چرا باید ناشتا ۲۱ دانه مویز بخوریم؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، کارشناس ارشد طب سنتی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مویز با مزاج گرم، از خانواده کشمش و جزو گروه میوهها است که بسیاری از افراد ترجیح میدهند به جای قند، چای خود را همراه با مویز میل کنند.
هانیه ناصری با اشاره به اینکه در طب سنتی خوراکیهایی مانند سکنجبین، عنّاب و آبمیوههای ترش مصلح مویز هستند افزود: مویز، هضمکننده غذا و گرمکننده تمام بدن بخصوص کلیه و مثانه است مصرف حجم متعادلی از مویز میتواند باعث تقویت معده، کبد، کلیهها و مثانه شود.
وی گفت: استمرار در مصرف مویز میتواند به افزایش حافظه، قدرت فهم، تسکین صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلقوخو هم کمک کند.
وی به افراد توصیه کرد، هنگام خرید مویز انواع چاق، پرگوشت، شیرین و کمدانه آن را انتخاب کنند، زیرا مویزهای بسیار خشک، کمگوشت و پردانه، جزو بدترین انواع مویز هستند.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
انتهای پیام/4001
انتهای پیام/