دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ربیعی تأکید کرد:

پرداخت هدفمند تسهیلات اشتغال‌روستایی از طریق صندوق کارآفرینی امید

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دلیل بیکاری در حوزه کشاورزی را غفلت از گرایش به سمت تولید و صنایع تبدیلی اعلام کرد و گفت: از طریق صندوق کارآفرینی  امید به عنوان یکی از مجموعه‌های موفق، پرداخت تسهیلات به خوبی انجام می‌شود.
کد خبر : 295729

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، علی ربیعی در نشست کارگروه اشتغال شهرستان پارس آباد که با حضور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی‌، نماینده مردم پارس آباد در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه پارس آباد، فرماندار و جمعی از مسئولین این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: 12 هزار میلیارد تومان تسهیلات روستایی با نرخ سود 4 تا 6 درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود که مراحل عملیاتی آن در استان‌ها شروع شده است.


ربیعی گفت: در حوزه دام بیشترین ثبت‌نام‌ها را با رقم 18 هزار میلیارد تومان شاهد بودیم که قرار است بر اساس ضوابط تعیین شده و اصلاحیه اخیر پرداخت تسهیلات به حوزه دام روستایی پرداخت شود.
وی با بیان اینکه در حوزه دام برای اصلاح نژاد و دامداری‌های صنعتی نیز تسهیلات روستایی پرداخت خواهد شد، خاطرنشان کرد: ما مراقبت می‌کنیم تا عده‌ای به صورت تکراری و یا چرخشی از این تسهیلات استفاده نکنند چراکه این منابع مخصوص ساکنین مناطق روستایی و محروم است.
ربیعی به خلأ شرکت‌های صادراتی در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: ما در این استان نیازمند چندین شرکت صادراتی برای ورود به بازار آسیای میانه هستیم که انتظار می‌رود، مسئولان استان اردبیل با همراهی فعالان این عرصه زمینه راه‌اندازی این شرکت‌ها را با توجه به قابلیت بی نظیر استان اردبیل فراهم کنند.
وی توسعه کشت مبتنی بر قرارداد را با تجربه موفق در تولید زعفران و توجه به اشتغال دست دوم در حوزه کشاورزی ضروری خواند و تصریح کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری یک هزار و 500 میلیارد تومانی در حوزه آب و خاک دشت مغان و تبدیل 35 هزار هکتار اراضی دیم به آبی در مرحله اول و همچنین افزایش یک میلیون تنی محصولات به یقین راه‌اندازی چنین شرکت‌هایی در مسیر اشتغال بسیار راه‌گشا خواهد بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ما در مسیر توسعه مغان باید روی شرکت‌های توجیه‌دار در منطقه نظیر شرکت‌های صادراتی سرمایه‌گذاری کنیم و با دعوت از خود سرمایه‌گذاران و کارآفرینان بومی منطقه باید سعی کنیم تا اشتغال واقعی شکل گیرد.
ربیعی به مرزی بودن منطقه اشاره کرد و افزود: در سایه داشتن برنامه و هدف‌گذاری صحیح ما به راحتی می‌توانیم در حوزه‌های مختلف موفق عمل کنیم به طوری که تصمیم گرفتیم تا اردبیل را به عنوان استان پایلوت و الگو در رفع فقر و محرومیت مرزی معرفی کنیم.
وی همچنین به راه اندازی پنجره واحد اشتغال روستایی اشاره کرد و افزود: در استان اردبیل این پنجره واحد با ابتکار استاندار آغاز شده و امیدواریم از نتایج آن همه اهالی منطقه بهره‌مند شوند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب