شبکههای نوآوری آلفرد نوبل منتشر شد
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، هدف اولیه کتاب شبکههای نوآوری آلفرد نوبل، ارائه پیگیریهای آلفرد نوبل در زمینه تکنولوژی و کسب و کار در دورهای از زندگی اوست. این کتاب علاوه بر نقش او در زندگی شخصیاش به بیان شرایط اجتماعی وی و جنبههایی از تاریخ فرهنگی قرن نوزدهم اروپا میپردازد.
در عنوان کتاب از لفظ شبکههای نوآوری استفاده شده است. در تاریخ اقتصادی کلمه نوآوری برای اشاره به اختراعاتی که کاربرد گستردهای دارند استعمال میشد و فعالیت آلفرد نوبل متناسب با این مقوله بود.
نوبل تنها یک مخترع نبود بلکه کارآفرینی بود که بخش اعظمی از تلاشهایش به معرفی اختراعاتش در زندگی روزمره تبدیل آن به محصولات سودآور تجاری اختصاص دارد.
این کتاب به پنج فصل تقسیم شده که از نظر زمان وقوع رویدادها به ترتیب نیست. اولین فصل تحت عنوان سن پترزبورگ دوران بچگی آلفرد نوبل را در استکهلم و جوانی او را بازگو میکند. این بخش اولین برخورد وی را با مایع منفجرهای به نام نیتروگلیسیرین بازگو میکند که مبنای اختراعات وی هستند.
فصلبعد با عنوان نوآوریها به اختراعات آلفرد نوبل و چگونگی شکلگیری آنها از ایدهها و تبدیلشان به لوازم کاربردی را مورد بررسی قرار میدهد.
فصل بعدی به شبکههای کسب و کار آلفرد نوبل مرتبط است و فصل پایانی تحت عنوان وصیتنامه به بررسی وصیتنامه وی و اعطای جوایز نوبل میپردازد.
کتاب شبکههای نوآوری آلفرد نوبل تألیف مرتضی موسیخانی، مرجانه کیوانی و ابریشم رشیدزاده دوان در 321 صفحه با قیمت 23 هزار و 500 تومان توسط سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین به تازگی منتشر شده است.
انتهای پیام/4072/4031/
انتهای پیام/