لزوم بهرهمندی از روشهای نوین در دانشگاه/ حلقههای مشورتی دانشجویی تشکیل شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حامد زارعی در جلسه شورای فرهنگی واحد ورامین-پیشوا و قرچک که با هدف سیاستگذاری و برنامهریزی درباره مسائل مختلف فرهنگی برگزار شد، پرداختن به امور فرهنگی را از مهمترین ضروریات و اجزای لاینفک دانشگاه عنوان کرد و گفت: در دهه چهارم فعالیت دانشگاه و دورانی به سر میبریم که ضرورت دارد بحث فرهنگ بیش از هر زمان دیگری مورد تأمل، درنگ و حمایت قرار گیرد.
وی ادامه داد: شرایطی که دشمنان قسم خورده نظام میکوشند با استفاده از روشهای نوین و پرنفوذ، مدیریت افکار عمومی کشور و بویژه جوانان را در راه نیل به اهداف خود هدایت کنند.
استفاده از روش های نوین در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا مهمترین خاستگاه انقلاب اسلامی را برآمده از مسائل فرهنگی عنوان کرد و گفت: دشمنان انقلاب و ملت ما از گسترش فرهنگ اسلامی در منطقه و جهان هراسانند و باید در قبال توطئه چینیهای آنان، از منظر فرهنگی به مقابله بپردازیم و از سلاحهای فرهنگی استفاده کنیم.
زارعی بسته شدن راه نفوذ دشمن را بررسی نقاط قوت و ضعف خود به صورت دقیق و تحلیلی عنوان کرد و افزود: اگر چه تاکنون تلاشهای فراوانی در حوزه فرهنگ صورت گرفته است اما نباید فراموش کرد تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد و تحقق این امر در گرو ساماندهی، همافزایی و همکاری همهجانبه نهادهای فرهنگی است.
تشکیل کارگروه های ویژه مشورتی و حلقه های دانشجویی
سرپرست واحد ورامین-پیشوا و قرچک به استفاده از روشهای نوین فرهنگی تاکید کرد و گفت: اکنون دانشگاه بر مبنای ارزشهای اسلامی و دینی باید از ابزارهای نوین بهره گرفته و زمینهساز تمدن اسلامی باشد. دانشگاه در شرایط کنونی و با توجه به نوع تهدیدات دشمن، باید از تکنولوژی استفاده ی بهینه داشته و از ظرفیت ابزارهای جدید ارتباطی استفاده حداکثری داشته باشد.
زارعی بر لزوم تهیه خوراک فرهنگی قابل هضم و مؤثر برای جامعه دانشگاهی تأکید کرد و افزود: از آنجا که ما در دانشگاه با اقشار و طیفهای وسیعی از افکار و سلیقه های متنوع روبهرو هستیم، میطلبد تا با تشکیل کارگروههای ویژه مشورتی و حلقههای دانشجویی و با نهایت ظرافت و صرف دقت لازم به تهیه خوراک مناسب فرهنگی پرداخته شود.
دانشجویان محور برنامه های فرهنگی قرار می گیرند
وی با اشاره به منویات حضرت آقا درباره جذب حداکثری و دفع حداقلی ادامه داد: در شورای فرهنگی اگر قرار به تصویب برنامهای باشد برنامهای انتخاب و تأیید شود که بتواند طیف بیشتری از دانشجویان را پوشش دهد و از چنان جذابیت و کیفیتی برخوردار باشد که همه انجمنها، تشکلها و کانونهای موجود در دانشگاه را با خود همراه و همکار کند.
این مسئول افزود: باید با ایجاد تنوع و برنامهریزی مناسب و بهروز، دانشجویان را در اجرای برنامهها با خود همراه کرد و به تعبیر دیگر همه امور برنامه ریزی و اجرایی را به آنها سپرد تا زمینه نشاط روحی و پیشرفت آنان و بهتبع دانشگاه را فراهم کنیم.
زارعی از پیگیری تشکیل حلقه های مشورتی که برآمده از بدنه اصلی جامعه دانشگاهی است خبر داد و گفت: دانشگاهی که دانشجو، محور امور و فعالیتهای فرهنگی تحت نظارت دانشگاه قرار گیرد میتواند به پویایی و شکوفایی قابل توجهی دست پیدا کند. حضور نمایندگان این حلقه های مشورتی در جلسات مدیران دانشگاه علاوه بر عزتبخشی به دانشجو، موجبات بالندگی و اعتلای مجموعه دانشگاهی را به ارمغان خواهد آورد.
دانشگاه بستر فرهنگسازی در جامعه است
معاون فرهنگی واحد ورامین-پیشوا هم به انتظار امام راحل از جامعه دانشگاهی اشاره کرد و گفت: رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران انتظار داشتند، دانشگاه باید کارخانه انسان سازی باشد نه فقط محل ایجاد مدارک بالای دانشگاهی.
سیداحمدحسینی تصریح کرد: در این کارخانه آدم سازی، امور علمی، پژوهش و تحقیقات به عنوان مغز و امور فرهنگی به عنوان قلب تپنده انسان است که از اهمیت ویژه و غیر قابل کتمانی برخوردار است.
معاون فرهنگی واحد ورامین-پیشوا ادامه داد: اعتقاد داریم مساله فرهنگ باید مورد اهمیت ویژه قرار گیرد چرا که جای فرهنگ در دانشگاه است و دانشگاه بستر فرهنگسازی است.
حسینی با تبیین این مطلب که کارکرد دانشگاه فقط کسب علم و گرفتن مدرک نیست افزود: کار دانشگاه فقط تولید علم نیست و به تعبیری دیگر دانشگاه محل تولید انسان است. اگر انسان خوب و تأثیرگذاری تولید شود قطعا آن شخص علم مفید فایده ای نیزتولید خواهد کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/