دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 مرداد 1394 - 15:08

مرعشی: سال 84 مسیر را غلط رفتیم/ نباید آدم‌های خودخواه، جنجالی و ماجراجو را به مجلس بفرستیم

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: کاری که در سال 1392 بر اساس مشورت صورت گرفت و معاون اول دولت اصلاحات به نفع آقای روحانی کناره‌گیری کرد، باید در سال 84 انجام می‌شد.
کد خبر : 29569

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حسین مرعشی معاون رئیس‌جمهوری در دولت اصلاحات در دیدار با جمعی از اصلاح‌طلبان کرمان و راور با بیان اینکه «همه ما در سال 84 اشتباه کردیم»، اظهار کرد: مسیر را غلط رفتیم و در این زمینه بیشتر از عامه مردم رهبران سیاسی اشتباه کردند.


وی ادامه داد: کاری که در سال 1392 بر اساس مشورت صورت گرفت و معاون اول دولت اصلاحات به نفع آقای روحانی کناره‌گیری کرد، باید در سال 84 انجام می‌شد.


مرعشی با تأکید بر اینکه «تجربه سال 84 و سال 92 و مقایسه آن‌ها‌ را هیچ‌وقت کنار نگذارید»، گفت: اینها سرمایه تجربی کشور است، وقتی در سال 84 هیچ‌کس به هیچ‌کس و همه به کشور رحم نکردیم، بیش از 800 میلیارد دلار خسارت به کشور وارد شد.


این فعال سیاسی اظهار کرد: خسارت‌های دولت قبل از خسارات دوران جنگ تحمیلی بیشتر بود و این اشتباه سیاسیون بود که همه هم در آن سهیم هستیم.


عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه «سال 92، سرمایه‌های اصلی ما را حذف کردند»، افزود: در انتخابات گذشته در همان زمین محدودی که برای رقابت باقی ماند دست به انتخاب زده شد و موفقیت‌های امروز ناشی از آن تصمیم درست بود.








خسارت‌های دولت قبل از خسارات دوران جنگ تحمیلی بیشتر بود و این اشتباه سیاسیون بود که همه هم در آن سهیم هستیم

مرعشی گفت: الان انتخابات مجلس در پیش است. استفاده از تجربه 92 نشان می‌دهد که ما باید دنبال آدم‌هایی باشیم که شأن، صلاحیت و ظرفیت نمایندگی ملت را داشته باشند.


عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه «باید دنبال آدم‌های خردمند برویم و جناح آن‌ها هم فرق نمی‌کند»، گفت: نباید با رفتار و اشتباه خودمان آدم‌های خودخواه، خودبین، جنجالی و ماجراجو به مجلس بفرستیم.


نماینده اسبق مجلس با بیان اینکه «هم کسانی که خودشان را در معرض انتخاب می‌دانند و هم کسانی که می‌خواهند رأی بسازند باید با استناد به دو تجربه تلخ و شیرین 84 و 92 از آزمون مجلس آینده سرافراز بیرون بیاید»، گفت: ما امیدواریم نمایندگانی را به مجلس بفرستید که باعث زینت کشور و مجلس باشند. قصد قربت کنید برای همه اقدامات‌تان و بروید دنبال انتخاب کسانی که باری از روی دوش دولت و ملت بردارند.


مرعشی در ادامه با اشاره به توافق هسته‌ای گفت: وقتی در دوره آقای احمدی‌نژاد پشت سر هم قطعنامه علیه ایران صادر می‌شد کارشناسان و افراد مطلعی که می‌دانستند قطعنامه شورای امنیت یعنی چه، نگران بودند که اینها را چه کسی می‌خواهد رفع بکند.









فردفرد دوستانی که در شکل‌گیری این فضا نقش داشتند باید به خودشان ببالند که کمک کردند کشور از یک مخمصه نجات پیدا کند. منتها همه اینها معنی‌اش این نیست که ما می‌توانیم در مسیری گام برداریم که آقای رئیس‌جمهوری آمریکا بیاید دست آقای حسین شریعتمداری (مدیرمسئول کیهان) را ببوسند و بگویند شما چی راهنمایی می‌کنید و ما دنیا را چگونه اداره کنیم



عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه «یک روز دبیر اول سفارت ژاپن پیش من بود و گفت شما فکر نمی‌کنید آقای احمدی‌نژاد خیلی زحمت برای کشور شما درست می‌کند؟» افزود: من در مقابل خارجی‌ها خیلی محکم از عملکرد آقای احمدی‌نژاد دفاع می‌کردم و گفتم نه بالاخره غرب برخوردش دوگانه است و ما باید اینگونه موضع‌گیری کنیم.


نماینده اسبق مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: او به من گفت اینکه غرب با دنیا برخوردش دوگانه است. این یک واقعیت بد دنیاست، آیا شما این واقعیت بد دنیا را می‌توانید تغییر بدهید؟


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: دبیر اول سفارت ژاپن بعد خودش چند تا مثال زد و گفت ما هنوز برخی از قطعنامه‌هایی را که علیه ژاپن وجود دارد، نمی‌توانیم در سازمان ملل لغو کنیم، از جمله اینکه قطعنامه‌ای وجود دارد که ژاپن را دشمن بشریت معرفی کرده است.


وی افزود: این دیپلمات ژاپنی تعریف می‌کرد که ما هر وقت می‌خواهیم این قطعنامه را لغو کنیم چینی‌ها آن را وتو می‌کنند و اجازه نمی‌دهند لغو شود.


مرعشی به نقل از دیپلمات ژاپنی گفت: این قطعنامه‌هایی که علیه شما صادر می‌شود برای لغو هر کدامش پنج قدرت مسلط دنیا باید موافق باشند و ایجاد یک اجماع جهانی برای لغو قطعنامه بسیار کار زمان‌بر و سختی است.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه «دکتر روحانی و تیم مذاکره‌کننده موفق شدند در یک گام و در یک قدم همه این شش قطعنامه را لغو کنند»، تصریح کرد: فکر می‌کردیم که بیست سال باید در شورای امنیت برویم و بیاییم تا این شش قطعنامه را لغو کنند.


عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: قدرت‌های جهان هم‌اکنون در مقابل یک منطق و یک ملت متحد و در مقابل یک ملتی که ظرفیت‌ها و آدم‌های خود را رو کرده است با رویکرد متفاوتی حاضر می‌شوند.


مرعشی افزود: این آدم‌ها احترام ایجاد کردند، این آدم‌ها وقتی رفتند و نشستند برای گفت‌وگو برای یک ملت آبرو کسب کردند.


مرعشی افزود: فردفرد دوستانی که در شکل‌گیری این فضا نقش داشتند باید به خودشان ببالند که کمک کردند کشور از یک مخمصه نجات پیدا کند و در جایگاه خودش قرار بگیرد.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: منتها همه اینها معنی‌اش این نیست که ما می‌توانیم در مسیری گام برداریم که آقای رئیس‌جمهوری آمریکا بیاید دست آقای حسین شریعتمداری (مدیرمسئول کیهان) را ببوسند و بگویند شما چی راهنمایی می‌کنید و ما دنیا را چگونه اداره کنیم. حتما چنین کاری را نمی‌توانیم انجام بدهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب