واکنش مدیر شبکه 3 سیما به نامه خداحافظی عادل فردوسیپور از صداوسیما
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا، یکی از برنامههای موفق صداوسیما در ایام جام جهانی 2018 روسیه که جزو برنامههای پرمخاطب فوتبالی هم محسوب میشود، برنامه 2018 عادل فردوسیپور بوده است که پس از روی کارآمدن علی فروغی، این مدیر انقلابی و جوان، حاشیهها برای تعطیلی و زیر سؤال بردن عملکرد این مدیر جدید بهویژه عدم حضور کارلوس پویول فوتبالیست محبوب اسپانیا شدت گرفت.
در این میان یکی از اقدامات معاندان و مخالفان این برنامه، پخش شایعه خداحافظی عادل فردوسیپور از صداوسیما بود که تیر این افراد بار دیگر به سنگ خورد.
در نامه منسوب به عادل فردوسیپور این چنین آمده بود که: «با سلام و عرض ادب خدمت همه ملت عزیز ایران به ویژه فوتبال دوستان عزیز که در همه این سالها به بنده لطف و عنایت ویژه داشتند. این نامه دردناکترین متنی است که در تمام زندگی خود به قلم بردهام، چرا که در مورد معشوقه خود یعنی فوتبال است. در همه این سالها سعی من بر این بوده است که بتوانم لحظات زیباتری را در زندگی شما ایجاد کنم. تمامی این سالها در تمام برنامهها تلاش کردهام که نام عادل زینتبخش برنامههایم باشد.
اکنون احساس من بر این است که نیاز به مصالحه با ارزشها و اصولهایم مرا در شرایط سختی قرار داده است و مرا مصمم به تصمیمی همچون نوشیدن زهری در جام بلورین کرده است. میخواهم از همه شما مردم قدرشناس ایران و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که در این مدت به بنده اجازه خدمترسانی عطا نمودند، تشکر کنم.
همچنین از تمامی عوامل برنامه ۲۰۱۸ و مردم عزیز ایران به خاطر فاجعه اسفبار عدم حضور کارلوس پویول فوتبالیست محبوب اسپانیا در برنامه عذرخواهی میکنم و امیدوارم کارلوس عذرخواهی مرا پذیرا باشد و آخرین صحبت من تشکر از عوامل بسیار سختکوش برنامه نود و ۱۲۰ است که مردم در همه حال نسبت به بنده لطف و عنایت ویژه داشتند. دست همه مردم ایران را میبوسم. با سپاس عادل فردوسیپور»
حالا و پس از این شایعهپراکنیهای ناموفق علی فروغی مدیر شبکه سه سیما نسبت به این دروغپراکنیها واکنش نشان داد و گفت:
«نامه جعلی منتسب به عادل را دیدید؟ به نظرتان چه کسی این نامه را نوشته؟ چه کسی این نامه را منتشر کرده؟ و اساساً هدف از این کار چه بوده؟ نکته جالب توجه این بود که احتمالاً آنقدری که طراحی کرده بودند موجی بلند نشد و در نهایت اینکه آیا آنها اندک هوشی برای مردم قائل نبودند که چنین متن سخیفی را دستمایه چنین کاری کردند».
انتهای پیام/
انتهای پیام/