دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 مرداد 1397 - 19:15
مدیرعامل انجمن ام اس:

80 درصد داروهای بیماران ام اس تولید داخل است

مدیرعامل انجمن ام اس گفت: 80 درصد داروهای بیماران ام اس از طریق تولیدات داخلی توزیع می‌شود که تحت پوشش بیمه بوده و حدود 20 درصد داروها نیز ‌مشابه داخلی و خارجی دارد که براساس تشخیص پزشک به بیمار تجویز می‌شود.
کد خبر : 299633

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، عبدالحسین هوشمند با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از بیماران مبتلا به ام اس که فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای بودند تحت پوشش سازمان بیمه سلامت ایران قرار دارند، بیان کرد: تعداد مبتلایان به این بیماری نسبت به سال‌های گذشته با افزایش روبرو بوده است به طوری که در سال 96 حدود 5 هزارو 800 نفر بیمار جدید در کشور به این بیماری مبتلا شده‌اند که حدود هزار و 850 نفر از این بیماران در استان تهران هستند.


وی ادامه داد: مسلما با توجه به افزایش بیماری و بار مراجعه به مراکز درمانی هزینه بیمه‌ها نیز بیشتر می‌شود که پرداخت‌ها و حمایت از بیماران را با مشکل مواجه می‌کند. انتظارمان این بود که بعد از قرار گرفتن بیماران ام اس در گروه بیماران خاص، هزینه‌های آنان به خوبی پوشش داده شود ولی از آنجایی که دولت و مجلس بودجه مناسبی برای این گروه از بیماران به بیمه اختصاص ندادند، عملا بیمار خاص شدن تاثیری بر زندگی بیماران نداشت.


مدیرعامل انجمن ام اس ایران با اشاره به اخبار منتشرشده مبنی بر افزایش قیمت داروی بیمان ام اس، گفت: بعد از مطرح شدن موضوع تحریم‌ها، یک قلم از داروی بیماران ام اس که مشابه داخلی ندارد با افزایش قیمت بسیاری روبرو شد که با پیگیری‌های انجام‌ شده در وزارت بهداشت قیمت این دارو تنها 10 درصد افزایش یافت.


وی با تاکید بر اینکه مشکلی بابت داروی بیماران ام اس وجود ندارد، افزود: 80 درصد داروهای بیماران ام اس از طریق تولیدات داخلی توزیع می‌شود که تحت پوشش بیمه بوده و اقدام بسیار مثبتی است حدود 20 درصد داروها نیز ‌مشابه داخلی و خارجی دارد که براساس تشخیص پزشک به بیمار تجویز می‌شود. از آنجایی که اثر داروهای داخلی با خارجی برای بیمار یکسان است و این موضوع به پزشکان نیز ثابت شده، آنان با اعتماد به تولید داخل، داروهای مورد نیاز را برای بیماران تجویز می‌کنند.


هوشمند گفت: اکنون در شرایطی قرار گرفته‌ایم که باید در کنار هم باشیم. طبیعی است که نمی‌توانیم شانه خالی کنیم یا بار مسئولیت را بر گردن دیگری بیندازیم. حل مشکلات نیاز به تعامل دارد. اعتباراتی که در مجلس برای بیماران خاص در نظر گرفته‌ شده، باید به موقع به بیمه‌ها تخصیص یابد در غیر این صورت با افزایش بار بیماری‌ها، هزینه بیمه‌ها نیز افزایش یافته و ارائه خدمات با مشکل مواجه می‌شود.


مدیرعامل انجمن ام اس ایران بیان کرد: انجمن ام اس به عنوان حلقه واسط بیمار و حاکمیت موظف است که مشکلات را به مسئولین منتقل کند. در مقطعی از زمان درگیر برخی مشکلات ناخواسته اقتصادی شده‌ایم که با همراهی و همدلی می‌توان از این مشکلات خارج شد تا به خصوص بیماران خاص با مشکل مواجه نشوند.


انتهای پیام/4076



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب