دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سروری:

شورای شهر تهران تبدیل به خانه سالمندان شده است

عضو سابق شورای شهر تهران گفت: هر چند اصلاح طلبان شعار جوانگرایی می‌دهند، اما پیران خود را بر مصادر امور مسلط کرده‌اند بنحوی که گویی شورای شهر تهران به مجتمع سالمندان تبدیل شده است.
کد خبر : 299335

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، پرویز سروری عضو سابق شورای شهر تهران در گفت‌وگویی با تاکید بر گردش نخبگان در مصادر مهم کشور گفت: طبیعی است کشوری می‌تواند به فرآیند تحرک و پیشرفت دست بیابد که گردش نیروی انسانی درآن به صورت منطقی مورد توجه مسوولین قرار گرفته و تعریف و باز تعریف شود. در صورت عدم اجرایی شدن چنین موضوع مهمی جامعه اسیر پیرگرایی و محافظهکاری می‌شود چرا که انسان با رسیدن به سن پیری قالبا مدیریتی محافظه‌کار خواهد داشت که ریسک‌پذیری از آن رخت برمی بندد لذا گردش نیروی انسانی به دلیل استفاده از نیروی محرک جوانی بسیار حائز اهمیت است.


وی با تاکید بر شکوفایی کشور با حضور جوانان خاطر نشان شد: حضور نیروی‌ جوان پرانگیزه و تحول‌گرایی که مدیریتی مبتنی بر ریسکپذیری در کشور داشته باشد و دائما بتواند قالب‌های غیرمتحرک را بشکند، قالب سازی کند و با خلاقیت و ابتکار فضا‌های جدیدی را در کشور خلق کند منجر به ایجاد رشد وشکوفایی در حوزه‌های مختلفی می‌شود در حالی که چنین موضوعاتی در مدیریت غیر متحرک و به نوعی سازشکارانه مسن دیده نمی‌شود هر چند که نمی‌توان لفظ همه را دراین باره به کار برد، اما مسلما مدیریت بازنشستگان با مدیریت جوانان تفاوت‌های چشمگیری به دنبال دارد.


سروری در معایب دور زدن قانون خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد مصوبه اخیر مجلس اهداف خوبی را دنبال می‌کند، اما باید منتظر راهکار‌های مناسب در اجرای این مصوبه باشیم. متاسفانه در گذشته نیز شاهد طرح و تصویب چنین مصوباتی بودیم اما استثنا‌های موجود قانونی رفته رفته استثنا‌ها را به قانون تبدیل کرد به نوعی که می‌توان گفت: حاشیه بر متن غلبه کرد و عملا با بازگشت بازنشستگان به پست‌های سابق خود دیدیم استفاده از لطایف الحیل جایگزین قانونمداری شد.


وی دراین‌باره افزود: متاسفانه با دور زدن قانون در حالی که باید به زمینه‌های مدیریت و نوآوری در ارکان مختلف نظام به دست جوانان سپرده شود و زمینه گردش نخبگان را فراهم کند، سیستم مجددا قفل شده و مجددا یک مدیریت خسته بسته بر دستگاه‌های مهم کشور حاکم می‌شود و رشد و شکوفایی کشور همچنان با چالش‌های جدی روبهرو می‌شود.


وی با اشاره به اینکه شورای شهر تهران تبدیل به خانه سالمندان شده عنوان نمود: متاسفانه امروز در دولت شاهد حضور مدیران پیر و خسته‌ای هستیم. هر چند اصلاح طلبان شعار جوانگرایی می‌دهند، اما پیران خود را بر مصادر امور مسلط کرده‌اند بنحوی که گویی شورای شهر تهران به مجتمع سالمندان تبدیل شده است. تبدیل شدن مراکز مهم کشور به مجتمع سالمندان توقف در گردش نیروی انسانی را ایجاد کرده و شهر و کشور را از تحرک و پویایی باز می‌دارد.


سروری افزود: باور کردن جوانان الزام امروز عصر ماست بنابراین با باور کردن جوانان می‌توانیم به تحول فضا در جامعه امیدوار باشیم باور کنیم که می‌توان از جوانان استفاه کرد و در صورت استفاده از تجارب مدیران وهمفکری آنها، اما با مدیریت جوانان می‌توان تحولات شگرفی را در کشور رقم زد.


عضو سابق شورای شهر تهران درخصوص تفکر حاکم بر جناح دولت درامور مدیریتی انحصار گرایی اظهار داشت: چند سال پیش یکی از وزرا که هم اکنون نیز مسوولیت دارد هنگام کنار گذاشته شدن از یکی از پست‌های مدیریتی گفته بود مرا بردارید مجبورید جای دیگری بگذارید مگر کسی غیر از ما دارید؟! یقینا چنین تفکری برای کشور بسیار خطرناک است و موجب از دست رفتن اعتماد جوانان به نظام وحاکمیت می‌شود. از دست رفتن اعتماد به نفس جوانان و عدم استفاده از نیروی جوانی در امور مختلف ومهم کشور خسارات زیادی به کشور وارد می‌کند.


این کارشناس سیاسی با بیان اینکه عدم توجه به جوانان خسارت آفرین است اظهار داشت: مسلما حضور جوانان پر انرژی با توسل به بهره مندی از تجربه مدیران مسن منجر به افزایش انگیزش و تحول گرایی با نگاه کارشناسی خواهد شد. به هر حال نمی‌توان سازمان‌ها را از نیرو‌های با تجربه خالی کرد چرا که خود این موضوع نیز خسارت‌آفرین خواهد بود بنابراین برای جلوگیری از چنین وضعیتی باید براساس گردش نیروی انسانی و تعریف یک نظم خاص و فرآیند تعریف شده قانونی به جوانان میدان داد و از تجارب بزرگان بهره‌مند شد. مسلما راه برون رفت از مشکلات کنونی کشور توجه به جوانگرایی است و این موضوع باید از خود دولت شروع شود، تجربه نشان داده هر جایی که دولت نیروی جوان را مورد توجه قرار داده پاسخ خوبی دریافت کرده است.


وی در پایان با تاکید بر اهمیت جوان‌گرایی در مدیریت شهری بخصوص شهر تهران عنوان نمود: جوان‌گرایی نه تنها در دولت بلکه در مدیریت شهری نیز توصیه می‌شود و یک ضرورت در شکوفایی و رونق‌گیری شهر به شمار می‌رود. جوانان خلق با اعتماد به نفس و کارشناسی که با دارایی و ثروت متانت و جوانی می‌توانند مدیران کارشناسی برای شهر باشند مسلما موجب پیشرفت شهر و راهکار‌های موثری برای برون رفت از مشکلات خواهند بود بنابراین به کارگیری جوانان در مدیریت شهر الزامی است.


منبع: راه دانا


انتهای پیام/4001


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب