ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به مرجعیت علمی در حوزه علوم پزشکی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در اولین جلسه شبکه رابطین خبری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، گفت: تجمیع واحدهای پزشکی تهران کار بسیار ارزندهای بود که کسی فکر نمیکرد این تجمیع با این سرعت و بدون نقص انجام شود.
وی افزود: برگزاری چنین جلساتی میتواند به اهداف دانشگاه آزاد اسلامی و تحقق برنامههای روابط عمومی کمک کند. پیشنهاد بنده این است که این جلسات به صورت ماهانه برگزار شود و مصوبات آن قابلیت اجرا داشته باشد.
همدانچی با بیان اینکه حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از مهمترین بخشهای این دانشگاه است، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران یکی از موفقترین و مهمترین مجموعههای دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی و بین المللی است، اما متاسفانه با وجود تلاش مسئولان سابق، فعالیتها و موفقیتهای واحد علوم پزشکی تهران مغفول مانده و برخلاف حوزه رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی که به یک برند ملی و بینالمللی تبدیل شده، حوزه علوم پزشکی این دانشگاه علیرغم دستاوردها و موفقیتهایی که داشته، نتوانسته جایگاه خود را به منصه ظهور برساند.
وی تصریح کرد: به عنوان نمونه واحد دندانپزشکی تهران که اکنون که در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ادغام شده است ، تاکنون بیش از 6 هزار فارغ التحصیل رشتههای دندانپزشکی که حدود یک ششم دندانپزشکان کشور را شامل میشود، تحویل جامعه داده که این دستاورد بدون هیچگونه بار مالی برای دولت و وزارت بهداشت حاصل شده است.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مساله محوری و جوانگرایی یکی از موضوعات مورد تاکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی میتواند در موضوع مساله محوری، کمک ملموستری داشته باشد و براساس تاکید مقام معظم رهبری که فرمودند «کاری کنید بیمار جز درد و رنج بیماریاش، ناراحتی دیگری نداشته باشد»، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی میتوانند در رفع مشکلات و بیماریهای مردم مثمر باشند.
می توانیم در زمینه علوم پزشکی به جایگاه مرجعیت علمی برسیم
همدانچی با تاکید بر برندسازی حوزه علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: با توجه به ظرفیتهایی که در این حوزه وجود دارد، ما میتوانیم در زمینه علوم پزشکی به جایگاه مرجعیت علمی برسیم. این موضوع نیازمند تعامل بیشتر واحدها با رسانههاست که خوشبختانه زیرساخت های آن فراهم است و با توجه به تعاملهای مثبتی که در دور جدید مدیریتی ایجاد شده، می توان از ظرفیت رسانهها و صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بهره برد.
وی بر لزوم اطلاع رسانی درخصوص راه اندازی رشتههای علوم پزشکی به ویژه رشتههای بین رشتهای در دانشگاه آزاد اسلامی، اطلاع رسانی دستاوردها و موفقیتهای دانشجویان و اعضای هیأت علمی مانند افتخارآفرینی دانشکده دندانپزشکی در آزمون جامع علوم پایه، اطلاعرسانی مناسب و گسترده درباره راهاندازی دورههای تخصصی جدید و بخشهای مختلف بیمارستانی تأکید کرد.
همدانچی ادامه داد: اطلاع رسانی درباره خدمات و امکانات دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به عموم مردم، دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی که شامل بیمارستان های بوعلی، امیرالمومنین(ع)، جواهری، فرهیختگان، درمانگاه قدس و داروخانههای این دانشگاه می شود، میتواند علاوه بر درآمدزایی به ارائه خدمات درمانی نیز کمک کند.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، افکارسنجی و نظرسنجی از دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان درباره وضعیت واحد و دانشگاه آزاد اسلامی، تبلیغات اثربخش برای جذب دانشجویان در فضای رقابتی فعلی، تبیین و اطلاع رسانی درباره فعالیت های دانش بنیان و طرح های درآمدزایی دانشگاه را از مواردی دانست که باید مورد توجه رابطان خبری و مدیران روابط عمومی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم و اهمیت موضوعات فرهنگی در دانشگاه و تأکید دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر اجرای فرهنگ اسلامی و ایرانی در دانشگاه، روابط عمومی میتواند درباره این موضوع و چالش های پیشرو راهکارها و برنامه های عملیاتی ارائه دهد.
همدانچی پیشنهاد راهاندازی تورهای خبرنگاری برای بازدید از بیمارستانها، درمانگاهها، دانشکدهها و دستاوردهای علمی و پژوهشی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را مطرح کرد.
انتهای پیام/