دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 تير 1397 - 03:05
دبیر اجرایی هشتمین جایزه ادبی پروین اعتصامی:

تحکیم خانواده از اولویت‌های انتخاب آثار جایزه ادبی پروین است

دبیر اجرایی هشتمین جایزه ادبی پروین اعتصامی گفت: توجه به موضوع تحکیم خانواده از اولویت‌های انتخاب آثار به لحاظ محتوایی است.
کد خبر : 293695

مهدی قزلی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا، در خصوص انتخاب نامزدهای جایزه ادبی پروین اعتصامی گفت: انتخاب‌ها بر اساس اجماع داوران اتفاق می‌افتد و در این میان مسائلی را هم هیأت امنا و هیأت علمی به داوران گوشزد کرده که از جمله آن‌ها اجتناب از انتخاب کارهایی است که نگاه‌های غلط و افراطی به حضور زن در جامعه دارند.


وی بیان کرد: ‌در مقابل این نگاه، آثاری که نگاه به تحکیم خانواده دارند، به عنوان اولویت در انتخاب در نظر گرفته شده‌اند. این مسائل در بعد محتوایی گوشزد شده است.


دبیر اجرایی هشتمین جایزه ادبی پروین اعتصامی یادآور شد: جایزه پروین اعتصامی جایزه‌ای موضوعی با یک رویکرد نیست؛ بلکه در میان آثاری که به دبیرخانه ارائه شده ملاک‌هایی قائل شده‌ایم تا اگر آثار به هم نزدیک بود، بر اساس اولویت‌هایی که ذکر شد انتخاب‌ها صورت گیرد.


وی بیان کرد: از جمله مواردی که در انتخاب‌ها به صورت عمومی در نظر گرفته می‌شود، این است که آثار در سال‌های 95 تا 96 منتشر شده، چاپ اولی باشند و نویسنده آن‌ها بانوان نویسنده باشد.


دبیر اجرایی هشتمین جایزه ادبی پروین اعتصامی در خصوص آیین اختتامیه این رویداد گفت: برگزیدگان جایزه پروین اعتصامی 23 تیرماه با حضور وزیر و معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی خواهند شد. همچنین با ورود انقلاب اسلامی به چهل‌ سالگی و برای گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) اختتامیه جایزه پروین اعتصامی در حسینیه جماران برپا خواهد شد.


قزلی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به برگزاری دوره آموزشی سه روزه برای نویسندگان و داوران زن اشاره کرد و افزود: از پنج‌شنبه 21 تا 23 تیر ماه که اختتامیه جایزه پروین اعتصامی است، این دوره آموزشی هم برگزار می‌شود.


وی در خصوص سرفصل‌های آموزشی این کلاس‌ها بیان کرد: سرفصل‌ها در حال تدوین است و پیش‌نویس آن‌ها آماده شده اما هنوز قابل اعلام نیست؛ چرا که ممکن است تغییراتی در آن ایجاد شود، بنابراین طی روزهای آتی جزئیات این دوره آموزشی هم به اطلاع عموم ثبت‌نام‌کنندگان خواهد رسید.


لازم به یادآوری است، تاکنون در بخش ادبیات داستانی 2200 عنوان، در بخش شعر 1180 عنوان، در ادبیات کودک 1250 عنوان، پژوهش‌های ادبی 425 و ادبیات نمایشی 44 عنوان کتاب مورد داوری قرار گرفته‌اند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب