دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مرداد 1397 - 14:47
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

ارتقای زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس/ طرح‌های تحقیقاتی به سمت حل مساله هدایت می‌شوند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت: بنا داریم زیرساخت‌های پژوهشی را ارتقا دهیم تا تبدیل به زیرساخت‌های مرجع شوند و تلاش می‌کنیم طرح‌های تحقیقاتی دانشگاه در مقطع فوق لیسانس و دکتری منجر به حل مساله در عرصه تولید، صنعت و تجارت ‌شود.
کد خبر : 297731

به گزارش خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اواخر تیر سال 1380 راه‌اندازی شد و ابتدا با رشته حسابداری، مدیریت و جذب حدود 600 دانشجو کار خود را آغاز کرد.


واحد شهر قدس اکنون با درجه جامع دارای 167 نفر عضو هیات علمی تمام وقت و 230 کارمند، بیش از هزار نفر استاد مدعو و 20360 دانشجو است و با اجرای طرح ناحیه‌بندی در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران، (واحد شهر قدس 20360 دانشجو، واحد ملارد 2300 دانشجو و واحد صفادشت 3100 دانشجو)، بالغ بر بیست و پنج هزار نفر دانشجو دارد.


یکی از زیرساخت‌‌هایی که در دانشگاه آزاد وجود دارد، دفتر ارتباط با صنعت است که در واحد شهر قدس احیا و دفتر سرای صنعت و تجارت راه‌اندازی شده است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران که حدود نه ماه است ریاست این دانشگاه را به عهده گرفته به مناسبت سالروز راه‌اندازی واحد شهر قدس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا به بیان مهم‌ترین اولویت‌های واحد متبوعش پرداخت و اظهار کرد: «گسترش فعالیت‌های مرکز آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی و کاربردی، توسعه پژوهش‌های کاربردی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، توسعه فعالیت‌های مدرسه اشتغال و معرفی کارجویان به بازار کار، اجرایی‌کردن طرح‌های صنعتی و دانش‌بنیان در اولویت برنامه‌های واحد شهر قدس قرار دارد.»


مهدی فتح‌الله با توجه به فعالیت‌های پژوهشی این دانشگاه بیان کرد: «در حقیقت ماموریت کلیدی معاونت پژوهشی این است که به دانشجویان یاد بدهد چگونه می‌توان مشکلات را با ابزارهای پژوهشی و متدهای تحقیقاتی حل کرد. در این زمینه چند کار کلیدی انجام شده است.»


رئیس واحد شهر قدس ادامه داد: «مصمم هستیم زیرساخت‌های پژوهشی را ارتقا دهیم تا تبدیل به زیرساخت‌های مرجع شوند چراکه موضوعاتی به عنوان طرح تحقیقاتی در مقطع فوق لیسانس و دکتری مطرح است که منجر به حل مساله در دنیای تولید و تجارت می‌شود.»



فتح‌الله تاکید کرد: «باید برای دانشجو برنامه فرهنگی و اجتماعی تدارک دید که معاونت فرهنگی برای رسیدن به آن تلاش خواهد کرد، معاونت اداری و مالی و پشتیبانی که فعالیت‌های اقتصادی و درآمدزا را پشتیبانی می‌کند ارتباط با صنعت و ارتباطات بین‌المللی را ساماندهی می‌کند.»


وی ادامه داد: «از آنجایی که دانشگاه آزاد واحد شهر قدس، ملارد و صفادشت در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان تهران همجوار با بنگاه‌های اقتصادی، تجاری و صنعتی که در غرب استان تهران هستند درصدد هستیم تعامل بیشتر و بهتر با این بنگاه‌های اقتصادی ایجاد کنیم و رویکرد دانشگاه به سمت تعامل با بنگاه‌های اقتصادی قرار گیرد.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس تاکید کرد: «باید تلاش کنیم که دانشگاه‌ بخشی از مشکلات منطقه را حل کند، بنابراین این منطقه قطب سراهای صنعت و تجارت و محور فعالیت‌های صنعتی و تجاری استان تهران شده است. بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی اگر در تعامل با یک نهاد علمی دانشگاهی قرار بگیرند و به هم اعتماد کنند، اتفاقات خوبی را رقم می‌زنند.»


دفتر بین‌الملل را تجهیز و فعال کرده‌ایم. اگر با دانشگاه‌های داخلی و خارجی روابط داشته باشیم مطمئناً موفق‌تر خواهیم بود؛ قصد داریم با برخی از کشورهای همسایه تبادل دانشجو را فعال کنیم

فتح‌الله خاطرنشان کرد: یکی از زیرساخت‌‌هایی که در دانشگاه آزاد وجود دارد، دفتر ارتباط با صنعت است که در واحد شهر قدس احیا و دفتر سرای صنعت و تجارت راه‌اندازی شده است. یکی از ابتدایی‌ترین کارها این است که تعامل کنیم؛ منظور از تعامل هرگونه داد و ستد نه مالی بلکه تبادل علم، دانش، تجربه و ارائه دیدگاه‌ها و نظرهاست که تلاش می‌کنیم ارتباط‌مان با صنعت پررنگ‌تر شود.»


وی یادآور شد: «در دانشگاه آزاد شهر قدس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی را ایجاد کردیم که امکانات تحقیقاتی خوبی دارد. از طرفی شهر هم پتانسیل‌های کشت و کار خوبی دارد و موقعیت اقلیمی برای کشاورزی مساعد است. اگر بتوانیم ظرفیت‌های علمی‌مان را به سمت و سوی نیاز و توانمندی‌های منطقه سوق بدهیم در کنار آن کار اقتصادی و توسعه‌ای خوب در این شهر انجام می‌شود؛ تلاش‌مان بر این است که چرخه علم و ایده را به نقطه تجاری‌سازی برسانیم.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس درباره فعالیت‌های بین‌المللی این دانشگاه به آنــا گفت: «دفتر بین‌الملل را تجهیز و فعال کرده‌ایم. اگر با دانشگاه‌های داخلی و خارجی روابط داشته باشیم مطمئناً موفق‌تر خواهیم بود؛ قصد داریم با برخی از کشورهای همسایه تبادل دانشجو را فعال کنیم.»


وی ادامه داد: «با کشورهای عربی، ترکیه و افغانستان هم مذاکراتی داشته‌ایم و برنامه داریم که این دانشگاه‌ها در منطقه میزبان آموزش‌های تخصصی ادبیات فارسی در کشور باشند. برای دانشجویان خارجی برنامه داریم که در دوره‌ای حداقل‌های زبان فارسی را در کنار آموزش تخصصی فرا بگیرند. فعالیت دیگر این است که با طیف زیادی از دانشگاه‌ها در سطح بین‌المللی ارتباطاتی را فعال و توافقنامه‌هایی برای همکاری‌های متداول مثل تبادل استاد و دانشجو و فعالیت‌های مشترک تحقیقاتی را مبادله کرده‌ایم.»


فتح‌الله ادامه داد: «هدف دیگری که در دانشگاه دنبال می‌شود اینکه دانشگاه آزاد بتواند برای فعالیت‌های خود تامین مالی کند و در راستای سیاست‌های توسعه‌ای ساز و کارهایی را فراهم می‌کنیم که خلق درآمد داشته باشیم.


انتهای پیام/ 4062


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب