سجاد انوشیروانی: آقایان دنبال منافع شخصی هستند نه منافع ملی!
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، ترکیب تیم ملی وزنه برداری اعزامی به بازیهای آسیایی جاکارتا در حالی منتشر شد که اعتراضهای زیادی به خاطر دعوت از کیانوش رستمی به همراه داشته است، وزنه برداری که به رغم ناکامی در رکوردگیری اما با تصمیم شورای عالی فنی دوباره درترکیب بازیهای آسیایی جاکارتا قرار گرفت. ملی پوشی که سالهاست به واسطه حمایتهای عجیب و غریب علی مرادی در فدراسیون وزنه برداری ساز خودش را می زند و حالا به عنوان یک سمبل ورزشکار سالار شناخته می شود.
بعد ازکسب نتایج ضعیف در مسابقات جهانی تصور می شد که یک بار برای همیشه رئیس فدراسیون دست از حمایت رستمی بردارد و او هم مثل دیگر ستارههای وزنه برداری بودن حاشیه در تمرینات حاضر شود و پابه پای دیگر ستارهها روی تخته برود اما حمایت اشتباه فدراسیون وزنه برداری از این ملی پوش،اعتراضهای زیادی را در محافل ورزشی به همراه داشته اشت.
سجاد انوشیروانی مربی سابق تیم ملی می گوید: من وقتی صحبتهای برخواه سرمربی تیم ملی را خواندم بسیار متاثر شدم که چرا شرایط تیم ملی بداین وضع است.سرمربی تیم ملی در لیست نهایی خود نام مجید عسگری را اعلام کرده و حتی کیانوش را در یک وزن پایین تر قرار داده اما فدراسیون در حرکتی عجیب و البته دستوری کیانوش را در وزن 94 قرار داده و مجید عسگری را هم خط زده و این واقعا جای تاسف است که سرمربی تیم ملی هیچ اختیاری از خود نداشته باشد.
وی با اشاره به این که این امر ونهیها قبلا بوده گفت: من زمانی که در راس تیم ملی بودم بارها و بارها به خاطر کیانوش رستمی مواردی را به من دیکته کردند که من زیر بار نرفتم. تمام این اتفافات از المپیک ریو اتفاق افتاد، وقتی کیانوش مدال طلای المپیک ریو را گرفت در مصاحبههای خود اعلام کرد که من مربی خودم بوده ام و نیازی به مربی ندارم، حمایت فدراسیون آن زمان به واسطه همین مدال المپیک، پایه گذار تمام این بدبختیها شد.علی مرادی در فدراسیون هر چند تا الان پشت مدال طلای المپیک پنهان شده اما نمی داند با همین کار باعث ترویج ورزشکار سالاری شده است.
البته من به این رفتارهای فدراسیون و اخبار عجیب و غریبش عادت کرده ام اما انتخاب کیانوش رستمی آن هم در وزن 94 کیلو جایی که سهراب مرادی در آن وزن حضور دارد واقعا شاهکار جدید فدراسیون است.الان سهراب رکودار این وزن است اما چطور فدراسیون قبول کرده که کیانوش هم در همین وزن روی تخته برود.کیانوش خوب از آمادگی و رکوردشکنیهای سهراب مرادی خبر دارد و بهتر می داند در این وزن و در بهترین حالت، نقره بازیهای آسیایی نصیبش خواهد شد، اما سئوال اصلی را باید فدراسیون پرسید که چرا فدراسیون با درخواست رستمی مبنی بر تغییر وزن را پذیرفته است، قطعا همین کارها باعث می شد تا این وزنه بردار خودش را تافته جدا بافته شده بداند و احساس کند ازهمه بالاتر است.
مربی سابق تیم ملی در ادامه افزود : من ابتدا باید از کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش به خاطر حمایتهای همه جانبه شان از وزنه برداران تشکر کنم.من اطلاع دارم که چقدر از ملی پوشان حمایت می کنند.اما واقعا خواهش می کنم که به وضع وزنه برداری رسیدگی کنند.قاطعانه می گویم که افرادی در فدراسیون، شورای فنی و حتی بیرون از فدراسیون هستند که فقط به منافع خودشان اهمیت می دهند و منافع ملی برای شان مهم نیست.کسانی الان برای وزنه برداری تصمیم می گیرند که به جرات می گویم که حتی یک بار هم وزنه نزده اند و این جای تاسف دارد.
انوشیروانی در پاسخ به این سئوال که چه نتیجه ای را برای مسابقات آسیایی جاکارتا پیش می بینی می کند اظهار داشت: ببینید استخوان بندی تیم فعلی ما همان بچههای چند سال پیش هستند. برنامه ریزی ما بر می گردد به حداقل 10 سال پیش .ما اصلا در وزن برداری پیشرفتی نکرده ایم که حالا بخواهیم دنبال نتیجه اش باشیم.الان اردوی تیم ملی در ساری پیگیری می شود اما اطلاع دارم که رئیس هیات ورزش ساری از این قضیه بی اطلاع است، شما خودتان عمق فاجعه و مشکلات درون خانوادگی را پی ببرید.الان هر وقت به فدراسیون انتقاد می شود علی مرادی آن را گردن شورای فنی می اندازد در حالی که می دانم وقتی برخواه نام عسگری را در لیست قرار می دهد وحتی شورای فنی هم آن را تایید می کند شخص علی مرادی این تصمیمات را وتو می کند و نام عسگری را حذف و اسم کیانوش رستمی را در لیست می گنجاند، اما موضوعی که من تا الان متوجه نشدم چرا مرادی اینقدر برای کیانوش هزینه می کند؟
وی در خاتمه درباره کیانوش رستمی و تغییر وزن این ملی پوش می گوید: کیانوش بعد از المپیک ریو دیگر مدالی برای کشورمان کسب نکرد. بعد از این همه بهایی که به او داده شد باید بعد از ناکامی در مسابقات جهانی با او برخورد جدی صورت می گرفت.متولیان فدراسیون نباید برای کسب مدال به هر خواسته و تصمیمی از سوی ورزشکاران تن بدهند.رواج ورزشکار سالاری در تیم به هیچ عنوان منطقی و قابل توجیه نیست،البته الان برای برخورد با کیانوش دیر شده اما با قاطعیت می گویم که مدیریت ضعیف در فدراسیون منجر به تمام این نگرشها شده است. آنچه در حال حاضر مهم است این که فدراسیون تا کی قرار است به رویه خود ادامه دهد .تکرویها و خودمحوریهایی که به نفع منافع ملی نیست و فقط و فقط منافع شخصی را دربر دارد. از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک خواهش می کنم تا دیر نشده برای آینده وزنه برداری تصمیم جدی بگیرند.
منبع: روزنامه جوان
انتهای پیام/