشاف علمی شده است که برخی از آنها را می‌توان نام برد.



ساخت خودرو الکتریکی، موتورسیکلت الکتریکی و دوچرخه الکتریکی، طراحی و ساخت دستگاه کارت‌خوان ایمن، طراحی و ساخت دستگاه هوشمند انتخاب تشک، ساخت ربات لوله نورد، طراحی و ساخت داربست‌های نانو کامپوزیتی با پرینتر سه بعدی (استخوان مصنوعی)، ساخت بینی الکترونیکی، طراحی و ساخت سامانه‌ اخطار و اعلام خواب آلودگی راننده، یکسان سازی میکروسکوپی سطوح به روش نفوذی، طراحی و ساخت دستگاه نشانگر علایم حیاتی و سیستم ردیابی بیماران آلزایمری، طراحی نرم‌افزار جامع HIS مراکز درمانی و ساخت ربات تعقیب خط از جمله اختراعات و اکتشافات علمی پژوهشگران این دانشگاه است.



تولید دستگاه هیدروالکتریک با تبدیل انرژی سیال به انرژی ثابت، ساخت دستگاه تعیین مرکز جرم اجسام غیرصلب و غیرهمگن و انسانی، تولید پلکان مولد الکتریسیته با استفاده از مکانیزم مکانیکی و ارتعاشی، ساخت دستگاه تصفیه گازهای آلاینده هوا ویژه مراکز صنعتی، طراحی موتور درونسوز بدون میل سوپاپ با سوپاپ افقی هوشمند، ساخت دستگاه تصفیه گازهای آلاینده، طراحی زاویه سنج الکترومکانیکی ثقلی، ساخت شیشه‌های تضعیف‌کننده شدت نور، تولید دستگاه جرقه زن 80 هزار ولت با استفاده از کویل، ساخت باطری CU.C.AL پیل الکتروشیمیایی بدون تبادل یون‌ها، تولید آیینه‌های جهت‌یاب هوشمند، ساخت ورقگیر خود قفل اصطکاکی و طراحی صندلی قابل حمل و نقل تبدیل به تخت‌های بیمارستانی از دیگر اختراعات و اکتشاف‌های علمی پژوهشگران این دانشگاه است.



از جمله اختراعات و اکتشافات علمی پژوهشگران این دانشگاه می‌توان ساخت صفحه مولد الکتریسیته، طراحی دست انداز هوشمند با استفاده از خواص مکانیکی سیالات، ساخت بورد الکتریکی کنترل حرکت خودروها و موتورسیکلت‌ها فاقد بیمه نامه شخص ثالث، طراحی و ساخت منبع مولد گاز مصرفی با استفاده از پساب‌ها و فاضلاب‌ها و خواص سیالات، ساخت ژنراتور سنکرون معناطیس دائم دو استاتور به صورت دو سیم پیچ با اختلاف فاز 30 درجه الکتریکی و طراحی کاهش تعداد غلتک‌های فرایند رولفرمینگ به‌وسیله قیف مخروطی را نام برد.


انتهای پیام/4062/4046


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب