رساترین صدای انقلاب از رسانه ملی به گوش میرسد
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، مرتضی میرباقری در مراسم معارفه مدیران شبکههای یک و پنج از لزوم چابکسازی در تلویزیون سخن گفت.
وی با قدردانی از تلاشهای علیرضا برازش تاکید کرد: در آرایش رسانهای جدید مدیران باتجربه در صف و مدیران جوان در ستاد قرار میگیرند. به این ترتیب حوزه عملیاتی چابکتر و سریعتر خواهیم داشت، بخشی که امروز نیازمند تحول و تغییرات اساسی است.
معاون سیما رسانه ملی، مرکز طرح و برنامه سیما را در بهترین دوران خود توصیف کرد و گفت: خوشبختانه امروزه هیچ گونه کاستی در حوزه سیاستگذاری، راهبری و هماهنگی شبکههای سیما به چشم نمیخورد و نقشه راهی منجسم براساس افق رسانه ملی تدوین شده و در اختیار شبکهها قرار گرفته است.
وی با ارائه آماری از نظرسنجیهای اخیر مرکز پژوهش و سنجش افکار صداوسیما گفت: این مرکز در پژوهشی میدانی ده قالب برنامهسازی را مورد بررسی قرار داده است و از شرکتکنندگان خواسته شده تا بیان کنند چه میزان محصولات داخلی یا خارجی در این سبد جای گرفتهاند.
معاون سیما با اشاره به حضور 296 شبکه فارسیزبان در عرصه رقابت رسانهای اضافه کرد: براساس آمار این پژوهش 72 درصد از مخاطبان در چهار قالب «فیلم و سریال»، «خبر»، «ورزش» و «طنز، تفریح و سرگرمی» محصولات داخلی را به نمونه خارجی آن ترجیح میدهند.
میرباقری از هجمههای متعدد دشمنان انقلاب در طول چهار دهه مقاومت مردم سخن گفت و افزود: تاکنون تنها درصدی از ظرفیتهای فرهنگی، هنری و مدیریتی استفاده شده است و رسانه ملی برای دستیابی به حداکثر موفقیت نیازمند جذب ظرفیتهای جدید در این عرصه است.
وی در خاتمه با قدردانی از تلاشهای علیرضا برازش بر استفاده از تجربیات مدیران باسابقه در عرصه تلویزیون تأکید کرد و از مدیران جدید شبکهها خواست تا با ارتقاء سطح کیفی برنامهسازی زمینههای گسترش و تعمیق دین باوری و ارزشهای اخلاقی و انقلابی را فراهم نمایند.
در ادامه این مراسم، سید مصطفی میرسلیم به عنوان یکی از اعضای شورای اندیشهورزی شبکه یک سیما از تلاشهای برازش در ارتقاء برنامههای این شبکه قدردانی کرد و او را از سرمایههای رسانه خواند و گفت: سالها دوستی و همکاری با برازش باعث شده تا از روحیات وی شناخت داشته باشم. برازش در میدان شناخت، آموزش فرهنگ عمومی و چارهجویی در لحظات سخت مرد میدان بود و توانست در دوره سخت شبکه ملی را هدایت نماید.
علیرضا برازش مدیر سابق شبکه یک سیما با اشاره به دو دوره حضور خود در مدیریت شبکه یک تاکید کرد: تألیف همواره از علائق و دلمشغولیهایم بوده است. متأسفانه کار اجرایی باعث شده تا نتوانم کار دلخواه را انجام دهم. در شرایطی مسئولیت شبکه یک را پذیرفتم که گمان میکردم این کار زمین مانده است و امروز بحمدالله مجید زینالعابدین برای انجام تعهدات این شبکه آمادگی دارد. دعای خیر من بدرقه راه اوست.
مجید زینالعابدین مدیر شبکه یک سیما نیز با قدردانی از تلاش همکاران خود در شبکه پنج کار در رسانه را جهاد خواند و گفت: شبکه پنج در طول چهار سال دو تغییر محتوایی را تجربه کرده است. در دوره نخست از شبکهای استانی با محوریت استان تهران به شبکهای سراسری با رویکرد اقتصاد تبدیل شد. در تغییر دوم نیز ماهیت و مأموریت یافت تا به عنوان شبکه استانی و شبکهای برای پایتخت برنامهسازی کند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد جنگ نرم رسانهای گفت: شهید آوینی اعتقاد داشت هنرمند باید دیندار، انقلابی و متعهد باشد و در زمینه جهاد حقیقت انقلاب اسلامی را درک کند.
وی جواد رمضاننژاد را مدیری صاحب سبک، جهادی، خوش فکر، فرهنگی و ... خواند و از وی خواست تا با رفع نواقص و ضعفهای شبکه پنج سیما تمامی ظرفیتهای بالقوه شبکه را به فعلیت رساند.
زینالعابدین استفاده از تجربه مدیران اسبق را از اولویتهای خود در اداره شبکههای سه و پنج دانست و گفت: همچنان که بارها به عنوان شاگرد از تجربیات صافی و پورمحمدی کمک گرفتهام از برازش میخواهم همکاری خود را در زمینه اداره شبکه یک یاری دهد.
جواد رمضاننژاد مدیر شبکه پنج سیما نیز در خاتمه خاطرنشان کرد: دیدگاه و سیاستهای رسانه پیش از این تدوین شده است و ما به عنوان مدیران و کارکنان وظیفه داریم این سیاستها را به منصه ظهور برسانیم.
وی تأکید کرد: رساترین صدای انقلاب از رسانه ملی به گوش میرسد. صدایی که بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری در تقابل با نظام کفر قرار گرفته و هجمههای گوناگون را دفع کرده است.
انتهای پیام/